post thumbnail

EXTREEM resultaat in weinig tijd

- Leefstijl

Zoals ik in mijn vorige blog al schreef staat de zomer voor de deur. Nu hoor ik al geregeld om me heen mensen zeggen dat ze straks even een paar weken er flink tegenaan moeten en dan zijn ze strak voor de zomer. Ze willen dus extreem resultaat behalen in slechts een paar weken.

Dat dit kan is een feit. Kijk maar naar de transformatie van Sjors in 3 weken tijd.

Maar, wat veel mensen niet beseffen is wat je hiervoor moet doen.

Zo haal je extreem resultaat in weinig tijd

Wil je extreem resultaat behalen, dan zal je ook extreme dingen moeten doen. Met een beetje op je voeding letten en 3x per week naar de sportschool gaan zal je ongetwijfeld resultaat behalen. Je moet alleen niet verwachten dat je binnen 3 weken van Mr./Ms. Fluffy naar Rambo gaat.

Dus, extreme dingen.

Sjors heeft in zijn periode van 3 weken 11x per week getraind. Maandag t/m vrijdag 2x per dag, zaterdag 1x en zondag rust. Daarnaast moest hij minimaal 10.000 stappen per dag zetten om extra calorieën te verbranden.

Zijn voeding was ook volledig on-point. 3 weken lang dag in, dag uit 100% consistent zijn. Dit wil uiteraard niet zeggen dat iedereen per se dit patroon moet volgen voor extreem resultaat. Er leiden uiteraard meerdere wegen naar Rome. Het geeft alleen wel aan aan wat voor soort inzet je moet denken als je extreem resultaat wil.

Nu denk je misschien, dat is wel erg overdreven. Of je dat vindt of niet is prima. Iedereen heeft zijn eigen prioriteiten en als jij de prioriteiten hier niet voor hebt dan maakt dat jou absoluut geen slechter persoon. Maar wanneer jij extreme dingen verwacht, weet dan ook dat je daar extreme dingen voor moet doen.

Pas je doelen en verwachtingen aan op je de inzet die je levert.

 

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden