Gedreven, gestructureerd en creatief.

Wat is jouw mooiste maxfit-moment?
Het “moment” dat ik het zelfvertrouwen van een klant elke week zag groeien. Dit vertaalde zich in haar dagelijks leven: voor zichzelf kiezen, voor zichzelf opkomen, regelmatig complimenten van bekenden én vreemden krijgen, en over het algemeen een zoveel positievere kijk op het leven. Deze klant transformeerde van een timide vrouw, naar een power-vrouw die de wereld met haar blote handen aan kan. Dit is zowel fysiek als mentaal zichtbaar. Het ging niet vanzelf, maar juist dat maakte haar groei zoveel waard. Dit pakt niemand meer van haar af. Trotser kan je mij niet maken.

Voor welk eten of drinken kun je jou wakker maken?
Laat mij maar gewoon slapen. En ‘Spring Rolls’ zou ik zeker als ontbijt kunnen eten. 😉

Wat weten veel mensen niet over jou?
Naast club manager ben ik fotograaf op muziek-evenementen en voor individuen als sporters, ondernemers en artiesten. Dit zijn lange dagen waar ik veel voldoening uit haal.

Heb je een gouden tip om af te vallen en fit te blijven?
Na 1 week ben je niet 20 kg aangekomen. Na 1 week ga je niet 20 kg afvallen. Zoek professionele begeleiding. Maak een realistisch plan en houd de stappen klein. Volg het plan. Wees hier net zo consistent in als dat je elke dag je tanden poetst. Vertel je omgeving dat dit belangrijk voor je is. En onthoud: er is geen goed of fout, maar alles heeft consequenties. Neem de regie, en probeer niet teveel te klagen.

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden