post thumbnail

Doe deze GEHEIME truc voor extreem Fat Loss

- Leefstijl

Als ik aan jou vraag hoe snel jij je sixpack of strakke buik wil krijgen, dan zou jouw antwoord waarschijnlijk zijn liever gisteren dan vandaag.

Als ik vervolgens vraag wat je er voor wil doen, dan zal jouw antwoord waarschijnlijk zijn hoe minder, hoe beter.

Daarmee bedoel ik niet dat je lui bent, maar hey.. hoe makkelijker het gaat hoe fijner het is, toch?

De geheime truc

Daarom ben je vast op zoek naar de geheime truc die ervoor gaat zorgen dat jij in korte tijd een waanzinnige transformatie neer gaat zetten, zoals we bij Max Fit doen (zie ´Succesverhalen´)

Daar moet ik je helaas even wakker schudden. Er is geen ´geheime truc´, waar iedereen naar op zoek is. Iedereen is tegenwoordig zo bezig met het speciale, geheime, waanzinnig effectieve trucje te vinden dat alles voor elkaar krijgt. Daardoor vergeet iedereen de basis.

Saai he, de basis..

De Basis voor Extreem Fat Loss

Kijk, met zo´n titel klinkt het al een stuk interessanter. Terwijl het eigenlijk hetzelfde is, maar goed.

Bij Max Fit zetten we waanzinnige resultaten neer, doordat wij extreem goed zijn in de basis te perfectioneren. Uiteraard kijken we ook verder dan dat, maar zodra jij de basis goed hebt, kan je al waanzinnig veel resultaat behalen.

De basis bestaat uit:

1. Calorietekort. Je kan 100x per week trainen, elk vet verbrandende supplement nemen dat er is, gezond eten en ga zo maar door, maar zo lang je geen calorietekort hebt zal je geen vet verbranden.

2. Macroverdeling. Dit is de verdeling tussen je eiwitten, koolhydraten en vetten. Deze is voor iedereen anders en het is inderdaad ook mogelijk om met verschillende macroverdelingen resultaat te behalen (denk aan low fat high carb of low carb high fat). Wil je echter van prima resultaat naar extreem Fat Loss gaan dan is deze verdeling wel van belang.

3. Train minimaal 3-4x per week. Ook al eet je nog zo perfect, als je niet hard en frequent genoeg traint, gaat er niet veel gebeuren. 3 keer per week trainen is het absolute minimum voor waanzinnig resultaat.

4. Ontstress. Stress wordt altijd een beetje weggewuifd onder het mom ´Ja, ik ben nou eenmaal druk en gestresst en dat hoort erbij´. Dan heb ik en nieuwtje voor je, als jij volop gestresst bent, om wat voor reden dan ook, dan ga je nooit waanzinnig resultaat behalen. Neem een uurtje per dag voor jezelf, slaap goed, eet gezond en je stress niveau zal flink dalen. Je voelt je ook nog eens stukken beter. Is dat even mooi meegenomen.

5. Wees consistent. Extreem Fat Loss gaat nooit gebeuren als jij te vaak van je schema afwijkt. Dus ja, ook in het weekend tellen calorieën door. Je mag best zo nu en dan eens wat ongezonds, maar wil je extreem Fat Loss, zorg dan dat je alsnog binnen je caloriedoel blijft.
Ik weet hoe saai het klinkt, maar dat wil niet zeggen niet effectief. Doe jij al het bovenstaande, en echt serieus, dan gaat geen enkel ´perfect´ supplement, trainingstechniek of wat dan ook jou meer resultaat geven.

It´s not the way, it´s the ONLY way!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden