post thumbnail

Karin in slechts 6 weken haar Beach Body!

- Leefstijl

Het zien van resultaat is iets magisch. Na het zien van de geweldige resultaten van Nele en Cynthia wist Karin dat alles mogelijk is. Ze besefte dat zo’n waanzinnige lichaamstransformatie ook bij haar mogelijk was. En boem, in slechts 6 (!!) weken is Karin droog en strak as hell en heeft ze haar Beach Body!

Karin, in 6 weken heb jij bizarre resultaten gehaald en zie je er gewoon onwijs afgetraind uit. Jouw Beach Body is een feit! Well done!

Mocht je nu je dit leest nog twijfelen of heb je een gebrek aan motivatie? Lees dan hieronder het verhaal van Karin: waarom zij haar leven compleet om heeft gegooid, hoe ze dit volhoudt en wat zij jou mee wil geven als jij nog twijfelt. Wedden dat jij overtuigd bent na het lezen? ?

Karin, hoe zou jij het traject in 1 zin omschrijven?

“Pittig maar ontzettend waardevol qua mentale en fysieke ontwikkelingen: echt life-changing!”

Waarom Karin besloot om voor Personal Training te gaan

“Ik was altijd al sportief, volgde groepslessen, ging hardlopen, deed mee aan challenges via de sportschool, maar dat allemaal zonder voldoende resultaat. Dan merk je op een gegeven moment dat je daar geen vrede meer mee neemt.

Mijn doel was altijd: fitter en strakker. Prima die basis conditie en het is fijn om geen overgewicht te hebben maar ik wilde meer! Dat lukte soms wel voor even, maar nooit zag ik blijvend resultaat… dat irriteerde me en daarom besloot ik de stap te zetten naar Max Fit.”

Wat was het omschakelpunt om naar Max Fit te gaan?

“Ik was het zat om genoegen te nemen met die basis conditie, het was echt tijd om het roer om te gooien. Het echte Beach Body was mijn doel. Ik wilde daarnaast vooral leren hoe ik optimaal moest trainen en eten zodat het een blijvend resultaat zou zijn en ik niet binnen no-time weer terug bij af zou zijn. Daar hoort een strak trainings- en voedingsschema van Max Fit bij dat me enorm geholpen heeft.

Ik zag ook de waanzinnige resultaten van Nele en Cynthia en dat gaf me net dat laatste zetje om er echt vol voor te gaan en het roer definitief om te gooien.”

Het inspireren van mensen met de resultaten van onze eigen clienten inspireren is onze kracht. Je gelooft pas dat het echt mogelijk is als je het bij andere mensen ziet gebeuren. Ook Karin was zo positief verbaasd over andere Max Fit lichaamstransformaties dat ze zelf besloot om naar Max Fit te gaan. Dit is waar wij het voor doen; jou inspireren en laten zien hoe geweldig jouw leven kan zijn als je volledig in shape bent getraind en dit ook weet vast te houden. Dit geeft je enorm veel energie en power in het leven!

Karin merkte hoe belangrijk haar voeding werd

“Ik ken mezelf, ik ben een snoeper… Ik vind alles lekker en daar zit mijn valkuil. Max Fit liet mij inzien dat dit niet kan en dat je zonder een goed voedingsschema weinig resultaat gaat halen.

Het roer moest om en vooral het inzicht dat Max Fit mij gaf in voedingswaarde en calorieën was een eye-opener.

Max vroeg mij hoe vaak ik wilde eten per dag en wat ik wel en niet lustte. Toen ik het voedingsschema kreeg was ik dan ook erg verrast. Ik kwam erachter dat ik eigenlijk best veel mocht eten en het was ook nog super gevarieerd!

Het hele gezin kan hier vooral in de avond zelfs in mee :)! Het was echt wel even omschakelen maar ik voelde me al in de eerste week beter: ik had een minder opgezette buik, geen trek en al meer energie.

Het was zo goed vol te houden dat ik nu na 2 en een halve maand nog steeds voor 90% eet volgens dit schema, heerlijk! Ik zie het nu gewoon als super fijne houvast om je voeding op orde te hebben en je energiek te blijven voelen.”

Is voeding bij jou nu ook een issue? Stuur me dan hier jouw bericht en ik zorg ervoor dat jij een volledig op jouw levensstijl aangepast voedingsschema krijgt! Hiermee ga jij 100% zeker meer resultaat halen en komt jouw Beach Body net als bij Karin veel sneller dan je denkt!

Hoe Karin haar motivatie vast hield tijdens het traject

“Max Fit heeft daar een hele grote rol in gespeeld: altijd klaarstaan met goede raad, een Appje in de avond met ‘Hoe gaat het?’ en de wekelijkse train en weeg/meet momenten waarin telkens een beetje meer resultaat zichtbaar werd, fantastisch gewoon… Je merkt dan pas echt waar je het voor doet. Als je merkt dat je vooruit gaat doet dat veel met je en krijg je weer een boost om door te gaan en niet op te geven!”

Karin haar Beach Body in slechts 6 weken!

Karin voelt zich optimaal door haar afgetrainde lichaam

“Ik voel me goed, zit lekker in mijn vel en heb echt plezier gekregen in het trainen. Ik train nu nog 4x per week en het is fijn te weten wat je moet doen om resultaat te halen en inzicht te hebben in voeding. Daarnaast heb ik alle tools in handen gekregen om het optimale resultaat ook echt te behouden. Ze laten je bij Max Fit nooit alleen, ook niet als je het traject hebt afgerond. Juist daarna blijven ze je motiveren om dit geweldige resultaat vast te houden, dat voelt erg fijn.”

Twijfel niet om nu te starten met jouw lichaamstransformatie

“Ik kan alleen maar zeggen: neem geen genoegen meer met minder! Je zal er gegarandeerd sterker uitkomen, op alle vlakken.

Ben je bereid bent om hard te werken en trouw te blijven aan je voedings- en trainingsschema? Dan zeg ik: ga ervoor bij Max Fit!!”

Karin heeft een waanzinnig traject afgesloten en is nu door aan het gaan om nog droger te worden. Niet alleen Karin is in staat om dit voor elkaar te krijgen, ook jij kan dit!

Vertel ons hier jouw droom en wij ga ervoor zorgen dat jij net zo’n droomlichaam krijgt als Karin en alle andere Max Fit lichaamstransformaties!

Start nu!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden