post thumbnail

3 Minuten Fat Loss Finisher

- Training

Wil jij veel vet verbranden in weinig tijd? Hmm.. wie niet eigenlijk..?

Een betere vraag is misschien, wat heb jij er voor over om in 3 minuten veel vet te verbranden?

Ben jij bereid om jezelf 3 minuten door het slijk heen te halen en helemaal stuk te gaan, met de hoofdprijs als beloning?

Ja?

Zeker weten?

Oke, hier komt het.

3 Minuten Fat Loss Finisher

Voor deze killer is het belangrijk dat je iemand hebt die jou flink op kan jagen. Het liefst iemand met een fiets. Je doet deze training buiten.

De training is als volgt:

3 Minuten 100% sprint.

Dat is alles.

Maar vergis je niet, dit lijkt makkelijker dan het is. Zodra de timer aangaat begin je met 100% sprinten. Dit betekent dat je zo hard begint te sprinten alsof je achtervolgd wordt door een groep hongerige hyena´s.

Na een seconde of 6-10 begint de snelheid al af te nemen. Dit betekent niet dat je minder hard je best doet, maar je kan dezelfde snelheid niet vasthouden. Je blijft echter nog steeds 100% inzet geven!

Na 30 seconden lijkt het al nergens meer op en na een minuut lijk je kruipend vooruit te komen. Toch blijf je 100% inzet geven!! Als je benen helemaal op zijn, en je komt hooguit met 5 km/u vooruit, dan wil je er alles, maar dan ook echt alles, aan doen om bij wijze van 6 km/u te halen.

De persoon op de fiets fietst achter je aan en jaagt jou flink op. Je wil koste wat kost hem/haar voor blijven.

Kan jij door deze 3 helse minuten komen, dan ben je niet alleen een koning, maar je vetverbranding schiet door het plafond.

Doe deze 3 Minuten Fat Loss Finisher aan het einde van je training en je staat versteld van de resultaten!

 

P.S. Zorg dat je na de 3 minuten een veilig plekje vind om je maaginhoud neer te leggen die waarschijnlijk omhoog komt! ?

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden