post thumbnail

Peter in 12 weken KURKDROOG

- Leefstijl

Peter heeft in 12 weken zijn lichaam volledig in shape getraind. Iets waarvan hij zelf altijd het volgende dacht: “Als ik van die bizarre lichaamstransformaties zag op het internet, dacht ik: dat kan niet zo snel. Ik dacht dat het nep was, en nu sta ik hier zelf met mijn transformatie.”

Peter bewijst maar weer eens dat het dus wél kan. Hij heeft zelf niet eens veel moeite ervaren met de aanpassingen in zijn voedingspatroon en trainingspatroon. Een top traject met een top motivatie.

Waarom Peter begonnen is bij Max Fit

“Samen met mijn vrouw ben ik begonnen bij Max Fit. Zo had ik meteen een goede stok achter de deur, aangezien zij me meteen motiveerde om samen grote stappen te zetten bij Max Fit. Ik wilde graag gezonder gaan leven en me fitter voelen. Daar hoorde afvallen absoluut bij.

Omdat ik zelf fysiek werk heb, was het van belang om niet alleen af te vallen, maar ook mijn spieren sterker te maken. Zo had ik namelijk voordat ik bij Max Fit begon regelmatig last van m’n rug door het werken. Daarin heb ik reusachtige stappen gemaakt en heb ik nu een sterke rug waardoor de blessures uitblijven. 

In eerste instantie keek ik met name op tegen het volgen van een ‘dieet’. Dit is uiteindelijk het tegenovergestelde geworden, want ik voel me juist door m’n voeding een stuk energieker. Waar kwam ik namelijk met behulp van Max fit achter? Dat ik juist veel te weinig en onregelmatig at.”

Peters shredded rug

Het traject van Peter in één zin:

“Het traject is enorm leerzaam en het resultaat is onbetaalbaar.”

Peter gaf aan dat hij het traject niet zo zeer als zwaar ervaren heeft. Wanneer het resultaat ernaar is, motiveert dat je alleen maar meer. Vooral het voedingsschema vond hij helemaal het einde, wat blijkt uit de volgende tekst:

“Het eten dat in mijn voedingsschema stond, eet ik nu nog steeds elke dag. Zijn het niet de eieren in de ochtend, dan wel de kwark met blauwe bessen als tussendoortje. Ik zie dit allemaal haast als delicatessen! Ik vind het geweldig, haha!”

Ben jij benieuwd naar wat Peter at om in deze waanzinnige shape te komen? Bekijk dan snel zijn voedingsschema!

Wat Peter merkt nadat hij zijn lichaam in shape heeft getraind

“Wanneer ik resultaat merkte en zag, motiveerde dat me enorm. Ik wist waar ik het voor deed en als dat terug te zien is aan je lichaam is dat geweldig. Je voelt je er namelijk ook fitter en een stuk energieker door. Vóór het traject had ik dagen met flinke inkakkers. Ik zat er fysiek doorheen door hele dagen werken.

Als ik onder de douche uitstap, dan voel ik mezelf beter als ik in de spiegel kijk. Dat is namelijk waar je het voor doet. Daarvoor ga je naar Max Fit; om je beter te voelen in je lichaam.

Nu voel ik me zo fit dat ik die inkakkers niet meer heb. Ik ga met liefde en plezier elke keer naar Max Fit om samen met het geweldige team m’n grenzen steeds weer te verleggen.”

Dat je resultaat te zien krijgt, zit ‘m vaak in kleine dingen. Zo kan je bij een oefening net je houding niet goed hebben waardoor de progressie ontbreekt. Bij Max Fit zetten we je niet zomaar zelf aan de bak. We zitten overal kort op en perfectioneren alles. We leren je niet alleen de oefeningen goed uit te voeren, maar ook echt optimaal te trainen. Zo heb jij binnen de kortste keren jouw Beach Body net als Peter!

Peter voelt zich optimaal in zijn nieuwe lichaam

“Als ik in de spiegel kijk, voel ik me zelfverzekerd. Ik wilde dat mijn spieren beter zichtbaar werden, dat heb ik nu bereikt en ik voel me trots als ik in de spiegel kijk. De shape waarin ik nu verkeer wil ik minimaal behouden en proberen nog strakker te krijgen. Als ik soms een inkakkertje heb en er een beetje gewicht bij is gekomen, pak ik het meteen weer op. En als de sixpack na een weekendje weg niet genoeg zichtbaar is, weet ik dat ik weer harder moet gaan werken.”

Het advies van Peter voor JOU

“Wat het allerbelangrijkst is, is dat je er 100% achter moet staan. Sta je er niet 100% achter, is de kans dat je succes gaat behalen klein. Dan zou ik haast zeggen dat je er eigenlijk niet mee moet beginnen.

Sta je er wel 100% achter, dan kan ik verzekeren dat je machtig mooie en grote stappen gaat maken bij Max Fit. Je leert er zelf enorm veel van omdat ze jou meenemen en laten zien waar het allemaal om draait. Het team staat altijd open voor contact waardoor je er nooit alleen voor staat. Ik zou het zo nog een keer over doen. Het resultaat is namelijk onbetaalbaar.”

Peter heeft een waanzinnig traject afgesloten en is nu door aan het gaan om nog droger te worden. Niet alleen Peter is in staat om dit voor elkaar te krijgen, ook jij kan dit!

Vertel ons hier jouw droom en wij ga ervoor zorgen dat jij net zo’n droomlichaam krijgt als Peter en alle andere Max Fit lichaamstransformaties!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden