post thumbnail

Niet in super shape? Dan is je leven wellicht meer shit dan je zelf denkt

- Leefstijl

Ben jij nu niet 100% tevreden met je lichaam, dan durf ik met 99% zekerheid te zeggen dat jij NIET het besef hebt hoe shit je leven nu is.

Ja, dat is hard hè. En een gewaagde uitspraak.

Ik weet ook zeker dat menig lezer mij nu voor van alles en nog wat uitmaakt achter zijn/haar laptop.

Toch maak ik hem. Als jij namelijk ooit echt in waanzinnige shape zou zijn geweest, dan ben je het 100% met me eens.

Zelf was ik vroeger een gespierde spijker. Maar dan zonder het gespierde aspect. Een spijker dus. Ik weet hoe het is om elke dag in de spiegel te kijken en dat je denkt dat het allemaal wel prima is zo. Je doet je ding en denkt er niet teveel over na. Dit gaat allemaal prima, tot dat je een keer echt in shape komt.

Stel je eens voor..

Het moment dat je beseft wat je allemaal miste komt pas wanneer je echt in super shape bent. Pas dan merk je wat je al die tijd gemist hebt. Als ik kijk naar mijn shape nu vergeleken met dat van voordat ik intensief trainde en op mijn voeding lette is het volgende gebeurd:

  • Ik sta veel vrolijker op en ben gelukkiger gedurende de dag. Één van de eerste dingen die je doet is meestal in de spiegel kijken op de badkamer. Zie je er super uit, dan begin je je dag al top. Zie je er waardeloos uit, dan begin je je dag gelijk al shit.
  • Ik ben veel zelfverzekerder. Een lichaam waar je niet trots op bent laat je niet graag aan de buitenwereld zien. Soms zijn er mensen die zeggen dat het ze niks boeit om hun lichaam van 100kg+ in een strakke bikini of zwembroek te hijsen, maar ik ben ervan overtuigd dat ze dat met wat meer plezier zouden doen als ze een strak lichaam hadden.
  • Ik zit veel lekkerder in mijn vel. Elke beweging die je maakt gaat gewoon fijner. Niks zit in de weg en alles kan. Rennen, springen, sjouwen en ga zo maar door.
  • Alle kleren staan goed! Wat voor t-shirt of broek ik ook pas, alles staat beter dan wanneer er 10kg te veel aan zit.
  • Ik kan meer snaaien zonder dik te worden. Hoe strakker je bent, hoe minder snel je vet opslaat. Je lichaam gaat efficiënter en effectiever om met voedingstoffen die binnenkomen (verhoogde insuline sensitiviteit en anabole hormonen) en als je spiermassa hebt opgebouwd d.m.v. training is je verbranding standaard hoger.
  • Ik ben veel gezonder. Dit is misschien wel het aller belangrijkste. Je hebt er ten slotte maar één van jezelf. Zelf geniet ik het liefst zo lang mogelijk van het leven in goede gezondheid. Ik ben graag zo lang mogelijk op deze aardbol met mensen waar ik om geef en maak ik zo veel mogelijk mooie momenten mee.

En het mooie is dit. Niet alleen ik merk al deze positieve effecten. Iedereen die wij geholpen hebben naar een strakker lichaam ervaren precies hetzelfde.

DIT IS ABSOLUUT GEEN SNEER NAAR MENSEN DIE TE ZWAAR ZIJN. HET IS EEN WAKE-UP CALL OM NU DE STAP TE MAKEN OM HET BESTE UIT JE LEVEN TE HALEN!!

Want dat is wat ik jou gun.

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden