post thumbnail

Peter-Jan in 90 dagen in SHAPE!

- Leefstijl

Peter-Jan is tijdens het 90 dagen Beach Body programma 15 kilo afgevallen! Hij is daarnaast niet alleen afgevallen, maar heeft nu ook spiermassa die hij nog nooit gezien heeft ?

Hij merkte dat hij al 50 jaar lang niet volledig tevreden was over zijn lichaam. De tweede helft van zijn leven wilde Peter-Jan een nieuwe en vooral gezonde levensstijl. In 90 dagen heeft hij bereikt wat hij jarenlang in zijn eentje niet voor elkaar kreeg in de sportschool. Hij heeft nu namelijk een voedingsschema waar hij zich elke dag strikt aan houdt, een onwijs strak lichaam en gewoonweg een gezonde levensstijl.

Peter-Jan vertelt hier zijn verhaal over hoe hij zijn traject heeft beleefd. Ben je benieuwd hoe andere mensen het Max Fit traject beleefd hebben? Check alle succesverhalen dan hier!

Het traject van Peter-Jan in 1 zin

“Trainen tot de MAX!”

Peter-Jan zijn motivatie

“Bij Max Fit ben ik begonnen met een doel in m’n hoofd. Ik wilde namelijk namelijk een betere 2e helft van m’n leven ingaan. Voordat ik 50 werd, wilde ik beter in shape zijn. Dat was voor mij echt het doel waarmee ik naar Max Fit ging. Ik heb de eerste helft van m’n leven erop zitten met een lichaam waar ik niet helemaal tevreden mee was, het werd tijd om de tweede helft een stuk beter in te gaan en dat is 100% gelukt.

Zelf was ik al een aantal jaar en een aantal keer aan het ‘klootviolen’ geweest in de sportschool. Ik probeerde af te vallen, maar dat leek nergens op. Er waren twee doelen die ik stelde voordat ik bij Max Fit begon:

  1. Een strak lichaam krijgen
  2. Flink wat gewicht verliezen

Ik heb namelijk in het verleden meegemaakt dat ik wel afviel, maar totaal geen strak lichaam had. Alles ging toen hangen en het werd er haast alleen maar lelijker op… Ik wilde nu voor eens en voor altijd het vet weg hebben en een strak lichaam krijgen.

Hoe heeft Peter-Jan het traject beleefd?

“Klote haha. Klinkt heel grof, maar het was gewoon echt kapot gaan. De eerste maand viel nog mee, omdat de trainers dan nog rekening met je houden. Het niveau wordt telkens opgeschroefd waardoor je nooit tevreden bent.  Het resultaat is er dan ook echt absoluut naar, je behaalt gewoon 100% je doel bij Max Fit.”

Onze filosofie is ook Peter-Jan uiteraard niet onopgemerkt gebleven. Bij Max Fit staan we voor elke keer jezelf tot de max pushen. Je mag niet tevreden zijn met minder dan je doel. Je gaat je grenzen verleggen en juist hiermee haal je je gedroomde resultaat. Ben je niet klaar om er 100% voor te gaan? Dan gaat het jou nooit lukken om net zo’n knap resultaat als dat van Peter-Jan neer te zetten. Simple as that!

“Het trainen bij Max Fit is simpelweg enorm zwaar. Als je denkt er makkelijk vanaf te komen, zit je hier verkeerd. Je hebt nooit het gevoel dat je er al bent, wat echt het maximale van je vraagt. Maar ook al is het zwaar, de resultaten die ik boekte waren onbetaalbaar. Ik heb spierballen gekregen die ik nooit heb gehad. Ja daar doe je het dus voor. Het resultaat is er echt naar en dat zorgt ervoor dat je altijd positief gestemd blijft.”

De nooit eerder geziene spierballen ?

Hoe vond je het voedingsschema?

“Het voedingsschema heeft me enorm geholpen. Ik ben sinds vorig jaar september nooit overgestapt naar een ander schema, puur omdat ik dit schema voor mijn leven perfect vind. Het is makkelijk te bereiden, snel klaar en ook vaak gewoon echt lekker. Bij ons thuis genieten we er allemaal van en we houden allemaal dit voedingsschema aan. Ik geniet nog steeds elke dag van m’n kwark met bosbessen ?

Het is fijn om te weten dat je altijd terug kan vallen op dit schema. Nadat ik 2 weken op vakantie ben geweest, is het fijn om na die vakantie meteen weer de draad op te pakken met een perfect voedingsschema. Als je daarna namelijk merkt dat je gewicht meteen weer naar beneden gaat, motiveert dit je ook om door te pakken.”  

Wil jij ook een voedingsschema dat volledig op jouw wensen en behoeften is gebaseerd? Vertel ons dan hier wat jouw wensen en behoeften zijn en we gaan ervoor zorgen dat jij met een volledig gepersonaliseerd voedingsschema aan de bak kunt!

Hoe Peter-Jan zijn motivatie vasthield tijdens het traject

Het lukt pas om je motivatie vast te houden als je de knop volledig om hebt gezet en er 100% voor gaat. Wat je doel ook is, als je 100% inzet toont ga jij dit doel bereiken bij Max Fit. Wat je motivatie ook erg hoog houdt, is het zien van progressie. In de spiegel kijken en telkens weer verbetering zien. Dit motiveerde mij om volle bak door te gaan. 

Daarnaast lukte het Max ook om me steeds weer zo te triggeren dat ik m’n eigen grenzen verlegde. Met een grappige opmerking als ‘hee mietje, kan je niet zwaarder?’, zorgt hij ervoor dat je toch weer meer kilo’s de lucht in tilt.

Naast dat ze bij Max Fit je tijdens de training ondersteunen, staan ze ook altijd klaar voor je. Op zondagmorgen een Appje krijgen met hoe het ervoor staat, doet erg veel met je en geeft je weer een extra boost om er vol voor te gaan. Je doet het nu echt niet alleen.”

Motivatie uit andere succesverhalen

“Ik merkte dat de succesverhalen op de site van Max Fit mij ook een extra stukje motivatie gaven. Ik vergeleek m’n eigen lichaam en figuur met dat van iemand anders op de site en dacht: ‘wow, het kan toch niet waar zijn dat dit ook bij mij mogelijk is..’. Wanneer je door hebt tijdens je traject dat dit bij jou ook gaat lukken, motiveert dit je enorm.”

De verschillen met zijn oude lichaam

Het klinkt gek, maar een van de belangrijkste verschillen ten opzichte van mijn oude lichaam is dat ik nu T-shirts draag. Die heb ik in mijn hele leven nauwelijks gedragen. Ik heb het nooit fraai gevonden als ik een strak T-shirt aan had en daardoor net boven de riem een bobbel had. Ik durf nu strakkere kleding aan te trekken, omdat dit me nu veel beter staat. Ook dit is extra motivatie voor jezelf om die kilo’s eraf te blijven trainen.”

Wat Peter-Jan heeft gemerkt tijdens en na zijn traject, is dat hij absoluut geen vrede meer neemt met een 6je. Als je namelijk zo goed bezig bent met alles eraf te trainen, dan wil je dit ook vast houden. Wij pushen jou tot de max zodat jij zelf geen enkele training vrede neemt met een 6je als inzet. Jij gaat 100% knallen tijdens elke training. Hierdoor haal je maximaal resultaat!

“Als mensen van een 6je geen hoger cijfer kunnen maken, dan is Max Fit bij uitstek de plek waar je voor niets minder dan een 10 gaat. Dit motiveert enorm, want je weet dat je echt voor het maximaal haalbare gaat. Wanneer er dan kilo’s bijkomen kan je jezelf haast wel afschieten, omdat je weet dat het anders kan.”

Twijfel jij nog om het traject te starten? Peter vertelt waarom je NU moet starten!

“Max Fit is het geld en de tijd dubbel en dwars waard. De trainers bij Max Fit genieten er namelijk zelf van om andere mensen een strak lichaam te geven. Ze cijferen zich weg voor jouw lichaam zodat jij zo snel mogelijk in shape bent. Dat is iets wat ik erg fijn vond, omdat je zelf zo aan het worstelen bent. 

Daarnaast moeten mensen beseffen dat het in shape trainen beter is voor zowel je lichaam als je uiterlijk. Een gezonde levensstijl is ontzettend belangrijk en bij Max Fit creëer je dit. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat je na het traject deze levensstijl volhoudt, wat minstens net zo belangrijk is.

Als het je na een aantal jaren zelf niet lukt om af te vallen? Ga dan naar Max Fit. Hier lukt het namelijk 100% zeker. Ongeacht je doel, daar ben ik heilig van overtuigd door de filosofie achter Max Fit!” 

Niet alleen Peter kan dit. Iedereen kan dit! Iedereen kan de eerste stap zetten en zichzelf veranderen. Haal alles uit het leven en start hier!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden