post thumbnail

Angelique in 20 weken 20 kilo kwijt!

- Leefstijl

Angelique was haar lichaam spuugzat. Ze kon haarzelf met moeite aankijken in de spiegel omdat ze vond dat ze echt moest afvallen. En boem, 20 weken verder heeft Angelique het lichaam waar menig vrouw jaloers op is. Ze is maar liefst 20 kilo afgevallen! Angelique we zijn onwijs trots op wat jij in 5 maanden bereikt hebt!

Hoe Angelique haar traject in één zin zou omschrijven:

“Het lichaam waarvan ik dacht dat het voor mij nooit haalbaar zou zijn, is door Max Fit werkelijkheid geworden!”

Angelique haar motivatie

Afgelopen kerst keek Angelique vlak voor een etentje in de spiegel. Dat was het moment waarop ze vastberaden was om haar lichaam volledig in shape te gaan trainen. Ze was het he-le-maal zat om in de spiegel te kijken en niet tevreden te zijn met haar lichaam.

“Ik keek in de spiegel en moest een outfit kiezen voor het etentje. Toen was ik het helemaal zat. Ik walgde haast van mijn eigen lichaam. Mijn man (Peter) pikte dit op en zei dat we samen de uitdaging aan moesten gaan bij Max Fit.

Dat is een essentiële stap geweest naar het lichaam dat ik nu heb. Daarna is het heel snel gegaan. Uiteindelijk heeft mijn transformatie al mijn verwachting overtroffen en had ik hier nooit van kunnen dromen.  20 kilo kwijt in 20 weken… onwerkelijk!”

Afvallen en spierbehoud en spieropbouw gaan bij Max Fit altijd samen. Het kwijtraken van spiermassa maakt je lichaam namelijk nog lelijker dan als het dik blijft. Je wordt dan namelijk dun en slap. Wat je wil is juist je strak en fit zijn en gezondheid uitstralen. Daarom laten wij je niet alleen afvallen, maar richten we puur op het verliezen van vet en opbouwen van spiermassa! Dat merkte Angelique ook:

Ik merk gewoon dat mijn spieren enorm gegroeid zijn. Van 0,0 spieren naar een goede spieropbouw is iets wat ik echt een heel groot voordeel vind. Omdat ik een aantal jaren geleden een hernia heb gehad, moest mijn rug echt opnieuw opgebouwd worden. Max Fit heeft me daar waanzinnig mee geholpen. Ik ging dus niet alleen om af te vallen naar Max Fit, maar ook om mijn spiermassa omhoog te tillen. Dat is nu helemaal gelukt.”

Waarom het afvallen Angelique zonder Max Fit niet lukte

“Ik heb geprobeerd zelfstandig af te vallen. Dat ging erg moeizaam waardoor ik de knop om wilde zetten. Ik wist namelijk niet waar het aan lag dat ik aankwam in gewicht. Mij werd bijvoorbeeld gezegd om noten te eten. Ik besefte niet dat hier enorm veel calorieën waardoor ik aan het einde van de dag meer binnenkreeg dan ik verbrandde.

Door het traject bij Max Fit te volgen leerde ik pas echt hoe belangrijk voeding is. Het aanhouden van een goed vol te houden voedingsschema is van onschatbare waarde om niet aan te komen. Ik zit nu zelfs onder mijn streefgewicht, wat ik mede te danken heb aan mijn voedingspatroon. Ik houd nog steeds mijn voedingsschema bij, ook omdat het gewoon lekker is. Max Fit stelt het voedingsschema zo samen dat ik alleen maar eet wat ik lekker vind én me helpt af te vallen; een win-winsituatie!”

Hoe Angelique haar motivatie vasthield

Er zijn twee dingen waardoor ik de motivatie vast wist te houden:

  1. Ten eerste hielpen Max en zijn collega’s me enorm. Als ik zelf geen mogelijkheid meer zag om nog meer kilo’s eraf te krijgen, kwamen Max en zijn collega’s weer met nieuwe input om zo toch weer de nodige kilo’s eraf te trainen. Ze verzinnen altijd weer iets nieuws om je toch weer sneller af te laten vallen. Het motiveren door mijn Personal Trainers heeft me echt door het traject heen geholpen. Ze waren er altijd als ik het zelf niet meer zag zitten en daar ben ik ze heel dankbaar voor.
  2. Ten tweede was het zien van resultaat iets wat mij onwijs gemotiveerd hield. Als ik zag dat mijn kleren steeds losser gingen zitten en ik steeds smallere maten kon kopen, wist ik dat ik op de goede weg zat. Dit zorgde ervoor dat ik gemotiveerd tot op het bot bleef. Zo wil je doorgaan totdat je echt je doel bereikt hebt.”

Voedingsschema essentieel

Het voedingsschema is van enorm belang als je jouw Beach Body wilt creëren. Daarom is het ook belangrijk om een goed vol te houden schema te hebben. Daar helpen wij je mee. Hierdoor ga je vanaf de start al vet verliezen en eet je alsnog wat je lekker vindt. Angelique merkte het belang van een goed voedingsschema ook al heel snel:

“Doordat ik van Max Fit een heel makkelijk vol te houden voedingsschema heb gekregen, merk ik dat de voeding helemaal goed zat. Thuis eet iedereen er zelfs van mee omdat het ook nog eens lekker smaakt en makkelijk is. Dat is echt ideaal.”

Het lichaam waar je van droomt brengt enorm veel voordelen met zich mee. Angelique heeft nu het lichaam waarvan ze altijd al droomde. Zij ervaart de volgende voordelen door haar lichaam volledig in shape te hebben getraind:

Voordelen van haar Beach Body tegenover haar oude lichaam

–   Meer bewegingsvrijheid
–   Veel flexibeler lichaam
–   Tevreden over haar eigen lichaam
–   Met trots in de spiegel kijken
–   Veel meer kracht in vooral haar armen en benen
–   Zelfverzekerd gevoel
–   Kleding die perfect past bij haar strakke lichaam

Bekijk HIER alle andere waanzinnige lichaamstransformaties!


“Ik voel me helemaal top na het creëren van mijn Beach Body. Ik ben tevreden met mijn lichaam en dat laat mij al heel goed voelen. Als ik nu een kledingwinkel in loop en de broek past meteen perfect, ja, dat laat me dan heel prettig voelen. Je hebt veel meer bewegingsvrijheid. Waar ik vroeger last had van mijn rug bij het veterstrikken, kan ik dat nu zonder enkele moeite. Mijn conditie is ook veel beter geworden waardoor je jezelf veel beter voelt. Je zit hierdoor gewoon lekkerder in je vel.”

Ver boven eigen verwachting

“Wat ik nu weeg heb ik vanaf een jaar of 20 nooit meer gewogen. Dat dit ooit haalbaar zou zijn had ik echt nooit verwacht. Vooral in mijn leeftijdsklasse gaat het afvallen bij een hoop mensen moeizaam en ik ben in 5 maanden bijna 20 kilo kwijt. Dat is, denk ik, het verschil tussen mensen die het op eigen houtje maar gewoon proberen en mensen die het traject bij Max Fit volgen.”

Het advies dat Angelique jou wil meegeven

Twijfel jij nog om de stap te zetten naar Personal Training en daarmee de stap naar jouw droomlichaam te zetten? Angelique wilt je dan graag dit advies meegeven:

“Op de eerste plaats moet je jezelf meer dan 100% motiveren. Je moet echt bereid zijn om de knop volledig om te zetten. Ben je dat niet? Dan gaat het je niet lukken. Ben je dat wel? Dan is het traject en vooral het waanzinnige resultaat onbetaalbaar.

Verwacht niet dat je binnen een week of 2 al jouw Beach Body hebt. Dat kan je in gedachte hebben, maar dit is gewoon niet mogelijk. Als je na 3 à 4 weken gaat zien dat je gewicht naar beneden begint te kelderen, weet je dat je op de goede weg bent. Ik kan alleen maar zeggen dat het alle tijd en energie die je erin steekt dubbel en dwars waard is.”

Ben jij na het lezen van Angelique haar verhaal net zo enthousiast als wij om jouw droomlichaam te gaan creëren? Vertel dan HIER jouw verhaal en we gaan samen zorgen voor jouw Beach Body!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden