post thumbnail

Partner workout om samen VET te VERBRANDEN

- Training

Wat kan je een beetje opvrolijken als je flink door het gaatje gaat en je weet bijna niet meer wat voor of achter is? Precies, zien dat iemand het net zo zwaar (of liever zwaarder natuurlijk ;)) heeft als jij.

Ergens zijn we toch allemaal een beetje sadisten denk ik…

Bij Max Fit helpen we jullie door middel van het opzetten van trainingen die je samen kan doen om elkaar er doorheen te slepen en je vetverbranding sky-high te laten gaan.

De partner workout

Kies 5 oefeningen die je met je lichaamsgewicht kan uitvoeren. Denk aan:
1. Squat
2. Sit Up
3. Lunges
4. Push Up
5. Burpee

Eén van de twee personen begint en maakt zoveel mogelijk herhalingen als hij/zij kan in een zo snel mogelijk tempo. Wanneer hij/zij echt niet meer kan wissel je elkaar af. Dit houd je net zolang vol tot de aantallen behaald zijn.

De herhalingsaantallen voor elke oefening zijn:
1. Squat – 500 herhalingen
2. Sit Up – 400 herhalingen
3. Lunges – 300 herhalingen
4. Push Up – 200 herhalingen
5. Burpee – 100 herhalingen

Ja, dit is zwaar. Houd daar maar alvast rekening mee en zet de doos met tissues maar alvast klaar ?

Maar goed, het is een onwijs toffe workout en ik weet zeker dat jij veel en snel vet gaat verbranden samen met je buddy!!

Small Group Training

Wil jij samen met een partner trainen of zoek jij lotgenoten om samen vet te verbranden? Dan zijn de Small Group trainingen ideaal voor jou! Je traint met een klein groepje om zo de begeleiding strak te houden en toch met anderen te kunnen trainen. Vertel mij hier jouw uitdaging en we gaan er samen voor zorgen dat jij jouw Beach Body gaat krijgen!

 

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden