06 jun 2019

Marlies kwam bij ons toen ze had gezien welke ongelooflijke resultaten een vriendin van haar geboekt had. Ze was verbijsterd en wilde zelf ook wel een paar kilo kwijt en dat is gelukt hoor. Deze powervrouw is inmiddels voorbij haar doel en is nog niet van plan om te stoppen! Ga zo door Marlies!

Marlies had al enige ervaring met fitness en ging zo’n 2-3 keer in de week naar de sportschool. Ze boekte niet de resultaten die ze wilde, mede doordat ze eigenlijk niet goed wist wat ze moest doen.

‘Bij Max Fit wordt er echt gelet op techniek. Toen ik zelf in de sportschool aan het sporten was, deed ik maar een beetje na wat anderen deden. Ik wist niet welke spiergroepen ik nu precies trainde en hoe de oefening technisch goed uitgevoerd moest worden. De begeleiding was daar erg weinig. Bij Max Fit is dit véél beter. Nu weet ik precies wat ik doe, voor welke spiergroep en hoe ik de oefening goed moet uitvoeren.’

Marlies’ plan was om in het nieuwe jaar te starten met haar traject. Nieuw jaar, nieuwe kansen. Maar het ging veel sneller dan dat en met een enorme dosis motivatie is haar traject gestart in december.

‘Ik mailde naar Max Fit en had binnen een uur Max aan de telefoon. Dezelfde week hebben we een intake gehad en mijn vriend en ik zijn de week daarop al gestart! Het was geen probleem om in december te starten. De feestdagen hebben me niet belemmerd in mijn proces. Ik was zo zeker van de slagingskans dat ik er vol voor ben gegaan. Het was geen enkel probleem om iets minder te eten en actief te sporten in december.’

Marlies omschrijft haar traject als pittig. Toch komt ze hier snel op terug en geeft ze aan dat het door de intensieve begeleiding en de op maat gemaakte schema’s ook goed te doen is. Ze vond het fijn dat ze werd gehoord in haar eigen behoeftes. Het maatwerk van Max Fit sluit bij iedereen perfect aan, zo ook bij Marlies.

De intensieve begeleiding zorgt voor motivatie. Ook het hebben van een sportmaatje, in het geval van Marlies haar eigen vriend, zorgde bij Marlies voor motivatie.

‘Je wordt aan alle kanten uitgedaagd en doet altijd net meer herhalingen of een zwaarder gewicht dan je zelf voor mogelijk had gehouden. Mijn streefgewicht stelde ik steeds bij en werd gedurende het traject steeds lager. Ik had het nooit voor mogelijk gehouden dat ik ooit nog dit doel zou behalen. Ik denk dat ik 16 was toen ik voor het laatst zo licht was! Ik raad iedereen aan om een traject bij Max Fit te starten als je snel resultaat wil behalen en je doelen echt wil bereiken. Door de intensieve en persoonlijke begeleiding voelt het zo goed!’

categorieën: succesverhalen  

Wat zou jij willen?

AfvallenOnderhoudenAankomen