post thumbnail

Nathalie binnen 11 weken in SUPER SHAPE

- Training

Knetterhard is ze gegaan. 11 weken 100% inzet en dat was het dubbel en dwars waard. Nathalie heeft geen enkele training overgeslagen en het voedingsschema perfect opgevolgd. Zo zie je maar wat consistentie kan brengen.

Nathalie, we zijn ONWIJS trots op je!!

Wil jij jouw droomlichaam ook werkelijkheid gaan maken? Wacht niet langer en schrijf je hier in voor een vrijblijvend gesprek!

Waarom Nathalie is gestart bij Max Fit?

“Ik werd enorm enthousiast van de succesverhalen bij Max Fit. Vooral naar aanleiding van de waanzinnige lichaamstransformatie van Nele, besloot ik om zelf ook te starten bij Max Fit. Toen ik haar transformatie zag, wist ik voor mezelf dat ik dit ook wilde. Het scheelde dat ik niet van heel ver moest komen en doordat ik zelf les geef ook al een kleine basis had. En tja…, leeftijd komt helaas ook met ongemakken, dus ik vond mezelf niet meer strak genoeg en wilde er het maximale uithalen. Nog net even wat strakker en gewoon volledig in shape zijn. Ik merkte dat ik dit tot een bepaalde hoogte zelf voor elkaar kreeg, maar het laatste stukje heb je gewoon echt hulp nodig.

Dat was het doel waarmee ik naar Max Fit ging en ik durf wel te zeggen dat dit gelukt is ja! Om je doelen te bereiken is er geen betere plek waar je dat kan doen dan bij Max Fit. “

Nathalie haar traject in 1 zin:

“Dit is écht Personal Training NEXT LEVEL en het gaat veel verder dan alleen maar een trainingssessie.”

Het omschakelpunt

“Voor mij was het omschakelpunt rond juni van dit jaar. De zomer kwam in beeld en dan denk je: ‘shit ik wil toch wel strak zijn en er goed uitzien in m’n bikini’. Je gaat vaker in een shirtje lopen en dan wil je er gewoon goed uit zien. Dit was voor mij het moment waarop ik besloot dat het voor mij tijd was om een super transformatie neer te gaan zetten. Ik zag namelijk dat bij Max Fit de mensen niet alleen afvallen, maar er ook waanzinnig strak uit zien na hun traject! Dat is precies wat ik wilde.”

Het trainings- en voedingsschema

“Het is enorm fijn dat je met letterlijk alles geholpen wordt. De kennis, de knowhow, de enorme passie en gedrevenheid die de trainers bij Max Fit hebben, is van ongekende hoogte vind ik. Ik sta elke keer weer versteld van de hoeveelheid diverse kennis die de trainers bezitten.

De algehele begeleiding is echt super. Als ik wat aanpassingen wilde in m’n voedingsschema, dan werd dat aangepast. Er is altijd meteen een terugkoppeling. Als sommige oefeningen niet helemaal lekker liepen, werd er gekeken naar een alternatief. Wist ik even niet hoe ik de oefening moest uitvoeren? Kreeg ik een video toegestuurd met de uitleg ervan. Ze doen er echt alles aan om jou zo snel mogelijk verantwoord in shape te trainen.”

Hoe Nathalie haar traject heeft beleefd

“Ik wilde zo snel mogelijk starten. Geen eeuwenlange verhalen en gesprekken, maar meteen aan de slag. Het eerste contact bij Max Fit was meteen goed. Ze leggen alles duidelijk uit en je weet meteen waar je voor de aankomende weken/maanden aan toe bent.

Ik heb zelf weinig moeilijke momenten gekend. Ik vond het vooral ook een heel leuk traject. Dit is ook echt te danken aan de trainers, omdat zij je er doorheen slepen wanneer je het nodig hebt. Zelf zou je de handdoek allang in de ring gegooid hebben, maar zij pushen je toch nog even tot de max waardoor je die laatste ‘zure’ herhalingen toch nog maakt. Dat zorgt voor het maximaal haalbare resultaat.”

De persoonlijke aanpak

“De aandacht die je krijgt als cliënt is wat me erg goed deed. Als je een keer in een dipje zat of het even niet lekker ging, hielpen ze me er altijd doorheen. Een spontaan Appje met hoe het gegaan is, is voor mij erg waardevol. De persoonlijke benadering maakt voor mij wel echt dat Max Fit een plek is waar je je 100% thuis voelt. Het stopt niet na de training, er is 24/7 ondersteuning vanuit het team. Dat maakt Max Fit dé beste Personal Trainer bij uitstek.”

Hoe voel je je nu in je ‘nieuwe’ lichaam?

“Ik voel mezelf krachtiger, veel fitter, een stuk zekerder en ik sta sterker in m’n schoenen. Mijn spieruithoudingsvermogen was al wel aanwezig, maar door het verhogen van de gewichten ben ik ook een stuk sterker geworden. Ik voel me nu echt optimaal in m’n afgetrainde lichaam. Je wordt er zoveel vrolijker, zekerder, sterker en fitter door.”

Tips en motivatie

“Als jij je onzeker voelt over je eigen lichaam, moet je stoppen met nadenken. Droom niet langer en ga aan de slag bij Max Fit. Het is een investering voor op de langere termijn, aangezien ze je ook na je traject blijven sturen zodat je het lichaam dat je hebt getraind ook behoudt. Het is 100% de stap waard. Je wordt er fysiek en mentaal een stuk sterker door, waardoor je zelfvertrouwen een waanzinnige boost krijgt.

Naast dat ik trots ben op mezelf, ben ik ook SUPER TROTS op team Max Fit. Zonder hen had ik nooit het resultaat behaald wat ik nu heb behaald. Ze slepen je er altijd doorheen zodat je 100% zeker je doel gaat behalen, ongeacht wat je doel is.”

Are You Ready For The Change? Start NU!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden