post thumbnail

Is gezonde voeding hét middel tegen kanker?

- Voeding

Het kan zijn dat iemand ´spontaan´ van kanker geneest. Dit wordt ook wel een radicale remissie genoemd. Dit betekent dat de ziekte op mysterieuze wijze verdwenen is. Althans, dat beweren de artsen.

Dr. Kelly Turner is een specialist op het gebied van het behandelen van kankerpatiënten en heeft hier haar eigen onderzoek in gedaan. Ze heeft meer dan duizend personen onderzocht die op ´spontane wijze´ van kanker waren genezen. In haar onderzoek kwamen 57 factoren regelmatig terug. Van deze 57 factoren bleken er telkens 9 terug te komen bij elk persoon die ´spontaan´ genezen was. Deze 9 sleutels zijn:

1. Het radicaal veranderen van je voedingspatroon
2. Het in eigen hand nemen van je gezondheid
3. Het volgen van je intuïtie
4. Het gebruiken van kruiden en supplementen
5. Het loslaten van onderdrukte emoties
6. Het versterken van positieve emoties
7. Het omarmen van sociale ondersteuning
8. Het verdiepen van je spirituele verbinding
9. Het hebben van sterke redenen om te leven

Het belang van een gezond voedingspatroon
In de laatste decennia zijn mensen steeds meer suikers gaan eten. Brood, aardappelen, rijst, koek, chips, frisdrank, alcohol, etc. Kankercellen zijn dol op suiker. Kankercellen consumeren namelijk 10 tot 50 keer meer glucose (bloedsuiker) dan normale cellen. Het uitsluiten van ongezonde suikers en alleen de juiste koolhydraten (en slechts in benodigde hoeveelheden) eten zorgen er dus voor dat kankercellen veel minder goed kunnen groeien en uitbreiden.

De patiënten in het onderzoek van Dr. Kelly Turner lieten ongezonde suikers dan ook staan en beperkte hun koolhydraatinname tot dat waar ze daadwerkelijk behoefte aan hadden. Andere aanpassingen die alle voormalig kankerpatiënten hadden gedaan waren overstappen naar biologische voeding, gezuiverd water drinken, het laten staan van zuivelproducten en meer bewegen.

Dat duizenden mensen hierdoor kankervrij zijn geworden, wil toch wel wat zeggen. Nu zeg ik niet dat iedereen die kanker heeft en dit gaat doen direct zal genezen! Maar het zal je in ieder geval zeer ten goede komen en de kans op genezing is dus daadwerkelijk aanwezig. Velen hebben dit in de praktijk bewezen.

Hoe komt het dat artsen dit dan niet voorschrijven?
Volgens Dr. Kelly Turner schrijven niet veel artsen deze behandelingen voor, omdat ze daar simpelweg geen kennis van hebben. Doktoren en artsen weten verschrikkelijk veel, en ik ga ook zeker niet op hun stoel zitten, maar ze krijgen nauwelijks voedingsleer. Ze leren veel over het menselijk lichaam, diverse aandoeningen en medicijnen, maar weinig over wat voor rol voeding kan hebben op het menselijk lichaam. Daarnaast bleek ook dat enkele artsen hun patiënten geen valse hoop wilde geven.

Nogmaals, ik ga niet op de stoel van de dokter/arts zitten en zeg ook niet dat dit hét wondermiddel tegen kanker is. Uit de praktijk blijkt echter dat dit wel tot genezing heeft geleid en klachten bijzonder verminderde!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden