Eindelijk een paar kilo’s eraf maar een paar maanden later zitten ze er weer aan. Kan dit niet beter én gemakkelijker? Dat kan zeker. In het boek “Maxible Dieting” leggen we uit hoe ruim 1.500 succesvolle transformaties zijn ontstaan en hoe mensen hun resultaat jarenlang hebben behouden.

  • Leer hoe je succesvol kunt afvallen zonder terug te vallen
  • Leer hoe je niets hoeft te laten en nooit meer “op dieet” hoeft
  • Ontdek waarom elke poging tot nu toe slechts tijdelijk resultaat heeft opgeleverd
  • Ontdek waarom geen enkel ander dieet voor altijd werkt
  • Leer hoe je lichaam écht werkt en begrijp hoe jojoën ontstaat
  • Leer voor jezelf een persoonlijk plan op te stellen dat perfect aansluit bij jouw wensen
van € 39,95 Voor € 29,95

Afvallen is hot en happening. ‘Dieetgoeroes’ spelen hier slim op in door je precies te geven wat je eigenlijk wilt zien: simpele voedingsschema’s, lijstjes, tips en methodes waar je niet over hoeft na te denken, met de belofte dat je droomlichaam snel zal volgen.

Vraag jezelf af waarom je deze pagina nu leest. Afvallen is niet eenvoudig. In theorie misschien, maar in de praktijk niet. Er zit zoveel meer achter. Met meer dan 1.500 succesvolle lichaamstransformaties heeft maxfit de kunst van succesvol afvallen zonder ooit nog maar terug te vallen geperfectioneerd. In dit boek leer jij wat dat is.

  • Advies afgestemd op de onvoorspelbaarheid en drukte van alledag
  • Verhalen en voorbeelden uit het echte leven
  • De nieuwste wetenschap vertaald naar de dagelijkse praktijk
1.500 Transformaties
5.0 / 5.0 Reviews
17.344 Kg vet verbrand
Lisa -16 kg We hebben dit echt ‘samen’ gedaan

Ik heb ervoor moeten knokken, maar wat ben ik trots op mijzelf. We gaan nu aan de slag met het verzilveren van deze transformatie, zodat terugvallen geen optie is.

Jaimy -10 kg Sporten is nooit helemaal mijn ding geweest

Wendy maakt er iedere training weer een feestje van. We kunnen lachen en hebben goede gesprekken, maar er wordt ook hard getraind.

Peter -17,5 kg Ik ben wat vaker de Bob, water is ook prima!

ik had nooit verwacht om in 4 maanden tijd dit resultaat te behalen. Van ‘functionele’ kleding, heb ik eindelijk de deuren van mijn oude kledingkast weer kunnen opentrekken.

Marieke -15 kg Ik haal het meeste uit mijn dag

Eerlijk is eerlijk: in het begin was het even wennen om weer zo goed bezig te zijn. Ik was simpelweg vergeten hoe lekker het voelde om weer in beweging te zijn.

Sandra -16 kg Mijn leven compleet op de schop

Ik ben mezelf weer leuk gaan vinden, kijk weer met trots in de spiegel en ik heb mijn zelfvertrouwen weer teruggewonnen.

Willem -40 kg Ik voel mij fitter dan ooit tevoren

Humor en plezier tijdens de trainingen zijn voor mij een belangrijk onderdeel om de lol erin te houden en ook om het vol te blijven houden.

Het meest effectieve
en eerlijke boek over afvallen

We maken het niet mooier dan het is. We beloven niet dat kilo’s als sneeuw voor de zon verdwijnen, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen. Het blijft een combinatie van inzet en consistentie. De strategie in dit boek maakt het je zo gemakkelijk mogelijk en vertelt je eerlijk wat je kunt verwachten. Ben jij klaar voor je droomlichaam en val je nooit meer terug?

van € 39,95

Voor € 29,95

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden