post thumbnail

In 32 weken is Nele van out-of-shape naar SUPER SHAPE gegaan

- Training

Nele was het zat om steeds maar weer naar de sportschool te gaan zonder echt resultaat te behalen. Vaak ging het even de goede kant op, maar zonder een stok achter de deur hield ze dit niet lang vol.

Ze was het zat en de ontevredenheid over haar eigen lichaam overheerste enorm. Daarom besloot Nele volledig te gaan voor haar ultieme Beach Body. Nu zijn we 8 maanden verder en is haar lichaam ongelofelijk in shape. Bekijk het waanzinnige resultaat hieronder!

Nele vertelt hier haar verhaal. Van wat haar aanzette tot Personal Training tot aan hoe ze haar traject ervaren heeft en wat haar huidige lichaam met haar doet.

Wat heeft Nele doen besluiten om voor Personal Training te gaan?

 “Ik vond mezelf kort en grof gezegd te dik. Ik wilde enorm graag afvallen. Daarnaast had ik echt een stok achter de deur nodig. Dat is denk ik de belangrijkste reden geweest om te gaan voor Personal Training bij Max Fit. Ik merkte te weinig vooruitgang omdat die stok achter de deur ontbrak. Het lukte me bijvoorbeeld voor even om mij aan mijn schema’s te houden, maar daarna liet ik het al gauw weer los en was ik al m’n resultaat weer snel kwijt.”

 

Wat haar traject in één zin omschrijft:

“Zwaar, maar absoluut de moeite waard.”

Uiteraard is het creëren van een Beach Body niet makkelijk. Het is hard trainen, soms afzien en door de zure appel heen bijten. Toch is Nele erg blij dat ze besloten heeft haar leven om te gooien tot waar ze nu is.

Bekijk HIER de andere waanzinnige transformaties!

Op de vraag of Nele zich nu stukken beter voelt door haar lichaam volledig in shape te hebben getraind kwam een volmondige ‘ja’.

“Ik ben zelfs na mijn traject van 3 maanden nog door blijven sporten. Puur omdat ik me bij Max Fit gewoon echt op mijn plek voel en graag intensief blijf trainen. Ik ben nu namelijk al 8 maanden verder en ook die maanden heb ik nog veel vooruitgang gemerkt. Ik blijf vooruitgaan; er zit geen rem meer op ;)”

Na haar eerste traject van 12 weken is Nele vervolgens doorgegaan met trainen bij Max Fit. Het traject van 12 weken gaf haar zo’n boost dat ze haar grenzen bleef verleggen. Ze weet zichzelf telkens weer naar een nieuw level te tillen. Nu is ze 8 maanden verder en is er niks meer terug te zien van het out-of-shape lichaam. Daarvoor in de plaats heeft ze namelijk een volledig ‘in shape’ lichaam waar menig vrouw jaloers op is!

 

De transformatie: het nieuwe lichaam VS het oude lichaam

De transformatie van Nele heeft haar leven in een enorm positieve zin veranderd. We vroegen haar waar ze vooral de verschillen in merkte ten opzichte van haar oude lichaam.

“Ik merk vooral het verschil aan het feit dat ik me fitter voel. Veel minder klachten van mijn reuma en ik voel me ook een stuk sterker. Ik zie er gewoon beter uit, haha! Uiteindelijk komt het erop neer dat ik er gewoon beter uit zie en mijn kleren veel mooier zitten.” 

Ze loopt nu met een enorme zelfverzekerdheid en trots over straat. Al die kleren waar ze zich vóór de lichaamstransformatie liever niet in toonde, draagt ze nu het allerliefst.

Het advies dat Nele jou wil meegeven

“Het is sowieso de moeite waard, ook al is het zwaar. Soms sta je met tranen in je ogen omdat het zo zwaar is om toch nog één keer te moeten squatten maar je het toch doet. Achteraf ben je dan toch blij dat je het wel gedaan hebt en niet hebt opgegeven.

Je merkt gewoon dat het resultaat er echt naar is. Dat is wat ik alle twijfelaars zeker mee wil geven: bij Max Fit leer je om nooit op te geven en je pas echt resultaat gaat behalen als je je eigen grenzen verlegt.”

Het geweldige resultaat dat Nele heeft behaald kan jij ook behalen. En zeg nou zelf: wie wil er nou niet zo’n mooi lichaam als Nele?

Vertel ons jouw droom en wij gaan die samen verwezenlijken! Uitdagende wegen leiden vaak tot de mooiste bestemmingen.

Vertel mij HIER jouw uitdaging!

 

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden