Els - 14KG

Els haar verhaal

"Afgelopen april startte ik bij maxfit, maar dat ik een half jaar later 14 kilo lichter en een stuk fitter zou zijn? Op dat moment had ik er niet eens over durven dromen... Maar laten we even teruggaan naar de start van mijn avontuur.

Het jaar 2019 was door persoonlijk omstandigheden een rot jaar. De 5 kilo die ik begin 2019 was zelfstandig was afgevallen, zaten er aan het einde van het jaar weer aan. Inclusief wat bonuskilo's, dus ik beloofde mijzelf om van 2020 hét jaar te maken. Helaas kwam Corona om de hoek kijken en vielen mijn plannen in duigen. Tijdens de zomervakantie van 2020 durfde ik mijzelf gewoon niet meer in mijn bikini te vertonen en de moed zakte mij steeds dieper in de schoenen. Het moest anders, maar hoe? Een tip van een kennis resulteerde in een intakegesprek bij maxfit, waarna ik dus in april kon beginnen.

En waarom is het nu wel gelukt? Voor mij hebben de persoonlijke aandacht, een leuk gevarieerd trainingsprogramma, elke dag even kort contact én het gevoel niet aan het diëten te zijn heel goed gewerkt. Dat je alles mag eten, zelfs je guilty pleasures, is erg verrassend. De fase van het opbouwen naar het onderhoudsniveau vond ik in het begin even spannend, maar met de super begeleiding van coach Lars heb ik er inmiddels alle vertrouwen in", vertelt Els.