personal training huissen

Personal training in Zevenaar

Een sportschool in Zevenaar waar jij centraal staat, dat is maxfit

Bekijk onze sportschool


afvallen voor vrouwen

Met je eigen professionele coach snel afvallen en nooit meer jojoën

Iedere dag weer coachen wij als maxfit Personal Training in Zevenaar mensen voor duurzaam afvallen. We gaan niet alleen voor zo snel mogelijk resultaat, maar helpen je dit levenslang vast te houden. Duurzaam resultaat is ons specialisme. Na 3.000+ mensen succesvol geholpen te hebben weten we voor al jouw obstakels precies de juiste adviezen te geven. Overal hebben we een oplossing voor


  • Resultaatgarantie
  • Persoonlijke voedingsbegeleiding
  • Balans aanleren tussen gezond en 'ongezond' genieten
  • Een Private Gym om na je traject je resultaat vast te houden
  • Een vaste coach die iedere dag van de week voor je klaarstaat
  • 1-op-1 Personal Training, 1-op-2 Duo Personal Training en 1-op-4 Small Group Training


patrick maxfit arnhem

Afvallen zonder jojoën 

Wij creëren trajecten voor blijvend afvallen in Zevenaar. Afvallen en ieder jaar weer opnieuw moeten beginnen wordt niemand vrolijk van. De sleutel is duurzaamheid.


Ons eigen ontwikkelde 4-fasenmodel zorgt voor afvallen met blijvend resultaat.


In Fase 1  gaan we graven naar waarom het je nog niet eerder gelukt is om duurzaam af te vallen. We zoeken de obstakels op en tackelen deze met een passend plan dat we samen opstellen. In Fase 2 gaan we met Small Group of Personal Training in Zevenaar, een persoonlijk voedingsschema en dagelijkse coaching jou zo snel en duurzaam mogelijk bij je doel krijgen. In Fase 3 creëren we samen de perfecte balans met voeding en training die bij jou past om dit levenslang vol te houden. In Fase 4 word je begeleid door de Gym Manager van onze 'private' sportschool in Zevenaar om nooit meer terug te vallen. Jouw levenslange stok achter de deur.

Onze leden van maxfit Personal Training in Zevenaar aan het woord

Dit was volgens onze leden de kracht van maxfit Personal Training in Zevenaar.

Onze Personal Trainers in Zevenaar zijn er voor jou!

Als maxfit personal trainers werken wij met onze Personal Training in Zevenaar met slechts één doel: jou weer zien stralen als je naar jezelf kijkt. Wij zetten jou op nummer 1. Wij doen wat nodig is om jou te helpen. Jij roept, wij staan klaar. Want jij bent uniek en jouw traject is uniek. In onze sportschool in Zevenaar kennen we geen 'nummers'. We werken met mensen en kennen onze mensen. We zijn er tenslotte voor jou. Laagdrempelig, een relaxte sfeer en meteen het gevoel van thuiskomen. Dat is waar we voor staan.

team-maxfit-personal-training-elst-huissen-arnhem-wijchen-februari-2022-1

Succesverhalen en resultaten

De succesverhalen en resultaten zijn de drijfveer voor ons als Personal Trainers in Zevenaar. Wie herken jij ervan?

Onze sportschool in Zevenaar

Maxfit is een unieke sportschool in Zevenaar waar het gelijk als thuiskomen voelt. Omdat we ons volledig richten op afvallen, vind je alleen maar gelijkgestemden in de zaal: mensen die weer lekker in hun vel willen zitten, fit zijn en happy worden van hun eigen lichaam. Met jouw inzet, onze expertise en de relaxte sfeer creëren we samen iets geweldigs.
kennismakingsgesprek personal training

Laten we kennis maken!

Nu je ons kent, zijn wij enorm benieuwd naar wie jij bent. Zien we jou binnenkort in onze sportschool in Zevenaar? Dan drinken we een lekkere kop koffie of thee en horen we graag jouw unieke verhaal.