personal training maxfit

Succesverhalen

Ruim 3.000 mensen net als jij gingen je voor.

3.000+

Levens veranderd

29.912

Kilo vet verbrand

5/5 sterren

505 Reviews

Naomi -7KG

"Iedereen zei altijd tegen mij: "Maar Naomi, je hebt toch zo'n goed figuur?". Toch voelde het voor mij anders en ik zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Mijn energielevel was laag en je zou kunnen zeggen dat ik niet tevreden was over mijn zelfbeeld. Althans, ik wist dat ik er meer uit kon halen.

Toen ik op social media in aanraking kwam met maxfit, viel alles op zijn plek. Ik was enthousiast over het concept en de resultaten van anderen spraken boekdelen. Ik besloot om het contactformulier in te vullen en al snel zat ik aan tafel met Tijmen. Een fijn, open en eerlijk gesprek volgde en ik besloot om de knoop door te hakken: we gingen aan de slag met Personal Training.

Onder begeleiding van coach Dennis train ik nu 3 maanden bij de club in Elst. Eerlijk is eerlijk: de start van het traject was best pittig. Het werken met mijn persoonlijke voedingsschema was niet zo zeer de uitdaging, maar het was wennen om op een veilige manier mijn grenzen tijdens het sporten op te zoeken. En stapje voor stapje te verleggen, want naarmate de tijd vorderde kreeg ik veel meer energie en zin in het sporten. Ik voelde zowaar dat ik spieren aan het opbouwen was en dat gaf mij een hoop voldoening.

Tijdens het traject met Dennis heb ik veel geleerd over mijn eigen lichaam, het sporten en wat goede voeding voor je lichaam betekent. En dat ga ik de komende periode zelf doorzetten. Let's go!"

René & Sandra -30KG

"René en ik zijn een traject bij maxfit gestart na meerdere mislukte pogingen om af te vallen. Nadat we gestopt waren met roken, zochten we afleiding in een andere vorm. Je zou kunnen zeggen dat we het roken vervingen door lekker eten, gezelligheid en alles wat daarbij komt kijken. Het gevolg? Beiden waren we wat kilo's aangekomen en zaten we niet lekker in ons vel.

Toen maxfit op ons pad kwam, besloten we samen om de stap te zetten en de werken aan een fittere versie van onszelf. Na een afspraak bij de club in Elst, gingen we aan de slag met Personal Training van coach Camiel. Voor ons was het belangrijk om niet alle gezelligheid en etentjes de rug toe te keren. Daarom hebben we een duurzaam plan van aanpak gemaakt, waarin we ruimte creëerden voor deze dingen.

Eerlijk is eerlijk: de start van ons traject was best pittig! Coach Camiel heeft ons super fijn begeleidt en stond echt aan onze zijde. Zijn kennis over voeding en training heeft ons echt geholpen om een goede balans te vinden tussen gezond leven en genieten. We kunnen nu zelf goede keuzes maken en ons resultaat vasthouden. Thanks hiervoor!", vertelt Sandra.

Amber -15KG

"Oktober 2022: ik zat fysiek en mentaal niet lekker in mijn vel. De overtollige kilo's zaten mij dwars, maar vooral mentaal merkte ik dat het wat minder goed met mij ging. Ik ging niet graag de deur uit en ik verstopte me. Als ik mensen tegen kwam die ik lang niet had gezien, maakte ik me zorgen om hun gedachtes. "Ze zullen wel zien dat ik dik ben geworden", is wat ik dacht.

Na een weekendje weg, was ik het zat. Ik nam contact op met maxfit in Elst en toen ging het snel. Binnen één dag kreeg ik een persoonlijk belletje, een dag later kon ik op gesprek komen en de dag daarna had ik al mijn eerste Personal Training sessie. Tijdens het intakegesprek had ik eigenlijk vrij snel het idee dat het traject bij mij zou passen. En nog belangrijker: dat het mij ging lukken!

Inmiddels zijn we 4 maanden op weg en voel ik mezelf een compleet ander mens. Ik ben 15 kilo afgevallen en dat zorgt ervoor dat ik veel meer energie heb. Maar de grootste winst zit hem wel in de mentale progressie: ik ga weer graag de deur uit! Met de energie om de meest toffe dingen te ondernemen, laat ik mezelf weer graag zien en horen. Dat geeft mijn zelfvertrouwen een boost!"

Mark -25KG

"Je zou kunnen zeggen dat ik een echte Bourgondiër ben. Gezelligheid en lekker eten is mij op het lijf geschreven en dit hield ik altijd goed in balans door meermaals per week te sporten. Maar toen sporten geen optie meer leek te zijn door de lockdowns, verloor ik die balans langzaam uit het oog. Bovendien kreeg ik last van hartritmestoornissen, waardoor sporten tijdelijk geen optie meer was. Na twee 'ablaties' en meer dan anderhalf jaar niet gesport te hebben, waren de kilo's er stiekem best wel aan gevlogen.

Toen het lichamelijk weer goed ging, besloot ik om in juni 2022 wat aan die overtollige kilo's te gaan doen. Ik wilde duurzaam gaan afvallen, zodat ik die balans weer kon terugvinden. De keuze voor maxfit was snel gemaakt na het zien van de gave resultaten van anderen, maar het 'live' resultaat van onze oude buurvrouw trok mij over de streep. Ze heeft onder begeleiding van maxfit haar leven een compleet andere draai gegeven en ze ervaart dagelijks hoe fijn het is om een fit lichaam te hebben. "Ik ga ervoor!", is wat ik dacht.

In de aanloop naar mijn traject ben ik al wat scherper geweest op mijn voeding, waardoor ik eigenlijk al met -5 kilo aan het traject met coach Wendy begon. De persoonlijke begeleiding, een goed vol te houden voedingsschema (waarbij je geen honger ervaart) en het meermaals per week sporten zorgen ervoor dat die teller in totaal op +/- 25 kilo in de min staat. En dat voelt toch wel erg goed!"

Jaimy -10KG

"Noem een willekeurig dieet en de kans is groot dat ik het geprobeerd heb. In het begin val je als een speer af, maar binnen de kortste keren is je gewicht terug bij af en lijk je wel een jojo. Dat is mijn korte samenvatting van alles wat ik heb geprobeerd om af te vallen. Eigenlijk had ik de strijdbijl al begraven, want je kunt je wel voorstellen dat de drive en de motivatie om af te vallen ver te zoeken was. Ik had er gewoon geen zin meer in. Maar ook dat kent zijn grenzen. Toen ik op een gegeven moment in de spiegel keek, brak ik.

In december 2022 ging ik langs bij maxfit in Elst. En om eerlijk te zijn bracht dat een hoop nieuwe inzichten. Voor het eerst had ik zelfs het gevoel dat het traject bij mij paste, omdat het gericht is op de lange termijn en bovendien goed vol te houden is.

Sporten is nooit helemaal mijn ding geweest, maar Wendy maakt er iedere training weer een feestje van. We kunnen lachen en hebben goede gesprekken, maar er wordt ook hard getraind. We zijn inmiddels twee maanden onderweg en in die tijd ben ik maar liefst 10 kilo kwijtgeraakt. De energie stroomt door mijn lichaam en ik weet zeker dat het gaat lukken om mijn doel te halen!"

Noor -35KG

"Onregelmatig werken, een studie volgen en veel ballen tegelijkertijd in de lucht houden... Rust vinden in mijn drukke leven vond ik ontzettend lastig. Het vinden van een balans in al mijn dagelijkse bezigheden, op hetzelfde moment willen afvallen en het volgen van een goed eetpatroon vormden dan ook een behoorlijke uitdaging. Maar tegelijkertijd begon mijn gevoel ook steeds meer aan mij te knagen. Toen ik op een zeker moment op de bank zat, ging de knop om en besloot ik om bij maxfit te starten met Personal Training.

Eerlijk is eerlijk, ik vond het best spannend om deze stap te zetten. Het lag volledig buiten mijn comfortzone, maar dat is tegelijkertijd ook de plek waar ruimte is voor een frisse start. De persoonlijke begeleiding van mijn coaches zorgden ervoor dat de spanning al snel werd omgezet in positieve energie. Binnen no-time had ik de smaak dan ook te pakken en met het afvallen van 10 kilo in 10 weken, was de eerste stap richting mijn einddoel gezet.

Het resultaat zorgde voor een enorme boost aan vertrouwen en ik besefte me dat het deze keer best wel eens kon gaan lukken. In de afgelopen maanden ben ik hard blijven werken en heeft mijn leven een enorm positieve draai gekregen.

Ik kan het amper bevatten, maar inmiddels ben ik al deze schijven bij elkaar afgevallen: 35 kilo. Een jaar geleden had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt en resultaat begint te zien, werkt het bijna verslavend."

Mirjam -22KG

"Na lang te hebben getwijfeld, ben ik eind vorig jaar gestart met een traject bij maxfit in Elst. Ik ben het klassieke voorbeeld van een jojo; in het begin gingen mijn eigen afvalpogingen goed, maar het resulteerde telkens in een terugval naar mijn oude gewicht. Ik was er klaar mee en wilde graag op een duurzame manier gaan afvallen, maar ik vond het tegelijkertijd ook spannend om hier hulp bij te zoeken.

We spoelen even een paar maanden door: april 2023. Mijn leven heeft een behoorlijk andere wending gekregen. Niet alleen heb ik mijn doel gehaald en ben ik maar liefst 22 kilo afgevallen, ik voel me een stuk fitter en energieker. Mijn coaches Mitchell en Dennis hebben mij geleerd hoe je voor jezelf een goede balans kan vinden tussen sporten, gezond eten en op zijn tijd genieten van wat lekkers. In mijn geval was dat af en toe een bakje chips, een gezellig etentje of een lekker glas wijn. Als je dit soort dingen compleet gaat opgeven, druk je per definitie de stempel 'goed' of 'slecht' op eten en drinken. Het gevolg is dat de verleiding op een gegeven moment te groot wordt en dat je inderdaad het jojo-effect krijgt.

De volgende uitdaging wordt het vasthouden van mijn resultaat. Ik heb vertrouwen in mezelf, mijn nieuwe gewoontes en de goede balans die we hebben gevonden. Aan de andere kant is het ook spannend. Ik ga verder in de Private Gym en ook daar kan ik rekenen op de steun en hulp van de trainers. Het is erg fijn om die stok achter de deur te houden."

Jorg -15KG

"Mijn verhaal is ongetwijfeld herkenbaar voor jullie: in de coronaperiode waren er ongemerkt de nodige kilo's bijgekomen. Ik had niet het doel om actief te sporten en dat begon ik te merken. Toen ik in de zomer van 2022, redelijk ongetraind, meedeed aan de Gendtse Kersenfeest Triathlon, realiseerde ik me dat er wat anders moest gaan gebeuren. Ik miste de kracht in mijn benen en moest simpelweg teveel kilo's 'meezeulen'.

Daarom besloot ik om in september een traject te starten bij maxfit in Huissen. Het doel werd om op een goede manier gewicht te verliezen, meer kracht op te bouwen en vooral om fitter te worden. Nou, dat is gelukt!

Onder begeleiding van coaches Anne en Michael ben ik aan de slag gegaan en de persoonlijke aanpak heeft mij erg geholpen. Ik vond het bijvoorbeeld erg belangrijk om in het weekend gewoon te kunnen genieten van een biertje, wijntje of een borrelplank. In overleg met mijn coaches hebben we op zulke momenten ruimte gemaakt in mijn voedingsschema, zodat we gewoon progressie bleven maken. Uiteindelijk hebben we mijn doel behaald en daar ben ik erg trots op!"

Lotte -10KG

"Na 3 zwangerschappen, was ik klaar met mijn overtollige kilo's. Als trotse moeder had ik een druk leven, maar ruim een jaar geleden besloot ik dat er toch iets moest gaan veranderen. Het werd tijd om te gaan sporten en met een echte kickstart begon ik met afvallen. In december 2022 was ik maar liefst 10 kilo afgevallen en ik had plezier in het sporten. Het voelde goed om weer fit te zijn.

Hoe graag ik ook wilde doorpakken met afvallen, verder dan die 10 kilo kwam ik niet. Ik merkte dat ik stagneerde. In diezelfde periode opende maxfit in Zevenaar een nieuwe club. Zouden ze mij kunnen helpen om mijn 'plafond' te doorbreken? Ik besloot om te mailen en in januari van dit jaar begon ik wederom een nieuw avontuur. Samen met coach Anne stelde ik het doel om nog eens 12 kilo af te vallen.

En hier sta ik dan, als zelfverzekerde en fitte mama. Na jaren te hebben gevecht, ben ik eindelijk weer de Lotte die ik wil zijn. In totaal ben ik nu 20 kilo afgevallen en dat betekent dat we bijna bij het einddoel zijn. Ik ben ontzettend blij dat ik de hulp van maxfit heb ingeschakeld. Vooral het dagelijkse contact met Anne is erg fijn. Soms voelde het wat confronterend, maar hierdoor kunnen we super snel schakelen en aanpassingen in het voedingsschema verrichten. Op naar de laatste loodjes!"

Demi en Mark -25KG

"Samen met coach Maarten zijn we aan de slag gegaan met de Personal Training. En zelfs wij, als geen fitnessfanaten, gaan iedere week met plezier naar de club in Huissen. Dat komt door de goede begeleiding, de continue uitdaging en het zien van resultaat in de spiegel. Maar bovenal: de goede en fijne sfeer die er heerst.

Dagelijks hebben we contact met Maarten via Whatsapp. Dat is echt super fijn! Het zorgt ervoor dat het stellen van vragen erg laagdrempelig is. Hierdoor hebben we ook veel geleerd over voeding, want dat speelt uiteindelijk in grote rol in het vasthouden van je resultaat. En over resultaat gesproken: samen zijn we 25 kilo afgevallen en daarmee hebben we ons doel behaald!"

Peter -17,5KG

"Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen: ik had nooit verwacht om in 4 maanden tijd dit resultaat te behalen. Van 'functionele' kleding, heb ik eindelijk de deuren van mijn oude kledingkast weer kunnen opentrekken. Voor het eerst in jaren loop ik weer rond in de kleding die ik mooi vind.

Ieder jaar had ik opnieuw het goede voornemen om in beweging te komen. Maar telkens kwam het er niet van of praatte ik mezelf een of ander excuus aan. En we weten allemaal dat van uitstel, afstel komt. Toen ik las dat maxfit zich in Zevenaar ging vestigen, besloot ik om alle excuusjes van de tafel det vegen. Ik besloot om direct contact op te nemen en voor ik het wist, startte ik met een Personal Training traject onder begeleiding van coach Anne. Dat is inmiddels 4 maanden geleden en het is bizar hoe mijn leven in die korte tijd een andere wending heeft gekregen.

De krachten van maxfit passen precies bij de dingen waar ik waarde aan hecht. Het plan is persoonlijk en iedere dag heb ik contact met Anne. Of het nou gaat om een simpele vraag of om mijn gewicht door te sturen; ik weet dat ze voor mij klaarstaat.

Maar laten we wel eerlijk blijven: de eerste twee weken was het best even wennen. Vooral in de weekenden, want ik ben een man die van gezelligheid houdt. Een terrasje hier, een drankje daar en uiteraard kan een lekker bittergarnituurtje niet ontbreken. Het mooie van mijn persoonlijke plan, is dat we ruimte creëren om nog steeds van deze dingen te kunnen genieten. Weliswaar met mate, maar het zorgt er ook voor dat ik veel meer geniet van een drankje of een lekkere maaltijd. Pluspunt voor mijn vrienden: ik ben wat vaker de Bob, want water smaakt mij ook prima!"

Evelien -21KG

"Al jaren wist ik dat ik te zwaar was, maar ik had nooit echt zin om er iets aan te doen. "Hetwas wel goed zo", bleef ik mezelf maar wijsmaken. Maar diep van binnen wist ik eigenlijk wel beter. Ik voelde mij niet fit en ik zat niet lekker in mijn vel. Na de zomervakantie van vorig jaar ging de knop om. Na een hectische periode van zorgen voor anderen, vond ik dat het wel eens tijd was om mezelf op plek één te zetten. Sporten en fit worden hoorden daar ook bij.

maxfit was mij niet onbekend en ik besloot om een gesprek in te plannen bij de club in Huissen. Een leuk en motiverend gesprek met coach Daan volgde en een paar dagen later startte ik met Small Group trainingen, in combinatie met een persoonlijk voedingsschema. Iedere ochtend heb ik persoonlijk contact met coach Maarten en dat voedingsschema is dan ook écht persoonlijk. Want wat als je 's avonds een etentje hebt gepland en je wilt je progressie niet vergooien? In mijn geval bleef dat gewoon mogelijk en pasten we ergens anders in het schema wat aan. Het is super fijn dat we hier samen een goede balans in hebben gevonden.

Inmiddels zijn we 8 maanden verder en ben ik ruim 21 kilo afgevallen. De complimenten uit mijn omgeving hebben me weer meer zelfvertrouwen gegeven en ik voel mij topfit!"

Maurice -15KG

"Eind vorig jaar ging ik maar weer eens op de weegschaal staan. Toen het gewicht verscheen, dacht ik: "dit kan niet langer doorgaan". Tijdens de coronaperiode had ik het sporten langzaam naar de achtergrond verschoven en door het wisselen van baan, bewoog ik ook overdag een stuk minder. Al met al was ik toch wel de nodige kilootjes aangekomen. Het zorgde voor een futloos gevoel en je zit vast in een soort spiraal.

Diep van binnen wilde ik best actie ondernemen, maar dat voelde wel als een grote stap. Alsof het zo moest zijn, las ik op Facebook over het concept van maxfit. Het duurzaam afvallen sprak mij enorm aan en in december besloot ik om dan toch maar de stoute schoenen aan te trekken.

En ja, doorpakken kunnen ze wel! Amper een week later stapte ik de gloednieuwe vestiging in Zevenaar binnen voor mijn allereerste training met coach Anne. Eén keer per week ging ik aan de slag met Personal Training en dat vulde ik aan met met twee Small Group trainingen. De eerste stap was gezet!

De combinatie van het frequent trainen, bewust omgaan met voeding en de persoonlijke aandacht van Anne werkt erg prettig. Het is lekker om weer in beweging te zijn, maar het is vooral fijn om weer fit te zijn. In een half jaar tijd ben ik 15 kilo afgevallen en dat voelt als een echte overwinning."

Robert -40KG

"Zeven maanden geleden stond ik op een kruispunt: of een gastric bypass of sporten en veel bewegen nog één kans geven. Met 148 kilo piepte en kraakte mijn lichaam; ik was snel moe, voelde me futloos, mijn voeten en rug deden pijn en ik had weinig energie.

Na terugkomst van de zomervakantie, reed ik over een rotonde in Ede. Een nieuwe maxfit club had haar deuren geopend en op de gevel las ik: "afvallen met blijvend resultaat". Ik ben nogal sceptisch, maar ik werd wel getriggerd om eens contact op te nemen.

Tijdens het gesprek werd er door Club Manager Rob enthousiast verteld over het concept en uiteraard kreeg ik ook de vraag of ik het zag zitten. Nu heb ik wel vaker lid geweest van een sportschool, maar dat resulteerde altijd in alleen maar betalen en niet gaan. Toch heb ik aan het einde van het gesprek 'ja' gezegd tegen Rob. Ergens geloofde ik er wel in dat dit traject mijn laatste redmiddel zou kunnen zijn om van die kilo’s af te komen.

Met gezonde tegenzin stapte een half jaar geleden voor mijn eerste training naar binnen. En kijk waar we nu staan! Coach Britt heeft mij geholpen om maar liefst 40 kilo af te vallen en dat heeft een enorme impact op mijn leven gehad. Iedere dag zie ik de getallen op de weegschaal verder zakken, waardoor ik mij veel fitter voel en ik een stuk actiever ben. Ik ben weer die betrokken man en vader.

Waarom lukt het nu dan wel? Bij maxfit krijg je persoonlijke begeleiding en worden er telkens kleine, reële doelen gesteld. Het gezegde 'grote-stappen-snel-thuis' gaat hier niet op en alles is gericht op een resultaat voor de lange termijn. De mentaliteit van de trainers en coaches is dus compleet anders dan bij de sportscholen waar ik eerder kwam.

Bij maxfit doe je het samen. Ik zeg ‘samen’, want je bent en doet het niet alleen. Samen staat voor jezelf, je gezin, je trainer(s) en zelfs de andere leden van maxfit. I’m excited for what will come!"

Ellen -10KG

""Wie mij 4 maanden geleden had gezegd dat ik nog een keer trots zou zijn op mijn eigen sportieve prestaties, had ik voor gek verklaard. Ik was altijd diegene die moeite had met meekomen op sportief vlak en altijd net iets te zwaar was. Na de mijn derde bevalling zat ik alles behalve lekker in mijn vel. Om eerlijk te zijn, herkende ik mezelf bijna niet meer in de spiegel.

De wens om fitter te worden en om af te vallen was groot, maar het vertrouwen dat dit me daadwerkelijk ging lukken was laag. Maar ja, toch sta ik hier op de foto met een 10 kilo zware dumbell in mijn hand. Dat is precies het gewicht wat ik, samen met coach José, in die paar maanden ben afgevallen.

Soms vraag ik mij wel eens af waarom het nu wel is gelukt. De persoonlijke begeleiding van José en een langetermijnplan hebben voor mij echt het verschil gemaakt. Het zou niet eerlijk zijn om te doen alsof het altijd even makkelijk was, maar voor het eerst had ik het vertrouwen om mijn grenzen te verleggen. José gaf mij niet alleen dit vertrouwen, maar ook een luisterend oor op de moeilijke momenten.

Ik dacht altijd dat ik best goed geïnformeerd was over bewegen en voeding, maar toch heb ik ontzettend veel geleerd. Waar ik aan het begin van het traject echt baat had bij die welbekende 'stok achter de deur', lukt het me inmiddels steeds beter om op eigen kracht andere keuzes te maken. Dit geeft ook super veel vertrouwen om mijn resultaat door te zetten en vast te houden in de toekomst. En over doorzetten gesproken: het doel is om in de komende maanden de -15 kilo te bereiken. En misschien doen we daar nog wel een schepje bovenop."

Toine -10KG

"We spoelen even terug naar de kerst in 2021. Na een hoop gezelligheid, stapte ik weer eens op de weegschaal. Bijna 100 kilo. Ik schrok er eigenlijk best wel van en ik voelde me alles behalve fit. Ik besloot om zelf te starten met afvallen en meer te gaan hardlopen. Dat ging best goed, maar richting de 90 kilo merkte ik dat ik stagneerde. Er zat veel meer in en ik merkte dat die kilo's het hardlopen in de weg zaten.

Ik zat al een tijdje te denken om bij maxfit in Elst te gaan sporten. Zelfs na goede ervaringen van een goede vriend, mijn zwager en zelfs mijn vriendin, bleef ik een beetje laks. Totdat mijn vriendin mijn naam had doorgegeven en de telefoon ging. Ik besloot om op gesprek te gaan en eigenlijk voelde dat best wel fijn. Samen met coach José besloot ik om er vol voor te gaan en startte ik met Personal Training en Small Group lessen.

Leuk verhaal: die eerste Personal Training ging ik bijna van mijn stokkie. Het was echt pittig, maar de voldoening was enorm. De Small Group lessen zijn bovendien erg gezellig. Ook daar zitten we echt niet stil, maar train je wel op je eigen niveau.

Met deze trainingen en het op maat gemaakte voedingsschema, vlogen die kilo's er eigenlijk af. In ongeveer 9 weken tijd ben ik maar liefst 10 kilo afgevallen. Ik vind het super goed vol te houden en de impact op mijn dagelijks leven is groot. Ik voel me weer fit, ik ben trots op mezelf en heb bovendien veel zin om te gaan sporten. En ook niet onbelangrijk: ik kan mij beter concentreren op het werk.

Ik zie het als een echte teamprestatie met José en de andere trainers van maxfit. De volgende stap is om verder te gaan trainen in de Private Gym en om lekker deel te nemen aan de groepslessen. Ik heb er zin in!"

Lisette -20KG

"Afgelopen zomer realiseerde ik me dat ik een betere balans moest vinden tussen het rennen voor anderen en het zorgen voor mezelf. Soms heb je een harde les nodig om anders naar het leven te kijken en die heb ik (helaas) gehad. Als ik naar mezelf in de spiegel keek en de vraag stelde of ik nou echt lekker in mijn vel zat, werd die vraag al snel beantwoord met een stellige 'nee'.

De knop moest om en het werd tijd dat ik weer beter in mijn vel ging zitten. Een belangrijk onderdeel daarvan was om te gaan sporten. Het liefst in een veilige, hechte omgeving en daarom berichtte ik maxfit in Wijchen. Na een toffe introductie van coach Fang, werd mij al snel duidelijk dat maxfit en ik wel eens een perfecte match konden zijn: samen resultaat behalen en dit vervolgens vasthouden voor altijd.

Vlak voor de Nijmeegse Vierdaagsefeesten startte ik met mijn eerste trainingen in de Small Group. Door in een klein, hecht groepje te trainen is er aandacht voor het individu en wordt er gekeken naar hoe jij meer progressie kunt maken. De uitdaging die dit met zich meebracht, zorgde ervoor dat ik met het volste vertrouwen de zomervakantie tegemoet ging.

Ik dacht: "als ik het traject in de zomervakantie kan volhouden, dan lukt het daarna ook". En dat bleek te kloppen! Inmiddels ben ik 20 kilo afgevallen en kijk ik met veel vertrouwen naar de toekomst. Ik heb veel baat bij het dagelijks contact met coach Luke. Als een waar team kijken we iedere dag weer hoe we mijn uitdagingen en lastige momenten kunnen overwinnen en dat is toch wel erg fijn. Samen gaan we ervoor zorgen dat we dit resultaat nooit meer inleveren", vertelt Lisette.

Als iemand het heeft verdiend om met zoveel positieve energie van het leven te genieten, dan ben jij het wel. Samen hebben we de juiste balans gevonden en durf je keuzes te maken die voor jou goed voelen. Wees daar trots op, Lisette!

Peter -15KG

"Iedereen kent het wel: je wilt afvallen en na het weekend begin je weer aan je zoveelste poging om die kilo's kwijt te raken. Een goede start maken is vaak niet het probleem, maar het volhouden en het niet terugvallen in je oude patronen is vaak lastig. Althans, voor mij wel.

Daarom wilde ik het op een zeker moment compleet anders gaan aanpakken en schakelde ik de hulp van maxfit in Huissen in. Ik wilde werken aan een langetermijnresultaat, waarmee ik op een gezonde manier ging afvallen. En dat is gelukt!

In 12 weken tijd ben ik ruim 15 kilo afgevallen en dat heeft mij tot een heel ander persoon gevormd. Ik ben gelukkiger, zelfverzekerder en fitter dan ooit. Kortom, coach Jesper en ik hebben als een waar team dat 'geleende resultaat' ingeruild voor een onwijs gave en duurzame transformatie. Hier ga ik de rest van mijn leven van profiteren!", vertelt Peter

Je lacht en je straalt een bak aan energie uit, Peter. Je hebt keihard gewerkt om dit resultaat te bereiken en de toekomst lacht je toe. Samen gaan we er alles aan doen om jouw transformatie te vereeuwigen.

Chantal -10KG

"Van het Sonja Bakker dieet tot aan koolhydraatarm eten: ik heb het in de afgelopen jaren allemaal geprobeerd. De kilo's vlogen er van af, maar ik hield het nooit langer dan een paar maanden vol. Na die paar maanden zat ik binnen no-time weer op mijn oude gewicht, plus nog een beetje extra. De dingen die ik probeerde om duurzaam af te vallen, waren nauwelijks vol te houden.

Afgelopen zomer kwamen mijn dochter en schoonzoon met de mededeling dat ze wilden gaan afvallen. Ze vertelden dat ze informatie hadden opgevraagd bij maxfit en ook ik raakte enthousiast over het concept. Na een tof gesprek bij de club in Huissen is het balletje gaan rollen en kon ik samen met coach Maarten aan het traject beginnen.

Ik koos ervoor om aan de slag te gaan met de Small Group trainingen. De sfeer is ontzettend relaxed, iedereen is erg vriendelijk en zo werken we gezamenlijk aan ons doel: een gezond gewicht bereiken en vasthouden. Coach Maarten is scherp op je progressie en houding, maar er is ook ruimte voor een lolletje. Hierdoor kijk ik iedere week weer uit naar mijn trainingen. Ook het voedingsschema is goed vol te houden en in feite mag ik alles eten wat ik wil. Er wordt nooit gezegd dat iets niet mag, maar er wordt juist gekeken naar een manier om je favoriete snack of guilty pleasure in je schema te verwerken. Wil ik uit eten of 's avonds een schaaltje chips nemen, dan 'mag' dit allemaal. De juiste balans is hierin het toverwoord!

Uiteraard is het niet altijd rozengeur en maneschijn, want mijn overgangsklachten maken het soms best pittig. Doordat ik iedere dag met Maarten schakel, kunnen er snel kleine veranderingen worden gemaakt en kan ik al mijn vragen kwijt. Hierdoor was het afvallen van de eerste 10 kilo eigenlijk een koud kunstje. Ik zit zoveel lekkerder in mijn vel, ik beweeg een stuk makkelijker en ik voel de energie door mijn lijf stromen. En die paar kledingmaten minder... Ook dat geeft je zelfvertrouwen een boost!", vertelt Chantal.

Jouw transformatie heeft je op alle fronten enorm veel positiviteit gebracht. Je vertelde dat je leven er gezelliger op is geworden en dat je vrolijker door de dagen heen wandelt. Samen hebben we hard gewerkt aan een duurzame manier van afvallen en daar ervaar je nu het resultaat van. Blijf die balans vasthouden en hard werken, Chantal!

Matthijs -34KG

"De kleinschaligheid en de persoonlijke benadering van alle coaches zorgden ervoor dat ik dit voorjaar de stoute schoenen aan durfde te trekken. Na meerdere mislukte afvalpogingen, weliswaar zonder begeleiding, was het voor mij ontzettend belangrijk dat ik een club zou vinden waar ik mij op mijn gemak zou voelen. En dat was bij maxfit in Huissen absoluut het geval!

Samen met coach Jesper ben ik aan de slag gegaan met een coachingstraject, waarbij ik twee keer per week tijdens de gezellige Small Group trainingen mee sport. Mijn voedingsschema is goed vol te houden en er is nog geen moment geweest dat ik echt honger had. Is er een moment waarop ik even van mijn schema wil afwijken? Door goed te overleggen met Jesper creëren we ruimte in het schema, zodat ik niet alles hoef laten te staan. Gaandeweg het traject heb ik dus ook ontzettend veel geleerd over hoe je een werkende balans voor jezelf creëert.

Doordat je dus op alle vlakken met je transformatie bezig bent, leer je ook ontzettend veel over jezelf en je eigen lichaam. Dit neem je allemaal mee op de lange termijn, waardoor ik hier de rest van mijn leven van zal profiteren. In 8 maanden tijd ben ik maar liefst 34 kilo afgevallen. Dat het zo hard zou gaan had ik eigenlijk niet zien aankomen en in mijn eentje had ik dit ook nooit kunnen bereiken", vertelt Matthijs.

Wat een fantastische transformatie heb jij neergezet, Matthijs. De lach op je gezicht spreekt boekdelen en we hebben je tijdens het traject helemaal zien opbloeien. Je hebt alle touwtjes in handen om jouw transformatie te verzilveren voor de lange termijn en daar gaan we je uiteraard bij helpen. Wij zijn trots op je!

Tamara -6,5KG

"Tijdens de autorit terug van de zomervakantie besloot ik dat er iets moest veranderen. Ruim 7 maanden eerder was ik bevallen van een prachtig kindje en mijn gewicht was weer op hetzelfde niveau als voor de bevalling. Toch voelde ik mij na de zomervakantie niet echt happy in mijn lichaam. Met een baby zit je toch vaak in wat minder charmante houdingen. Eigenlijk was het dus best een impulsieve actie om met maxfit contact op te nemen. Toen Club Manager Tijmen tijdens het intakegesprek vroeg hoe gemotiveerd ik was, was ik nog wat voorzichtig.

Samen met coach Dennis ben ik aan de slag gegaan met de Small Group Trainingen. En zelfs ik, als geen fitness fan, ga twee keer per week met plezier naar de club in Elst. Dat komt door de goede begeleiding, de continue uitdaging en het zien van resultaat in de spiegel. Maar bovenal: de goede en fijne sfeer die er heerst. Dagelijks heb ik contact met Dennis via Whatsapp. Dat is echt super fijn! Het zorgt ervoor dat het stellen van vragen erg laagdrempelig is en dat had ik vooraf niet verwacht.

Gezamenlijk hebben we ook een voedingsschema gemaakt. Bij de introductie hiervan, hinkte ik nog op twee gedachtes: aan de ene kant vond ik dat ik juist veel mocht eten, aan de andere kant was het wennen om zo bewust om te gaan met eten. Maar na drie dagen zat het schema al helemaal in mijn ritme en is het juist fijn om die structuur te hebben. Samen met de goede begeleiding, zorgde dit ervoor dat het behalen van mijn doel makkelijker was dan dat ik ooit had gedacht. Hierdoor heb ik ook veel vertrouwen in mezelf dat het gaat lukken om op gewicht te blijven, zonder dat ik daarvoor iets hoef te laten. De juiste balans is de sleutel tot succes!", vertelt Tamara.

Een paar maanden later, een glimlach van oor tot oor en je voelt je fijn in je eigen lichaam. Tamara, wij zijn trots op je harde werk! Ook met ons vertrouwen in de toekomst zit het wel goed en samen gaan we ervoor zorgen dat je dit welverdiende resultaat voor altijd blijft terugzien in de spiegel.

Tijs -20KG

"Ik herinner het me nog als de dag van gisteren: op een zondagochtend in november 2021 besloot ik het online contactformulier van max-fit in te vullen. “Het is klaar met de hele dag zitten, avonden lang op de bank hangen en om doodop te zijn na een stukje hardlopen”, is wat ik dacht. Binnen een kwartier ging mijn telefoon: “Hoi met Max van maxfit, zullen we de koe maar gelijk bij de horens vatten?”

Na een eerste kennismaking met Max had ik een paar dagen later de intake met Fang bij de club in Wijchen. Het werd een leuk en gezellig gesprek, waarin we zijn nagegaan wat mijn doelen zouden worden. Wat at en dronk ik graag, hoe vaak kon en wilde ik trainen en in wat voor vorm? Amper een week na mijn eerste telefoontje had ik een prima vol te houden voedingsschema op zak en vooral heel veel zin om twee keer in de week te gaan sporten: één keer in een kleine, gezellige groep (de Small Group Training) en één keer met een Personal Training bij coach Sam.

We zijn nu een jaar verder en ik kan alleen maar zeggen dat ik op die zondagochtend in 2021 het beste besluit in jaren heb genomen. Ik ben ruim twintig kilo lichter, mijn zelfvertrouwen is gegroeid en ik heb een compleet ander lichaam. Door mijn persoonlijke coach Sam, kijk ik nog steeds elke week uit naar onze uitdagende trainingen. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker ruimte om even bij te praten en geintjes te maken. Dat omschrijft de sfeer bij maxfit in Wijchen ook perfect: een gym waar iedereen welkom is, waar positiviteit in de lucht hangt en waar iedereen met zijn of haar doel het maximale uit zichzelf haalt. En dat er ook oog voor elkaar is, is erg motiverend.

Inmiddels train ik nog steeds eens per week met Sam en volg ik met veel plezier de groepstrainingen van Joey in de Private Gym. Een nieuw doel is inmiddels gemaakt, dus we gaan samen op dezelfde voet verder", vertelt Tijs.

Jouw besluit op die zondagochtend heeft je leven flink veranderd, Tijs. Je voelt je fit, je straalt veel zelfvertrouwen uit en je hebt het enorm naar je zin tijdens de trainingen. Samen hebben we een nieuwe 'way of life' gecreëerd, waarin we allebei het volste vertrouwen hebben. Ga zo door!

Irna - 35KG

"In 2021 werd ik geconfronteerd met de consequenties van, heel plat gezegd, 'dik' zijn. Mijn broer, mijn zus en ik hadden alle drie overgewicht. Onze moeder is 80 jaar jong en voelde zich op dat moment nog fitter en actiever dan wij waren. Dat was behoorlijk confronterend.

In oktober van dat jaar heeft mijn zus een zogenaamde 'gastric sleeve' gekregen om haar te helpen met afvallen. Mijn broer kampt met een nierziekte en de medicatie heeft nou niet bepaald geholpen bij zijn overgewicht. Mijn eigen kantelmoment kwam tijdens een EHBO-cursus, waarbij ik op de grond een persoon moest reanimeren. Alles ging super goed, maar omdat het knielen op de grond erg pijnlijk was en zorgde voor spierkramp, heb ik het certificaat helaas niet gekregen.

Alsof het toeval bestond, zag ik welgeteld één dag later een bericht van maxfit op social media voorbij komen. Ik zat nog zo hoog in mijn emoties door het niet behalen van de EHBO-cursus, dat ik direct de stoute schoenen aantrok en contact opnam. Een gesprek met Max bij de club in Wijchen volgde en al snel startte ik met twee keer per week Personal Training. De eerste stappen in de goede richting waren gezet! Even later ben ik geswitcht naar de Small Group trainingen, omdat de gezelligheid en aanmoediging van medesporters mij tot op de dag van vandaag erg motiveert.

Coach Sam heeft mij goed geholpen met het positief veranderen van mijn eetpatroon. Zo hebben we er samen voor gezorgd dat ik nog steeds kon blijven mee-eten met mijn gezin en let ik juist meer op de grootte van de porties. Het is erg fijn om iedere dag contact te hebben en al je vragen te kunnen stellen.

Toen ik in december 2021 met mijn traject startte, was ons doel om onder de 100 kilo te komen. In maart was ik al meer dan 10 kilo afgevallen en merkte ik ook voor het eerst dat ik geen kramp meer had. Ik kon bukken, draaien en knielen zonder pijn. De trap op zonder buiten adem te zijn? Inmiddels is dat geen probleem meer. Een hele opluchting! Op het moment van schrijven ben ik ruim 35 kilo afgevallen en hebben we het streefgewicht bijgesteld naar 80 kilo. En dat gaat hoe dan ook lukken!", vertelt Irna.

Wauw, Irna. Het woord 'life changing' is oprecht op zijn plek met jouw transformatie. Je vertelde dat je weer de kracht hebt om je energieke zoontje van 12 weer bij te houden tijdens een sprintje. Je hebt mooie doelen voor jezelf gesteld en de volgende uitdaging wordt om met je zoon de Nijmeegse Vierdaagse te lopen. Eén ding is zeker: wij zullen je van begin tot eind aanmoedigen!

Marieke - 15KG

"Eigenlijk ben ik best een sportieve vrouw, al zeg ik het zelf. Ik was altijd lekker in beweging, ik sportte meerdere keren per week en ik at gezond en bewust. Toen het coronavirus twee jaar geleden om de hoek kwam kijken, merkte ik dat het steeds lastiger werd om alle ballen in de lucht te houden. Ik ben een trotse moeder van 4 kinderen, maar dat betekende ook dat ik juffrouw moest gaan spelen voor 4 kids. Toen ook de sportscholen werden gesloten, raakte ik de balans kwijt. Ik had totaal geen ritme meer in mijn dag en dat zorgde ervoor dat ik behoorlijk was aangekomen in een korte periode.

De onzekerheid leek de overhand te nemen en ik zat gewoon niet lekker in mijn vel. Toen ik op een zeker moment een foto van mezelf zag, besloot ik dat het tijd was voor actie. Ik wilde die balans van vroeger weer terugvinden en weer lekker in mijn vel zitten. Op aanraden van een vriendin ben ik aan het begin van het jaar bij maxfit in Elst gestart. Onder begeleiding van coach Wendy ben ik gaan trainen in een gezellige, gevarieerde en goed vol te houden Small Group.

Eerlijk is eerlijk: in het begin was het even wennen om weer zo goed bezig te zijn. Ik was simpelweg vergeten hoe lekker het voelde om weer in beweging te zijn. Wendy begeleidt je perfect naast de trainingen en staat altijd voor je klaar. Ook op momenten wanneer ik haar positieve energie goed kan gebruiken, kan ik op haar rekenen. Door niet op te geven en hard te werken, heb ik mijzelf weer teruggevonden. Met maar liefst 15 kilo minder kan ik met trots zeggen dat ik het meeste uit mijn dag haal", vertelt Marieke.

We hebben jou leren kennen als een echte doorzetter, Marieke. Je was vastberaden om die juiste balans weer te vinden en dat hebben we als een team voor elkaar gebokst. Geniet van die bruisende energie en het feit dat je heerlijk in je vel zit!

Emiel -25KG

“Net als heel wat andere Nederlanders, betaalde ik iedere maand trouw mijn lidmaatschapsgeld bij een sportschool. Ik wilde wel afvallen, maar de drempel om ook daadwerkelijk te gaan sporten was voor mij te groot. Toen ik even later in een periode van ziekte belandde, zag ik mijn gewicht steeds verder oplopen. Ondanks dat ik hierbij niet alles in de hand had, voelde ik me niet meer de ‘Emiel’ van vroeger. De maat was al helemaal vol toen ik een foto van mezelf zag. Hoewel het met de (mentale) nasleep niet altijd makkelijk was, besloot ik om toch echt in actie te komen en maxfit te benaderen.

Toen ik voor het eerst bij de club in Elst naar binnen stapte, merkte ik gelijk dat de sfeer en de mensen goed bij mij pasten. Je voelt je gelijk op je gemak en tijdens het gesprek met coach Dennis stond vooral mijn eigen inbreng centraal. Samen stelden we een persoonlijk plan van aanpak op en ging ik aan de slag met een combinatie van Personal Training bij coach Dennis en de Small Group lessen van coach Isabel.

De trainingen zijn uitdagend en de coaches zorgen ervoor dat je op een veilige manier je eigen grenzen opzoekt. En verlegt, want in de tijd dat ik bij maxfit train ben ik een stuk sterker geworden. Als de trainers zien dat er ruimte is voor progressie, dan wordt hier gelijk op ingespeeld en voer je tijdens de volgende ronde de oefening met wat meer gewicht uit.

Vooraf stelde ik mijzelf het doel om 25 kilo af te vallen. Check! Dat doel kunnen we afvinken. Ik merk dat mijn algehele welzijn en gezondheid echt beter zijn geworden. Je voelt je fitter en je hebt daarnaast ook meer zelfvertrouwen. Met mijn vertrouwen in de toekomst zit het ook goed, want ik blijf keurig op gewicht. En nog belangrijker: ik heb geleerd wat er voor nodig is om dat ook in de komende jaren te blijven vasthouden”, vertelt Emiel.

Wat een prachtige beloning voor je harde werk en doorzettingsvermogen. We hebben je leren kennen als iemand die niet zomaar opgeeft en het beste in zichzelf naar boven wilt halen. Dat is je goed gelukt, Emiel!

Kaylee -15KG

"Zonder de coaching van maxfit denk ik dat ik nog steeds zoekende zou zijn naar een goede, leuke en duurzame manier om af te vallen. Zoals velen van jullie wellicht ook hebben ervaren zie je soms door de bomen het bos niet meer. Ook ik heb in de afgelopen jaren op veel verschillende manieren geprobeerd om af te vallen. Maar de reden waarom mijn eigen afvalpogingen continu mislukten, was puur omdat ik zocht naar shortcuts en daardoor 'geleend resultaat' kreeg.

Toen maxfit op mijn pad kwam, wist ik het zeker: duurzaam afvallen is hier de standaard en daarom paste dit concept goed bij mij. Na een intakegesprek bij de club in Huissen kon ik al snel aan de slag en inmiddels hebben we echt een nieuwe 'way of life' gecreëerd. Daarin is een goede balans het toverwoord en dit zorgt er bovendien voor dat je, op zijn tijd, nog steeds kan genieten van wat lekkers of een etentje. Het grootste verschil merk ik echter tijdens mijn tweede sport: het handballen. Volgens mijn teamgenoten ben ik een stuk sneller geworden en ik merk zelf dat ik het conditioneel beter volhoud.

Het echte besefmoment kwam pas toen ik deze 15 kilo zware schijf optilde. Ik realiseerde me hoeveel ik eigenlijk continu met mij heb meegedragen en de gevoelens die daarbij kwamen kijken. Zoals ik er toen uitzag en hoe ik mij toen voelde? Nee, met mijn nieuwe lifestyle gaan we nooit meer terug naar toen!", vertelt Kaylee.

Een transformatie om trots op te zijn, Kaylee. Het is onwijs gaaf dat je harde werk ook tijdens het handballen beloond wordt en beiden hebben we het volste vertrouwen in de toekomst. Dat fitte, fijne en zelfverzekerde gevoel gaan we voor niets anders meer inwisselen. Wij zijn trots op je!

Wilfred - 14KG

"Nadat mijn vriendin een mooi resultaat had neergezet tijdens een traject bij maxfit, begon het bij mij ook te kriebelen. Door aan de zijlijn mee te kijken had ik al best wat dingen geleerd over voeding, sporten en het vinden van een goede balans hierin. Maar nog steeds lukte het niet. Ik zag hoe mijn vriendin het meeste uit haar dag haalde en straalde en dat trok mij over de streep om ook het avontuur bij maxfit aan te gaan.

Bij de club in Huissen ben ik sinds eind juli aan de slag gegaan met de Small Group trainingen en de begeleiding van coach Michael. Hoewel ik al ruim 2 jaar niet meer sportte, zat de grootste uitdaging voor mij in de weekenden. De gezelligheid opzoeken en het drinken van een baco met wat vrienden is voor mij erg belangrijk en dit wilde ik dan ook blijven doen. Samen hebben we een voedingsschema in elkaar gezet, waarin we juist ruimte creëerden voor deze momenten. Overdag leverde ik in op een tussendoortje, waardoor er 's avonds ruimte ontstond voor een drankje. Deze insteek, waarbij je niet alles hoeft te laten, zorgde ervoor dat het traject super goed vol te houden was. Sterker nog, het heeft mij laten inzien dat afvallen ook op een andere manier kan.

Inmiddels zijn we een paar maanden verder en het resultaat liegt er niet om. Mijn energieniveau is flink gestegen en ik ben maar liefst 14 kilo afgevallen. Het meest waardevolle is nog wel dat ik ook alle tools heb meegekregen om dit op de lange termijn voort te zetten. Ik kan de controle houden in de weekenden, terwijl ik toch geniet van een drankje en de gezelligheid. Afscheid nemen van mijn topfitte geest en lichaam is iets wat nooit meer gaat gebeuren!", vertelt Wilfred.

Een prestatie waar je samen met coach Michael keihard voor hebt geknokt, Wilfred. Je hebt een goede balans gevonden in gezond leven en het opzoeken van gezelligheid in de weekenden. Met die skill in je bezit weten wij zeker dat terugvallen geen optie gaat zijn. Ga zo door!

Gisela & Roy -15KG

"Zonder de coaching van maxfit denk ik dat ik nog steeds zoekende zou zijn naar een goede, leuke en duurzame manier om af te vallen. Zoals velen van jullie wellicht ook hebben ervaren zie je soms door de bomen het bos niet meer. Ook ik heb in de afgelopen jaren op veel verschillende manieren geprobeerd om af te vallen. Maar de reden waarom mijn eigen afvalpogingen continu mislukten, was puur omdat ik zocht naar shortcuts en daardoor 'geleend resultaat' kreeg.

Toen maxfit op mijn pad kwam, wist ik het zeker: duurzaam afvallen is hier de standaard en daarom paste dit concept goed bij mij. Na een intakegesprek bij de club in Huissen kon ik al snel aan de slag en inmiddels hebben we echt een nieuwe 'way of life' gecreëerd. Daarin is een goede balans het toverwoord en dit zorgt er bovendien voor dat je, op zijn tijd, nog steeds kan genieten van wat lekkers of een etentje. Het grootste verschil merk ik echter tijdens mijn tweede sport: het handballen. Volgens mijn teamgenoten ben ik een stuk sneller geworden en ik merk zelf dat ik het conditioneel beter volhoud.

Het echte besefmoment kwam pas toen ik deze 15 kilo zware schijf optilde. Ik realiseerde me hoeveel ik eigenlijk continu met mij heb meegedragen en de gevoelens die daarbij kwamen kijken. Zoals ik er toen uitzag en hoe ik mij toen voelde? Nee, met mijn nieuwe lifestyle gaan we nooit meer terug naar toen!", vertelt Kaylee.

Een transformatie om trots op te zijn, Kaylee. Het is onwijs gaaf dat je harde werk ook tijdens het handballen beloond wordt en beiden hebben we het volste vertrouwen in de toekomst. Dat fitte, fijne en zelfverzekerde gevoel gaan we voor niets anders meer inwisselen. Wij zijn trots op je!

Ingrid- 10KG

"Al een behoorlijke periode liep ik te 'struggelen' met mijn gewicht. Wat ik ook probeerde, meer dan een kilo of drie kreeg ik er niet van af. Het beroerde was nog dat die drie kilo er vaak binnen no-time weer aanzaten. Samen met de welbekende overgangsklachten en het feit dat ik mijzelf net had herpakt uit een burn-out, zorgde het ervoor dat ik even niet meer wist waar ik moest beginnen.

Door het succesverhaal van een bekende ben ik uiteindelijk bij maxfit in Elst terecht gekomen. De 'no-nonsense' aanpak past goed bij wat ik zocht en een stok achter de deur leek mij wel wat. Na een tof gesprek met coach Nicky en Tijmen werd mij al snel duidelijk dat mijn eigen inbreng en wensen centraal stonden in het plan. Vooraf zag ik door mijn notenallergie en een lactose-intolerantie behoorlijk wat beren op de weg, maar het plan werd dusdanig persoonlijk gemaakt dat dit absoluut geen rol speelde in het traject. Super fijn! Samen bepaalden we een stip op de horizon: 10 kilo afvallen.

Het trainen in de Small Group vind ik super! Je stimuleert elkaar en er kan gelachen worden. Bovendien heb je ook een commitment naar elkaar toe. Hoewel je in een groepje traint en er ruimte is voor plezier, zijn de trainers wel scherp op je progressie. Soms ligt er opeens een blokje extra op het apparaat of zijn de gewichten iets zwaarder. Dit zorgt ervoor dat ik na de training vol energie en met trots de club verlaat.

Uiteraard is zo'n traject soms ook pittig. Maar als ik 's avonds mijn kwark eet en de volgende ochtend weer op de weegschaal sta, komt de voldoening weer naar boven. Ik voel mij fitter dan ooit en ik ben echt trots op mijzelf. Omdat het traject op rolletjes loopt, hebben Nicky en ik zelfs besloten om de doelstelling nog iets aan te scherpen. De komende periode gaan we samen toewerken naar de -12 kilo", vertelt Ingrid.

Wauw! Een paar maanden later, een glimlach van oor tot oor en de kracht om het beste uit je dag te halen. Ingrid, wij zijn trots op je harde werk. Samen hebben we onwijs mooie stappen gemaakt en we weten zeker dat het een kwestie van tijd is voordat we bij het nieuwe doel aankomen. Zet 'm op!

Vera & Bas -30KG

"In januari zijn Bas en ik begonnen met iets waarvan we nooit hadden gedacht dat we dat ooit zouden gaan doen: dagelijks op de weegschaal stappen, het 'tracken' van onze maaltijden en vooral veel eiwitten eten. "Opletten? Dat doen we morgen wel weer", is wat we altijd dachten tijdens het genieten van ons lievelingseten. Alleen van dat genieten was al een tijdje geen sprake meer, omdat we eigenlijk alles behalve lekker in ons vel zaten.

En zo startten we in januari beiden bij maxfit in Arnhem met een afvaltraject. Samen met coach Lars hebben we een stip op de horizon gezet: weer blij in de spiegel kijken. Hoeveel kilo’s daaraan verbonden waren, was eigenlijk veel minder van belang. Uiteindelijk zijn we samen maar liefst 30 kilo afgevallen en durven wij te zeggen dat we lang niet zó tevreden in de spiegel hebben gekeken.

Als je ons vraagt of het makkelijk was, dan zeggen we heel eerlijk: nee. Leven in een calorietekort is niet het meest leuke en soms was het echt lastig om ons hongergevoel te onderdrukken. Als je denkt dat alles vanzelf gaat met 50% inzet, dan kom je helaas van een koude kermis thuis. Maar gelukkig hadden we, naast een super coach, ook elkaar om onszelf scherp en gemotiveerd te houden. Na een paar weken niet opgeven en doorzetten merkten we al wel dat het afvallen z’n werk begon te doen. Langzaam maar zeker kregen we meer energie, vonden we plezier in het sporten, werden we steeds creatiever in de keuken en leerden we vaker 'nee' te zeggen tegen eten waar we eigenlijk geen zin in hadden.

Voor het eerst in een lange tijd voelen we ons écht fit en er is geen haar op ons hoofd die er aan denkt om weer terug te vallen. We hebben een nieuwe, en bovendien veel gezondere, levensstijl ontdekt waar ook zeker zo nu en dan ‘eten wat we lekker vinden’ in past. De juiste balans is hierin de sleutel tot succes en we hebben onder het toeziend oog van Lars echt geleerd om die te vinden. Met de juiste tools in handen zijn we klaar om 'losgelaten' te worden en we hebben het volste vertrouwen in de toekomst. Let’s go!", vertelt Vera.

Wat een topprestatie hebben jullie met zijn tweeën geleverd, Vera en Bas. Het is super gaaf om te lezen dat jullie een nieuwe levensstijl hebben ontdekt, waarin dat lekkere eten op zijn tijd nog steeds mogelijk is. Balans = key, maar volgens ons zit dat wel goed!

Lieke en Mitch -21KG

"Je zou ons kunnen beschrijven als een sportief koppel. Althans, vóór de coronaperiode en inmiddels ook weer. Maar voordat we daar op inhaken, doen we even een stapje terug in de tijd. Twee jaar geleden sportte ik regelmatig in een gym en Mitch rende een paar keer per week over het voetbalveld. We hadden de flow lekker te pakken en ook na de geboorte van onze dochter bleven we ons vasthouden aan onze sportieve gewoontes.

Toen na de zomer de tweede lockdown werd afgekondigd, ging het langzaam de andere kant op. De combinatie van de gesloten sportscholen, de voetbalblessure van Mitch en de gebroken nachten met onze pasgeboren dochter deden ons geen goed. De nachten werden steeds korter en dat merkten we overdag in onze energie. Zin om na een drukke dag nog te gaan sporten? Tja, wij kozen steeds vaker voor de 'makkelijke' weg en de zin in het sporten leek te zijn verdwenen.

Dat was voor ons het punt om te schakelen. We wisten dat een goede stok achter de deur noodzakelijk was en daarom schakelden we de hulp van maxfit in Huissen in. Inmiddels kunnen we wel zeggen dat die stap ons leven enorm heeft veranderd. We zijn met twee persoonlijke plannen apart van elkaar aan de slag gegaan en we zijn fitter dan ooit!

Samen met coach Jesper ben ik 6 kilo afgevallen, maar ik merk vooral dat mijn conditie weer een stuk beter is. Heel de dag door ervaar ik energie en dat is wel zo fijn met een jonge dochter. Mitch is in totaal 15 kilo kwijt en heeft samen met coach Eltjo en Michael zijn traject doorlopen. Blessurevrij voetballen en tennissen zijn voor hem weer het onderwerp van de dag. Hoe tof!", vertelt Lieke.

Keihard werken wordt beloond, Lieke en Mitch! Samen hebben we de juiste balans gevonden om dit resultaat ook op lange termijn vast te houden. Geniet van die bruisende energie, het voetballen zonder pijntjes en het feit dat jullie lekker in je vel zitten.

Sandra -16KG

"Mijn traject bij maxfit heeft mijn leven letterlijk op de schop gegooid. Ik ben mezelf weer leuk gaan vinden, kijk weer met trots in de spiegel en ik heb mijn zelfvertrouwen weer teruggewonnen. Maar nog veel gaver: hierdoor heb ik ook de stap durven zetten om te switchen van baan. Ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken en mijn transformatie heeft daar een grote rol in gespeeld.

Mijn grootste uitdaging tijdens het traject bij de club in Huissen was om de juiste balans te vinden. Ik ben mij goed bewust van wat eten met je lichaam doet en ik heb geleerd waar ik het beste op reageer. Op zijn tijd kan ik wel de bewuste keuze maken om te genieten van iets wat ik echt lekker vind, waardoor het voedingsschema goed vol te houden is. Hierdoor ben ik het afvallen ook niet meer als straf gaan zien. Ik vind krachttraining, het werken met een voedingsschema en alles wat daarbij komt kijken zelfs leuk! En dat had je mij een jaar geleden niet moeten vragen...

In totaal ben ik 16 kilo afgevallen en die loodzware dumbell voelt als een echte overwinning. "Ben ik dit nu?", is wat ik steeds vaker denk als ik in de spiegel kijk. Ik ben onwijs trots op mezelf en kan niet wachten om samen met maxfit de laatste loodjes aan te pakken. Kortom, dit verhaal wordt vervolgd!", vertelt Sandra.

Je bent al onwijs goed op weg en samen zijn we tot een fantastisch resultaat gekomen. Je zit fantastisch in je vel en jouw einddoel ligt nu voor het grijpen. Beiden zijn het resultaat van niet opgeven en hard werken. Dat kun jij als de beste! Wij kunnen niet wachten om de komende periode samen naar die finish te knallen, Sandra.

Agnes -10KG

"Het was ergens in maart toen mijn vriend en ik besloten dat het tijd was voor verandering. Beiden ervaarden we energiedips en het cijfer op de weegschaal zorgde ervoor dat ik niet lekker in mijn vel zat. Ik miste een bepaalde balans in mijn leven en ik wilde meer structuur in mijn slaap en voeding aanbrengen. Mijn doel werd om 5 kilo af te vallen en om die balans weer terug te vinden. Hiervoor schakelde ik de hulp van maxfit in Arnhem in.  

We maken even een sprongetje in de tijd. We zijn nu 4 maanden verder en die -5 kilo is maar liefst -10 kilo geworden. Maar dat is niet eens waar ik het meeste profijt van heb. Ik was bijvoorbeeld een echt avondmens. Regelmatig ging ik laat naar bed en werd ik meermaals per nacht wakker. Dat is door dit traject compleet veranderd en ik slaap nu dieper, langer en met meer regelmaat. Daarnaast heeft coach Eltjo mij een prachtig inzicht gegeven: ook al ben je moe, blijf bewegen! Dat levert veel meer nieuwe energie en voldoening op, in plaats van dat je je eraan toegeeft.

Noor -10KG

"In de afgelopen jaren heb ik al een aantal serieuze pogingen gedaan om af te vallen, maar niks leidde tot een blijvend resultaat. Onregelmatig werken, een studie erbij volgen en veel ballen tegelijkertijd in de lucht houden maakten het lastig om een goed eetpatroon te volgen. Herkenbaar? Ook ik merkte dat mijn gevoel aan mij begon te knagen en met de zomer op komst wilde ik echt actie ondernemen. En zo stapte ik begin april bij de maxfit club in Elst naar binnen. Een tikkeltje gespannen, maar vol goede moed!

Na een intakegesprek had ik al snel mijn eerste training met coach Nicky. We hadden meteen een super goede klik, waardoor de spanning omgezet werd in positieve energie. Nicky heeft een luisterend oor en maakt echt tijd voor goede gesprekken. Deze persoonlijke aanpak, waarbij er elke dag contact is en de lijntjes kort zijn, werkt goed en stelt mij op mijn gemak. Geen oordelende blikken, maar alle trainers hebben oprechte interesse in waar je mee bezig bent en de motivatie om je te helpen. Een hele verademing, al zeg ik het zelf.

Inmiddels ben ik 10 weken onderweg en ik had niet kunnen dromen van een beter resultaat. De weegschaal staat namelijk precies 10 kilo in de min. Ik ben super trots op mijzelf en ik heb echt ingezien dat je een stuk meer kan dan dat je denkt!"

Matthijs -14KG

"Hetgeen wat mij het meest aansprak bij maxfit? De kleinschaligheid en de persoonlijke benadering van alle coaches zorgden ervoor dat ik twee maanden geleden de stoute schoenen aan durfde te trekken. Na meerdere mislukte afvalpogingen, weliswaar zonder begeleiding, was het voor mij ontzettend belangrijk dat ik een club zou vinden waar ik mij op mijn gemak zou voelen. En dat was bij maxfit in Huissen absoluut het geval!

Nu ik twee maanden met mijn traject bezig ben, kan ik zeggen dat ik het goede gevoel na het intakegesprek nog steeds bij mij draag. Met veel plezier train ik twee keer per week met een gezellige Small Group en leer ik op het gebied van voeding alle tools die ik nodig heb. Mijn voedingsschema is goed vol te houden en er is nog geen moment geweest dat ik echt honger had. Doordat je op alle vlakken met je transformatie bezig bent, leer je ook ontzettend veel over je lichaam. Dit neem je allemaal mee op de lange termijn, waardoor ik hier de rest van mijn leven van zal profiteren. En het resultaat? Dat liegt er ook niet om! In twee maanden tijd ben ik maar liefst 14 kilo afgevallen. Dat het zo hard zou gaan had ik eigenlijk niet zien aankomen"

Dolly -35KG

"Eén jaar geleden en 34 kilo zwaarder was ik een heel ander mens. Ik had geen zelfvertrouwen en ik voelde mij vaak moe. De energie die ik zo graag wilde voelen, leek wel te zijn verdampt. Ook mijn zus Debby kampte met haar eigen pijnpunten en samen besloten we om de stap naar maxfit te maken. Om eerlijk te zijn was ik in het begin sceptisch. Want afvallen, terwijl het goed vol te houden is in je dagelijkse leven? Daar had er nog nooit van gehoord.

Maar nu we precies een jaar verder zijn, kan ik je vertellen dat hier niks aan gelogen is. Voor ons was het een behoorlijke investering, maar het is iedere euro dubbel en dwars waard geweest. Bovendien had ik door mijn eerdere, gefaalde afvalpogingen nooit durven dromen dat ik sporten leuk zou gaan vinden. De enthousiaste trainers laten je echter helemaal thuis voelen en slepen je ook door de zware fases van het traject heen. Dit zorgde ervoor dat ik aan het einde van mijn training stiekem alweer aan het uitkijken was naar de volgende.

Ik heb mijn zelfvertrouwen teruggewonnen en ik heb weer de energie om alles uit het leven te halen. Dat gevoel is met geen pen te beschrijven!"

Patrick -23KG

"Zonder mijn traject bij maxfit zou het absoluut niet gelukt zijn om 23 kilo af te vallen, maar al helemaal niet om ook op lange termijn te genieten van mijn resultaat. Ik dacht namelijk altijd dat een 'shortcut' het antwoord op afvallen was. Tijdelijk gooi je je levensstijl en voeding op de schop, zodat je binnen no-time resultaat boekt. Je kunt jezelf wel inbeelden dat dit een langetermijnresultaat niet ten goede komt. Sterker nog, bij mij zorgde het ervoor dat ik flink uit balans raakte en er aardig wat mislukte afvalpogingen genoteerd werden.

Door mijn traject bij maxfit heb ik de juiste handvatten, kennis en begeleiding gekregen om wel op een duurzame manier af te vallen. De kennismaking bij de club in Huissen opende nieuwe deuren voor mij en het is inmiddels een paar maanden geleden dat mijn traject is gestart. In de tussentijd is niet alleen het getal op de weegschaal veranderd, maar ook mentaal bloeit mijn dag steeds meer op. Ik ben sporten zelfs leuk gaan vinden, doordat het goed vol te houden is en ik onwijze stappen heb gemaakt. Dat had ik nooit gedacht!"

Lisa -12,5KG

"Dat ik niet lekker in mijn vel zat, was een understatement. Al een langere tijd was ik behoorlijk onzeker over mijn lichaam. Ik voelde mij niet fit en stopte mijn gevoel steeds vaker weg met een ongezonde gewoonte. Ergens wist ik wel dat het uitstel van executie was, maar hoe moest ik dan uit mijn eigen cirkeltje stappen?

Bij maxfit in Huissen vond ik het antwoord en heb ik gewerkt aan een nieuwe lifestyle, waarmee ik de meest fitte versie van mijzelf ben. Waar ik het meest aan heb gehad tijdens mijn traject is het vinden van de juiste balans. Het maken van een goede afweging tussen gezond eten en, op zijn tijd, een lekkere snack heb ik mij helemaal eigen gemaakt. Hierdoor weet ik zeker dat ik mijn behaalde resultaat ook op lange termijn kan vasthouden."

Fiona en Nicoline -30KG

"Nicoline en ik hadden het er wel vaker over gehad: sporten. Maar hoe, wat en waar? Beiden wilden we weer beter in ons vel zitten, ons fitter voelen en natuurlijk ook op lange termijn blijven genieten van die energie. Maar om zonder begeleiding naar een sportschool te gaan? Eerlijk gezegd zagen we het niet zo zitten om zonder kennis en ervaring in een sportschool te gaan staan.

Maxfit was geen onbekend alternatief in onze tijdlijn en op een dag besloot ik om toch maar de stap te zetten. Super spannend, maar tijdens het intakegesprek met coach Tijmen voelde het al snel vertrouwd. Met enthousiasme vertelde ik dit tegen Nicoline en ook zij plande een kennismaking in. "Waarom heb ik dit niet eerder gedaan", vertelde ze mij na afloop. En zo besloten we om samen aan de slag te gaan met duo Personal Training bij de club in Elst.

Beiden hebben we onze eigen doelen, maar het feit dat wij het samen doen maakt het onwijs tof. De afgelopen maanden zijn voorbij gevlogen en onze trajecten lopen op rolletjes. Er is ruimte om de successen te vieren, maar we kunnen ook rekenen op support van Wendy tijdens onze struggles. Want geloof ons: je gaat jezelf ook een keer tegenkomen in het traject. Wij hebben ontzettend veel plezier tijdens de trainingen en hadden niet verwacht dat we zo snel resultaat zouden boeken."

Luuk -12KG

"Wellicht herkennen jullie het wel: een onzeker en soms zelfs beschamend gevoel over je eigen lichaam. Tot kort geleden was het voor mij orde van de dag en voelde ik mij ongelukkig over mijn lichaam. Natuurlijk wilde ik hier wel verandering in brengen, maar waar start je dan? Het raadplegen van Google gaf mij een soort 'Tellsell' gevoel, want de meest fancy afvalmethodes worden hier door zogenaamde experts aangeprezen. Ik zag door de bomen het bos niet meer en het werd mij al snel duidelijk dat ik goede begeleiding nodig had om mijn doelen te bereiken.

En zo kwam ik bij maxfit uit. Bij de club in Huissen ben ik begeleid door Maarten, één van de toffe coaches. Niet alleen ben ik aan de slag gegaan met het sporten, ook hebben we structuur aangebracht in mijn eetpatroon. Het resultaat? Er staat nu ruim 12 kilo minder op de weegschaal en mijn zelfvertrouwen heeft een flinke boost gekregen. Het meest waardevolle is nog wel dat ik ook alle tools heb meegekregen om dit ook op de lange termijn voort te zetten. Want afscheid nemen van de beste versie van mijzelf... Dat doen we niet meer!"

Amber & Lianne -13KG

"Tijdens de hectische periode in de zorg met het coronavirus zou je kunnen zeggen dat ik mezelf heb weggecijferd. En daar kwam ik pas achter toen de rust weer wat was wedergekeerd. Mijn conditie was niet meer wat het was en die extra kledingmaat irriteerde mij enorm. Het werd tijd om mijzelf weer eens op nummer één te zetten! Ook mijn dochter Amber miste de structuur in haar leven. Waar ze eerst regelmatig naar de sportschool ging, gooide de pandemie ook hier roet in het eten. De sportscholen moesten sluiten en ook haar studie liep vertraging op. Toen de rust en balans in haar leven weer was teruggekeerd, voelde het als het juiste moment om in actie te komen.

De goede verhalen over maxfit maakten ons toch wel nieuwsgierig en wat ons vooral aansprak was het totaalpakket. Je wordt niet alleen tijdens de trainingen begeleidt, maar ook op het gebied van voeding leer je je bewustzijn trainen. Zo werk je aan een langetermijnresultaat en dat was precies wat we wilden. Bij coach Nicky gingen we aan de slag met Personal Training. Super gezellig, maar ook pittig! Het zorgt in ieder geval voor extra motivatie, omdat dat we het niet 'alleen' hoeven te doen.

En dat werpt zijn vruchten af! Onze conditie is enorm verbeterd en dat merk je bij alles wat je doet in het dagelijks leven. Daarnaast kunnen Amber en ik beiden een kledingmaat kleiner shoppen en dat voelt als de kers op de taart."

Michelle -8KG

"Mijn traject bij maxfit heeft mij geholpen om mijn grenzen weer op een gezonde manier op te zoeken en de balans in mijn lichaam terug te vinden. Om eerlijk te zijn was ik die door corona en het vele thuiswerken namelijk verloren. Dat ik niet lekker in mijn vel zat was een understatement, maar bovenal miste ik een uitlaatklep. Na een lange dag werken vond ik het altijd heerlijk om mijn hoofd leeg te maken tijdens het sporten, maar die balans en structuur was dus verdwenen.

Voordat ik bij maxfit startte, waagde ik daarom zelf al verschillende pogingen om het sporten weer op te pakken. Hierbij ging ik keer op keer te snel over mijn grenzen heen, waardoor ik mijn motivatie verloor en weer opgaf. Door de goede verhalen van een bekende ben ik uiteindelijk met maxfit in Elst in aanraking gekomen en dat vormde de start van mijn avontuur.

De wederzijdse commitment die je in het traject maakt, vormt voor mij de perfecte stok achter de deur en ik ben het sporten in de tussentijd echt leuk gaan vinden. Samen met coach Nicky heb ik al flinke progressie gemaakt en het sporten helpt bovendien tegen mijn fibromyalgie. De spieren in mijn lichaam worden steeds sterker en daardoor kunnen ze de krachten van het dagelijks leven steeds beter opvangen. Dat is ook de merken aan mijn energielevel, want ik voel mij super sterk!"

Viola -14KG

"Je kan wel zeggen dat ik in de afgelopen 10 jaar een 'emotie-eter' ben geweest. Mijn relatie met voeding ging bergafwaarts en ik miste een goede balans. Hierdoor was mijn gewicht in de laatste jaren toegenomen en ik keek niet meer graag in de spiegel. Sterker nog, ik koos er al jaren voor om mijzelf te verschuilen achter verhullende kleding. Ook aan mijn conditie merkte ik dat ik niet altijd even fit was. Ik mocht zo niet langer doorgaan van mijzelf en er moest iets gebeuren.

Uiteindelijk heb ik de hulp van maxfit in Huissen ingeschakeld, omdat ik op zoek was naar goede en persoonlijke begeleiding. Ik wist dat hun aanpak goed bij mij paste en nu we enkele maanden verder zijn kan mijn resultaat dit bevestigen. De trainingen en het goed vol te houden voedingsschema zijn inmiddels een echte 'way of life' voor mij geworden. Ik heb hard moeten werken voor mijn resultaat en zeker in het begin was het soms even lastig om mijn draai te vinden. Ik ben inmiddels ontzettend blij met mijn spiegelbeeld en ik draag met veel zelfvertrouwen de kleding die ik echt mooi vind. En dat voelt super!"

Angelique & Sandra -45KG

"Alleen al bij het schrijven van deze tekst ervaren wij een onbeschrijfelijk gevoel; sterk, zelfverzekerd en onoverwinbaar! Samen zijn we maar liefst 45 kilo afgevallen en de lusten hiervan ervaren we elke minuut van de dag. Het voelt soms zelfs onwennig om niet meer de 'ongemakken' te ervaren van enkele maanden terug.

In de afgelopen 4,5 jaar hebben we ontelbare pogingen gewaagd om af te vallen. Sportscholen zijn voor ons dus absoluut geen onbekend terrein en het zorgde ergens ook voor een stukje plezier. We bereikten echter nooit het doel dat wij voor ogen hadden. Een gebrek aan kennis, begeleiding, blessures en natuurlijk de sluiting door het coronavirus speelden hierin een rol. Hoeveel doorzettingsvermogen we ook hadden, de moed zakte ons uiteindelijk toch een keer in de schoenen als je in die 4,5 jaar maar weinig progressie boekt.

In onze omgeving hoorden en zagen we steeds meer mensen die wél resultaten boekten. maxfit heeft hen geholpen om af te vallen en te werken aan een langetermijnresultaat. Dat wilden wij ook wel! Een intakegesprek bij de club in Huissen vormde de start van ons 'Life Changing' traject met coach Stijn. Na drie maanden bereikten we al 50% van ons doel en vierden we de overwinning van -25 kilo. Maar het resultaat dat we nu hebben behaald? Eerlijk gezegd konden we daar een paar maanden geleden alleen maar van dromen. Wij zijn onwijs trots op ons resultaat en kijken rooskleurig vooruit."

Petra -7,5KG

"Yes, ik heb mijn doel gehaald! Het voelt heerlijk om na 3 maanden hard werken te kunnen zeggen dat ik een ware reset heb gehad. Na de coronaperiode was ik terechtgekomen in de 'niets doen modus' en zocht ik maar wat graag de gezelligheid op. Uiteraard kwamen hier de nodige hapjes en drankjes bij kijken. Hoewel ik mij futloos en alles behalve fijn voelde, ontbrak de kracht en discipline om echte stappen te maken. Soms zocht ik de sportschool nog wel eens op, maar het zorgde er niet voor dat ik mijzelf weer werd. Maar hoe ging ik dan van die kilo's afkomen?

Ik wist te weinig over voeding en zocht een goede stok achter de deur. Een vriendin vertelde mij over maxfit en haar resultaat van -10 kilo. Ze voelde zich als herboren en dat was precies waar ik ook naar verlangde. Zo gezegd, zo gedaan en ook ik startte een traject bij maxfit in Elst. Coach Nicky moest mijn stok achter de deur gaan vormen en dat heeft ze super goed gedaan. Ze motiveerde mij op de momenten dat het even tegenzat en ze wees mij erop dat consistentie belangrijk was. Zo maakten we bewust kleine stapjes naar het grotere einddoel. Ook mijn voedingsschema was goed vol te houden, omdat we hem compleet op mij afstemde. De dingen die ik lekker vond, verwerkten we in het schema. Hierdoor kreeg ik inzicht in mijn goede en minder goede eetgewoontes die ik in de laatste jaren had ontwikkeld.

Inmiddels zijn we 3 maanden verder, ben ik 7,5 kilo afgevallen en voel ik mij inderdaad als herboren. Ik voel me weer krachtig, energiek en ben vastberaden om mijn gewoontes vast te houden. Consistentie en doorzettingsvermogen zijn mijn uitgangspunt!"

Marcel en Saskia -25KG

"Je zou kunnen zeggen dat wij al een langere tijd niet lekker in ons vel zaten. Vooral na een lange dag werken merkte ik dat de batterij toch wel steeds verder leegraakt. De energie om toffe dingen te ondernemen vaagde steeds verder weg en tel daarbij op dat ik mijzelf plat gezegd 'te zwaar' vond. Ook mijn vrouw Saskia zag ik steeds vaker vechten met haar eigen struggles. Ze vertelde mij dat haar meest mooie outfits steeds vaker in de kast moesten blijven, omdat ze zich er niet langer goed in voelde.

Met die pijnpunten in ons achterhoofd, zijn we op zoek gegaan naar een manier om ons leven een nieuwe, positieve draai te geven. Dan kom je al snel bij maxfit uit. En wel bij de club in Elst, om precies te zijn. Na een intake gesprek met coach Nicky werd ons duidelijk dat de langetermijnvisie van maxfit goed bij ons paste. Duurzaam afvallen, terwijl je bouwt aan een nieuwe lifestyle. We besloten om de uitdaging aan te gaan!

Het resultaat van het traject is dat we samen maar liefst 25 kilo zijn afgevallen. Een enorm verschil in de spiegel, maar vooral het gevoel van binnen is onbeschrijfelijk. De energie borrelt als vanouds en na lange werkdagen zijn we een stuk minder vermoeid. Saskia straalt iedere dag weer in de kleren die ze het liefst aantrekt en dat doet haar ontzettend goed."

Simone -14KG

"Na een heftige periode in 2020 ging het lichamelijk wat minder mij. Het overlijden van mijn moeder zorgde voor een stressvolle periode en ook ervaarde ik veel van de welbekende overgangsklachten. Mijn dochter zat daarentegen super in haar vel, nadat ze bij maxfit een resultaat had behaald om trots op te zijn. In totaal was ik 8 kilo aangekomen en ik besloot om ook maar de stoute schoenen aan te trekken. Met de begeleiding van de lieve, fijne coaches van maxfit in Elst ging ik er alles aan doen om weer in mijn oude shape te komen.

Tijdens mijn traject vond ik het super fijn dat er echt naar je geluisterd wordt en er altijd wordt gedacht in mogelijkheden. Bij coach Wendy voelde ik mij helemaal op mijn gemak en samen hebben we meerdere aanpassingen in het trainingsschema gemaakt, zodat ik alle oefeningen kon doen. Ook het voedingsschema stelden we op maat op, waardoor ik zo nu en dan wat ruimte had voor eigen invulling. Over smaak valt niet te twisten, maar over honger ook niet met dit schema. Het is gewoon ontzettend goed vol te houden!

Inmiddels zijn we aan het einde van het traject gekomen en hebben we mijn doel overtroffen. Ik ben maar liefst 14 kilo lichter en dat doet mij erg goed. Ik voel mij fit, sterk en zit super in mijn vel. Ik train nog één keer per week in een Small Group, om samen met het langetermijnplan mijn harde werk te verzilveren in de toekomst"

Willem -40KG

"Iedereen kent het wel: je wilt afvallen en na het weekend begin je weer aan je zoveelste poging om die kilo's kwijt te raken. Een goede start maken is vaak niet het probleem, maar het volhouden en niet terugvallen in je oude patronen is vaak lastig. Althans, voor mij wel. De reden waarom mijn eigen afvalpogingen continu faalden, was puur omdat ik zocht naar shortcuts en daardoor 'geleend resultaat' kreeg.

Daarom wilde ik het op een zeker moment compleet anders gaan aanpakken. Met goede, deskundige begeleiding wilde ik werken aan een duurzame transformatie en dan is maxfit in Elst 'the place to be'. Het intakegesprek bracht mij direct een vertrouwd en geruststellend gevoel, want er wordt echt naar je geluisterd. Coach Dennis stelde goede vragen en luisterde naar mijn obstakels. Zo hebben we samen een plan van aanpak opgesteld en een voedingsschema gemaakt.

Humor en plezier tijdens de trainingen zijn voor mij een belangrijk onderdeel om de lol erin te houden en ook om het vol te blijven houden. Zoals je wellicht al aan het resultaat ziet is dat gelukt! Dennis deed er alles aan om een leuk en uitdagend trainingsschema te maken en ook de andere trainers toonden veel belangstelling in de voortgang van mijn traject. En over de voortgang gesproken: kijk waar we nu staan! Ik ben ruim 40 kilo afgevallen en ik voel mij fitter dan ooit!"

Ingeborg -35KG

“November 2021: het moment dat ik mijn angsten opzijzette en naar binnen stapte bij maxfit in Arnhem. Toen had ik absoluut niet durven dromen dat ik nu dit enorme resultaat heb behaald en al helemaal niet dat ik daarmee zou willen ‘pronken’.

In de periode voor mijn traject had ik al veel diëten al geprobeerd. Ik sportte structureel 2x per week, zette elke dag 10.000 stappen en ik lette op mijn voeding. Maar ik werd alleen maar zwaarder en ongelukkiger. Hoe kon dat toch? Voor de zwangerschap van onze derde zoon was ik op eigen kracht ruim 24 kilo afgevallen, maar die kilo’s zaten er inmiddels meer dan bij. Ook merkte ik dat mijn drukke leven met kinderen, een baan en het huishouden ervoor zorgden dat mijn lichaam op slot ging. Om eerlijk te zijn had ik de hoop op verbetering al stilletjes opgegeven.

Door de verhalen van anderen en door te aanvaarden dat ik hulp kon gebruiken (wat ik in eerste instantie echt lastig vond), ben ik gestart met het traject onder begeleiding van coach Lars. De trainingen zijn afwisselend en de workouts in de Small Group zijn bovendien erg gezellig. Al snel kreeg ik weer meer plezier in het sporten en begon ik het zelfs lekker te vinden om fysiek bezig te zijn. Zeker in de Small Groups is het fijn om met ‘lotgenoten’ aan je doel te werken en elkaar te helpen waar dat kan.

Waar ik vooraf mikte op het afvallen van 20 kilo, heeft het traject mij zoveel meer gebracht. Ik ben niet alleen 5 kledingmaten gekrompen, maar ik beweeg makkelijker en ik ben vooral mentaal heel erg gegroeid. Voor het eerst in mijn leven ben ik zelfverzekerd en ben ik oprecht tevreden met mijzelf. Ik laat meer mijn mening horen en ik durf een grapje te maken. Kortom; ik heb geleerd om niet eerst aan anderen te denken, maar juist bij mijzelf te beginnen. En aan de reacties van anderen te horen, straal ik een en al positiviteit uit. Dat is natuurlijk niet waar ik het voor deed, maar het is wel erg bemoedigend.

Ging het in de afgelopen maanden dan alleen maar van een leien dakje? Nee, absoluut niet. Ik heb ontzettend hard gewerkt en het zoeken naar de juiste balans was soms een uitdaging. Alles wat je aandacht geeft groeit (of in mijn geval: slinkt), maar met een lage calorie inname leven is het op lange termijn niet goed vol te houden. Daarom zijn we een tijd terug begonnen met het langzaam opbouwen van de calorieën. Super spannend, want vooraf kon ik maar moeilijk geloven dat dat goed zou blijven gaan met mijn gewicht. Maar inmiddels heb ik dat vertrouwen. Ik eet bewust, geniet meer van wat ik eet en af en toe neem ik zelfs iets waar ik echt naar verlang. En mijn gewicht? Dat blijft snaarstrak op peil!”

Stephanie -9KG

"Een onregelmatige en drukke baan, 's avonds laat op de bank neerploffen en jezelf weer overgeven aan die welbekende snackbuien. Doordat ik maar weinig structuur in mijn voeding had, popte die snaaitrek in de avonden uit het niets in mijn hoofd op. Daarnaast wilde ik me al een langere tijd fitter voelen en wat gewicht verliezen, maar in mijn eentje wist ik simpelweg niet hoe ik dit moest aanpakken. Deze twee dingen waren voor mij de reden om te starten bij maxfit.

Met wat gezonde spanning stapte ik bij de club in Arnhem naar binnen voor het intakegesprek en het opstellen van een persoonlijk voedingsschema. Ik had verwacht dat ik veel moest gaan laten, maar uiteindelijk viel het alles mee wat we hebben aangepast. Het persoonlijke plan was in mijn geval vooral gericht op structuur. Dit vormde een perfecte tegenpool voor mijn onregelmatige baan, waardoor ik meer rust en bewustwording over voeding kreeg. Hiermee creëerden we ook de vrijheid om op zijn tijd te genieten van wat lekkers, zoals een wijntje in het weekend.

Inmiddels zijn we 3 maanden verder en ben ik trotser en zelfverzekerder dan ooit. Ik had nooit gedacht dat 9 kilo afvallen voor mij haalbaar zou zijn en ik kan dan ook zeggen dat we het doel hebben gehaald. De leuke (en pittige!) trainingen van coach Rob zorgden voor veel plezier tijdens het traject en daarnaast heb ik veel geleerd over hoe we terugvallen kunnen voorkomen. Met een berg aan vertrouwen ga ik dan ook een sportieve toekomst tegemoet!"

Inge -27KG

"Al een lange periode wilde ik werken aan een fittere en gezondere levensstijl. Mijn spiegelbeeld maakte mij steeds onzekerder en ik besloot dat het tijd was voor actie. Geen makkelijke stap, maar voor mij wel een essentiële. In mijn eentje wist ik namelijk niet waar ik moest beginnen, wat er allemaal bij een lichaamstransformatie komt kijken en hoe je je behaalde resultaat ook op lange termijn vasthoudt.

En zo kwam ik bij maxfit uit. Een club waar iedereen terecht kan en waar er wordt gewerkt aan het grote plaatje. Een paar kilo afvallen is leuk, maar wat heb je er aan als dit resultaat slechts voor korte tijd is? Juist, duurzaam afvallen is een vak apart en dat is precies waar ze in Elst goed in zijn. Tijdens mijn traject met coach Camiel ben ik ruim 27 kilo afgevallen en dat doet mij op alle vlakken erg goed. Ik voel mij topfit, barst van het zelfvertrouwen en ik heb zin in mijn dag. Mijn doel is behaald en ik weet zeker dat terugvallen geen optie meer is!"

Ydwine -15KG

"Ik wilde al heel lang afvallen, maar ik wist niet zo goed hoe ik het moest aanpakken. Steeds vaker beloonde ik mijzelf op lastige momenten met eten, waardoor de drempel om hulp te zoeken steeds hoger werd. Ik zat steeds slechter in mijn vel, totdat ik door het krijgen van een nieuwe baan weer in die positieve spiraal terecht kwam. Eén ding was zeker: nu moest ik doorpakken!

Ik vond het spannend om op een intake gesprek bij maxfit in Elst te gaan, maar achteraf gezien was dit nergens voor nodig. We hebben een persoonlijk plan van aanpak opgesteld, inclusief een voedingsschema op maat. Natuurlijk is dit in het begin even wennen, omdat ik hier nooit eerder mee had gewerkt. Maar nu? Ik zou niet meer zonder willen! Mijn transformatie levert mij zoveel levensvreugde, kracht en energie op.

Wat voor mij echt doorslaggevend is geweest, is de persoonlijke begeleiding en coaching van Lars en Isabel. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in mijzelf ging geloven en mijn grenzen durfde te verleggen. Vanzelfsprekend blijft resultaat dan niet achter en ik word dagelijks overspoeld met complimenten door mijn omgeving. Oh ja! Shoppen is tegenwoordig bijna een dagelijkse bezigheid geworden, want door het afvallen van 15 kilo heb ik bijna mijn complete kast moeten vernieuwen..."

Sandra -16KG

"Mijn traject bij maxfit heeft mijn leven letterlijk op de schop gegooid. Ik ben mezelf weer leuk gaan vinden, kijk weer met trots in de spiegel en ik heb mijn zelfvertrouwen weer teruggewonnen. Maar nog veel gaver: hierdoor heb ik ook de stap durven zetten om te switchen van baan. Ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken en mijn transformatie heeft daar een grote rol in gespeeld.

Mijn grootste uitdaging tijdens het traject bij de club in Huissen was om de juiste balans te vinden. Ik ben mij goed bewust van wat eten met je lichaam doet en ik heb geleerd waar ik het beste op reageer. Op zijn tijd kan ik wel de bewuste keuze maken om te genieten van iets wat ik echt lekker vind, waardoor het voedingsschema goed vol te houden is. Hierdoor ben ik het afvallen ook niet meer als straf gaan zien. Ik vind krachttraining, het werken met een voedingsschema en alles wat daarbij komt kijken zelfs leuk! En dat had je mij een jaar geleden niet moeten vragen...

In totaal ben ik 16 kilo afgevallen en die loodzware dumbell voelt als een echte overwinning. "Ben ik dit nu?", is wat ik steeds vaker denk als ik in de spiegel kijk. Ik ben onwijs trots op mezelf en kan niet wachten om samen met maxfit de laatste loodjes aan te pakken. Kortom, dit verhaal wordt vervolgd!"

Maroeschka -15KG

Druk, druk, druk. Alles lijkt haast te hebben en veel dingen moesten het liefst gisteren nog af. Voordat je het weet ben je de hele dag druk met 'de waan van de dag', terwijl de écht belangrijke taken blijven liggen. Herkenbaar? Dan is het stellen van prioriteiten een prachtig vlak om winst om te behalen.

Jij bent de enige persoon die jouw eigen prioriteiten bepaald. En zo ook de prioriteit om te werken aan een gezond, fit en sterk lichaam. En dat is precies wat Maroeschka heeft gedaan! Sinds de opening van onze locatie in Wijchen is zij 'maxfitter' van het eerste uur en is ze begonnen met het geven van voorrang aan haar lichaam. En dat betaalt zich uit met een gaaf resultaat van -15 kilo.

Fenna -20KG

"Dat ik niet lekker in mijn vel zat was een understatement. Steeds vaker voelde ik mij futloos en miste ik de energie om dingen te ondernemen. Ik wist dat er werk aan de winkel was, maar waar begin je dan? Ik had zelf onvoldoende kennis over het sporten en ik wist van mijzelf dat ik een goede stok achter de deur nodig had. Na wat goede verhalen over maxfit te hebben gehoord, besloot ik om de stap te maken door bij de club in Huissen op intake te gaan.

Tijdens dit gesprek hebben we een duurzaam plan opgesteld en werden de doelen concreter gemaakt. Aan de ene kant wilde ik afvallen, aan de andere kant wilde ik dat de energie om de meest toffe dingen te ondernemen weer ging borrelen. Mijn eigen inbreng, ideeën en wensen stonden centraal in dit plan en dit werd door de coaches super goed opgepakt. En ja, dat zorgt er natuurlijk voor dat je binnen no-time resultaat gaat zien!"

Iris -25KG

"Nooit had ik gedacht dat afvallen voor mij was weggelegd. Alles wat ik ook maar probeerde, mislukte keer op keer. Met een ontevreden gevoel keek ik altijd naar mijzelf in de spiegel en dit zorgde ervoor dat ik niet lekker in mijn vel zat. En hoewel ik wist dat het tijd voor verandering was, stelde ik het ondernemen van actie altijd uit. "Maar maandag begin ik écht!", is wat ik altijd riep toen ik bij een gezellig feestje, etentje of borrel was.

Maar dat veranderde compleet sinds ik mijn traject bij maxfit in Elst ben gestart. De persoonlijke aandacht die je krijgt is één van de redenen dat het me dit keer wel is gelukt. Een nummertje? Echt niet, want je wordt door iedereen gezien en gehoord. Niet alleen mijn eigen coach staat altijd voor mij klaar, maar ook de andere trainers nemen de tijd voor je als je vragen hebt of als iets niet lukt. Dit zorgde ervoor dat ik, hoe zwaar het soms ook was, met veel plezier ging sporten."

Mariska -8KG

"7 oktober 2022; dat wordt dé dag van mijn leven! Toen mijn vriend mij ten huwelijk vroeg en we samen plannen maakten voor een prachtige bruiloft, ging er diep van binnen een knop in mij om. "Op de mooiste dag van mijn leven wil ik de beste versie van mijzelf zijn", is wat ik dacht. En met dat doel in mijn achterhoofd stapte ik aan het begin van dit jaar bij maxfit in Elst naar binnen.

Dit zou niet mijn eerste afvalpoging worden. Al meerdere keren ging ik de strijd met de kilo's aan en telkens ging dit even de goede kant op. Maar na verloop van tijd gebeurde er altijd wel weer iets wat roet in het eten gooide. Mijn motivatie zwakte af, de sportscholen sloten hun deuren door corona of ik bereikte niet het gewenste resultaat. Bij maxfit zat het gelijk goed met mijn vertrouwen. Een plan dat helemaal op mij afgestemd is, het dagelijkse contact met je coach en de trainers die continu scherp zijn op de kleinste details: dat was precies wat ik nodig had!

In combinatie met het voedingsschema, waarin je jezelf niet hoeft uit te hongeren, is het traject super goed vol te houden. De trainingen van Isabel zijn gezellig en zij begrijpt als geen ander dat het leven ook een beetje leuk moet blijven. Staat er bijvoorbeeld een etentje gepland? Dan kijken we samen naar de beste manier om zonder angst en schuldgevoelens uit eten te gaan. En zo blijven we stappen in de goede richting zetten!"

Linda -10KG

"In 12 weken tijd heb ik met coach Maarten veel meer bereikt dan dat ik ooit had kunnen dromen. Dat is de conclusie die ik na 3 maanden sporten bij maxfit in Huissen wel kan trekken. Natuurlijk voel ik mij een stuk fitter, energieker en zelfverzekerder door het afvallen van 10 kilo, maar ik vind het vooral gaaf om iedere training (en in het dagelijks leven) te merken dat ik fitter ben. Toen ik in juli begon met trainen was een 'wall sit' van 20 seconden nog een enorme uitdaging voor mij. Inmiddels daagt Maarten mij uit om hem 3x één minuut lang uit te voeren. Super gaaf!

Uiteraard komt het traject niet alleen op het trainen aan. In de afgelopen weken heb ik voor het eerst met een voedingsschema gewerkt. Hierin hebben we ruimte gemaakt om op zijn tijd ook te genieten van iets wat ik echt lekker vind, waardoor het goed vol te houden is. Het zorgt er zelfs voor dat ik niet meer het idee heb dat ik met een dieet bezig ben. De komende tijd ga ik dan ook samen met Maarten lekker doorpakken om het einddoel te bereiken"

Tanja -15KG

"Een drukke baan, twee kleine kinderen, het laten bouwen van een huis en de zoveelste lockdown: aan het einde van die drukke dag had ik dat glas wijn wel verdiend, dacht ik. Maar ik merkte dat dat zich niet alleen meer in het weekend voordeed. Ik dronk steeds vaker doordeweeks en at daar bovendien steeds vaker een bakje chips of borrelnootjes bij.

Tel daarbij op dat ik in de afgelopen jaren maar liefst drie hernia's voor mijn kiezen heb gehad. Ik voelde mij fysiek beperkt en was bang om mijn grenzen op te zoeken. Maar door steeds minder te gaan sporten, merkte ik juist dat ik meer last van mijn lijf kreeg. Iedere ochtend werd ik met stijve spieren wakker en het kostte me telkens een uur om weer wat soepeler te kunnen manoeuvreren. Ook op de weegschaal gingen alle alarmbellen af. "Dit ging de verkeerde kant op!", is wat ik dacht.

In mijn hoofd werd afvallen het onderwerp van de dag, maar het herinnerde mij ook aan die mislukte pogingen. Intermittent fasting, detoxkuurtjes en crashen: ik heb het allemaal wel geprobeerd. Toen ik bijna niet meer naar mijzelf in de spiegel durfde te kijken, moest het toch echt een keer afgelopen zijn. Maar hoe? Op dat moment kwam maxfit voorbij. Door de inspirerende succesverhalen van anderen ging ik toch maar eens kennismaken bij de club in Huissen. Daar werd ik warm en hartelijk onthaald. Er is alle tijd en aandacht voor jou en je verhaal, wat er voor zorgde dat ik het avontuur aanging.

Ik sprong in het diepe met mijn coach Maarten en we gingen aan de slag met een persoonlijk voedingsschema. Het bijhouden van mijn voeding zorgde ervoor dat ik een hoop nieuwe inzichten kreeg en het creëerde rust. Ook als ik een keer een etentje had of wel die punt appeltaart nam. De eerste paar keren zorgde dat voor stress, maar al snel leer je je lichaam kennen en weet je door je schema waar je aan toe bent. Maarten hielp mij goed door alle fases en frustraties heen. Lukte het even niet met afvallen, dan gingen we kijken hoe we de motor weer aan de gang kregen. En dat omschrijft een goede coach!"

Dennis en Gigi -18KG

"Het vele thuiswerken zorgde ervoor dat onze gewoontes en patronen langzaam veranderden. Normaliter gingen Gigi en ik een paar keer per week fanatiek sporten en hardlopen, maar de motivatie zwakte door het vele thuiszitten af. Tel daarbij op dat we beiden ook wat waren aangekomen en we ons niet langer fit voelden. Herkenbaar? Vanzelfsprekend ga je dan eerst zelf op zoek naar een oplossing.

We vonden het altijd al belangrijk om gezond te eten en legden hier extra focus op. Maar we hadden geen idee wat onze caloriebehoeften waren en wat bepaalde voeding met ons lichaam deed. Hierdoor lukte het niet om blijvend af te vallen en dat is natuurlijk super frustrerend. "Een steuntje in de rug is misschien toch wel een goede zet", is wat we dachten. Via onze buurman werden we gewezen op maxfit en we besloten om in december een intakegesprek aan te vragen.

Zo gezegd, zo gedaan! Een week na het gesprek startten we al met ons PT-traject bij coach Dennis in Elst. We hadden super veel motivatie om te starten, maar dachten tegelijkertijd ook dat deze periode met de feestdagen best een uitdaging zou worden. Door ons persoonlijke voedingsschema bleek dit achteraf echt mee te vallen. De nieuwe structuur zorgde juist voor vrijheid, waardoor we op zijn tijd konden genieten van de gezelligheid. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en zijn we samen ruim 18 kilo afgevallen. We hebben meer energie, voelen ons sterker en moeten noodgedwongen nieuwe kleding gaan shoppen. Natuurlijk in een maatje kleiner!"

Joery -10KG

"Al jaren ben ik erg actief in de sportschool. Ik sportte minstens drie per week en lette daarbij goed op mijn voeding. Vanuit mijn omgeving kreeg ik vaak verbaasde reacties. "Waarom ben jij zo met die voeding bezig? Je bent toch helemaal niet dik?", is wat ik vaak te horen kreeg. Maar om eerlijk te zijn voelde ik mij zonder shirt nooit echt zelfverzekerd.

In de afgelopen jaren heb ik van alles geprobeerd om af te vallen. Ik bleef echter enorm schommelen met mijn gewicht en ik begreep niets meer van mijn lichaam. De frustraties stapelden zich op en in mijn zoektocht naar begeleiding kwam ik bij maxfit in Elst uit.

Samen met coach Dennis brachten we mijn pijnpunten goed in kaart en ontwikkelden we een routine die goed aansloot op mijn dagelijks leven. Zowel qua voeding als qua training heeft dit voor veel meer ritme en rust gezorgd. In drie maanden tijd ben ik ruim 10 kilo afgevallen, maar nog veel belangrijker: ik voel mij beter in mijn lichaam. We hebben een perfecte basis gecreëerd om spiermassa te gaan opbouwen en daarmee mijn lichaam meer te shapen. We zijn daarmee bij de volgende fase van het traject aangekomen en ik kijk er ontzettend naar uit!"

Patrick -11KG

"Soms komt er zo'n moment in je leven waarop je denkt: "nu moet het roer om". Voor mij kwam dat moment op oudejaarsdag 2021. Ik wist natuurlijk al langer van mijzelf dat ik te zwaar was, maar na het zien van enkele foto's die op een onbewaakt moment van mij waren genomen ging de knop om. Inmiddels zijn we 3 maanden verder en zitten we halverwege mijn doelstelling. Ik ben 11 kilo afgevallen, maar ik voel mij vooral veel fitter en energieker. Ook in het privéleven zorgt dit voor meer rust. Zeker in mijn geval, waarbij er behoorlijk wat stress aanwezig is door de ziekte van mijn echtgenote. Het is extra tof om te zien hoe de trainers hiermee omgaan en ze maken altijd ruimte voor een persoonlijk woordje, ook als het even wat minder gaat."

Alex -10KG

"Mijn maxfit avontuur begon vorig jaar aan het einde van de zomer. Ik was niet blij met mijn voedingspatroon en fysiek, kortom: tijd voor verandering. Maar wat is dan je eerste stap? Mijn drukke, onregelmatige baan maakte het creëren van nieuwe gewoontes er niet makkelijker op. Om de week verkaste ik voor een aantal dagen naar Duitsland, om zo vanuit een hotel te werken. Destijds startte ik op de locatie in Huissen, waar we een plan van aanpak hebben gemaakt wat specifiek op mijn leven werd afgestemd.

Inmiddels zijn we een paar maanden verder en vorm ik het levende bewijs dat dit plan inderdaad goed vol te houden is! Trainen is inmiddels een echte prioriteit geworden, omdat ik iedere dag de voordelen van mijn fitte en sterke lichaam ervaar. Mijn eerste doel kunnen we met maar liefst 10 kilo in de min afvinken, maar dat betekent ook dat er weer een nieuwe deur wordt geopend; het opbouwen van spiermassa. Inmiddels train ik op de locatie in Wijchen en zet ik 2x per week alles op alles om resultaat te boeken."

Arnold -5KG

"Daar sta je dan, met ruim 5 kilo in de min. Al langere zat ik niet lekker in mijn vel en voelde ik mij niet fit. Ik hecht veel waarde aan mijn gezondheid en daarom besloot ik dat het tijd was om aan de bak te gaan.

Om het gelijk goed aan te pakken, ben ik bij maxfit in Elst gestart. Samen met mijn coach Mitchell heb ik een fijn traject achter de rug, wat bovendien ook nog eens goed vol te houden was. Ik heb aan den lijve ondervonden dat goede en uitgebalanceerde voeding niet alleen positieve impact op je transformatie heeft, want ook mijn gezondheid is er op vooruit gegaan. Ik ben weer de meest fitte versie van mijzelf en dat bewijst deze foto wel. Een fantastisch gevoel!"

Ricardo-12,5KG

"Al jaren schommelen mijn partner en ik alle kanten op met onze gezondheid. Afvallen stond altijd al op de agenda en door de jaren heen zijn we best wat kilo's kwijtgeraakt. Eén ding hadden deze afvalpogingen gemeen: we vielen na verloop van tijd weer terug in onze oude patronen. Waarom? De dingen die wij probeerden waren niet goed vol te houden en gericht op korte termijn resultaat. Begin 2021 stond ik op de weegschaal en schrok ik van de cijfers die erop stonden. Samen met mijn fitheid, die op -10 stond in die tijd, heeft mij echt flink aan het denken gezet. Mijn partner en ik besloten om er dit keer echt voor te gaan!

Dat betekende dat we onze mindset en (eet-)gewoontes echt moesten gaan veranderen. We zijn begonnen met ons voedingspatronen aan te passen, maar wel op een gezonde en goede manier. Mijn partner heeft al enige kennis over voeding en dat hebben we dan ook gebruikt door direct een aantal maaltijden aan te passen. Zelf stelde ik telkens kleine doelen van -5 kilo en een half jaar later behaalde ik mijn gigantische doel van -20 kilo. Als beloning voor het behalen van dit doel had ik mijzelf een personal trainer beloofd. Hiermee wilde ik nog net een stapje verder gaan; iets verder afvallen, fitter worden en spiermassa opbouwen.

Na wat goede verhalen in onze kennissenkring en wat research kwam ik uit bij maxfit in Elst. Ik besloot om contact op te nemen en anderhalve week later kon ik al beginnen bij coach Dennis. Samen hebben we goed gekeken naar mijn wensen en dit toegepast in mijn traject. Drie weken later startte mijn partner ook, omdat ze mijn voortgang al meteen meekreeg en daar ook erg enthousiast van werd.

De trainingen zorgden voor veel plezier, energie en voldoening. Laten we ook die spierpijn niet vergeten, maar dit maakte het voor mij alleen maar leuker. Progressie maken, dit allemaal bijhouden en zorgen dat je de volgende keer net weer een stapje beter presteert. De begeleiding van Dennis tijdens de oefeningen was voor mij erg belangrijk, omdat ik het hoogste rendement wil halen uit elke training. De drie maanden die ik nu bij maxfit loop zijn werkelijk voorbij gevlogen en ik beleef ontzettend veel plezier aan mijn traject. Ik kan niet wachten om mijn doelen verder af te vinken!"

Mariëlle -10KG

"27 mei 2022: de dag waarop ik spontaan bij maxfit naar binnen stapte en ik de eerste hand aan een nieuwe versie van mezelf legde. Ik kreeg steeds meer last van pijntjes in mijn lichaam en mijn onzekerheid leek de overhand te nemen. Ik vond het al een langere periode tijd voor verandering, maar iets in mij vertelde dat nu het juiste moment was. De manier waarop ik bij de club in Elst werd ontvangen en er naar mij werd geluisterd gaf zo'n vertrouwd gevoel, dat ik een kleine maand later begon aan mijn traject met coach Wendy. Het voelde goed om eindelijk eens gezien en gehoord te worden.

Sinds eind juni heb ik twee keer per week personal training en ik merk dat ik weer steeds lekkerder in mijn vel zit. In het begin was het even wennen met het bijhouden van het eten, maar inmiddels is dat helemaal opgenomen in mijn routine en hoef ik er bijna niet meer bij na te denken. Als je aan afvallen denkt, dan denk je vaak dat je een stuk minder moet gaan eten. In mijn geval ben ik vooral heel anders gaan eten. Ik eet in kleinere porties, maar wel verdeeld over 6 momenten op de dag. Hierdoor heb ik absoluut geen drang om te snaaien en is het schema super goed vol te houden"

Brett -15KG

"Zonder mijn traject bij maxfit zou mijn leven er compleet anders uitzien. Vaak hoor je van mensen die een traject volgen dat ze niet kunnen wachten om te starten. Maar mijn drive en wil om te veranderen? Eerlijk gezegd was die niet zo groot. Ik kan wel zeggen dat mijn batterij leeg was. Gedurende het traject besefte ik mij eigenlijk pas hoeveel energie ik wel niet miste.

Uiteindelijk heb ik toch besloten om de stap naar maxfit te maken en wel op de locatie in Huissen. Tijdens de voorgesprekken stelden we samen een plan van aanpak op, welke in het dagelijks leven én op lange termijn goed vol te houden was. Voor je het weet start je dan met je eerste Personal Training sessie en kwam mijn glimlach steeds meer tevoorschijn. Het boeken van resultaat zorgde pas echt voor een boost in mijn drive! Ik barst van de energie, kracht en zit natuurlijk een stuk lekkerder in mijn vel nu we 15 kilo in de min staan. Hoewel we nog niet bij mijn einddoel zijn beland, durf ik met dit plan te zeggen dat we die finishlijn met volle vaart doorknallen."

Nicole -13KG

"Sporten is iets wat ik altijd al erg leuk vond om te doen. Maar een streng en moeilijk vol te houden dieet volgen? Alleen al bij die gedachte kreeg ik de kriebels. En dan besluit je man ook nog eens om de knop om te zetten en bij maxfit een Personal Training traject te volgen, met jawel: een voedingsschema.

Ik had onwijs veel bewondering voor het omzetten van die knop en al snel zag ik wat voor resultaat het traject bij Vincent teweegbracht. Maar nog steeds kampte ik met de gedachte dat een traject niet bij mij zou passen. Waarom? Ik associeerde afvallen altijd met het feit dat je veel dingen moet laten, het lastig vol te houden was en het nou eenmaal niet bij mij zou passen. Tijdens onze zomerse wandelvakantie in Zwitserland begon het echter flink aan mij te knagen. Vincent liep vlekkeloos de bergen op en af en voelde zich sterker dan ooit. Hoewel ik op dit moment al 4 kilo was afgevallen door veel te bewegen tijdens het thuiswerken, ben ik toch gaan nadenken. Wat zou een lichaamstransformatie voor mij betekenen?

Na lang wikken en wegen ben ik toch het gesprek bij maxfit aangegaan. Ik zag wat voor impact het op het leven van Vincent heeft gehad en dat wilde ik ook ervaren. Afgelopen najaar stond mijn eerste training onder begeleiding van coach Wendy gepland en inmiddels hebben we het traject met een fantastisch resultaat afgesloten. Toen Vincent en ik begin februari de laatste sneeuwschoenwandeling in Zwitserland voltooiden, merkte ik pas echt de impact van -13 kilo op mijn lichaam. Ik had geen last van (spier)pijntjes en lichamelijk was ik sterker dan ooit. Hoe gaaf!"

Marion -10KG

"Steeds vaker voelde ik mij futloos en miste ik de energie om dingen te ondernemen. Dat ik niet lekker in mijn vel zat was een understatement. Ik ging zelf aan de slag met sporten, maar hier kwam ik al snel weer van terug. Ik miste de juiste begeleiding en daarnaast ook de kennis qua voeding. Na wat goede verhalen van een collega te hebben gehoord, ben ik toen bij maxfit naar binnen gestapt. Samen hebben we een duurzaam plan opgesteld en werden de doelen concreter gemaakt. Enerzijds wilde ik afvallen, anderzijds wilde ik dat de energie om de meest toffe dingen te ondernemen weer ging borrelen. Mijn eigen inbreng, ideeën en wensen stonden centraal in dit plan en dit werd door de trainers onwijs goed opgepakt. En ja, dat zorgt er natuurlijk voor dat je binnen no-time resultaat gaat zien!"

Roy -15KG

''Zelfverzekerd je bed uitstappen, naar je kledingkast lopen en de kleren aantrekken waar jij je goed in voelt. Hoe klinkt dat? Afgelopen najaar visualiseerde ik mij hoe het zou zijn om je dag weer eens op die manier te beginnen. Die gedachte was voor mij de druppel om (wederom) in actie te komen.

Een aantal jaar eerder was het mij gelukt om ruim 35 kilo af te vallen. Een ingrijpende prestatie zou je denken, maar schijn bedriegt. Ik volgde namelijk een 'shakedieet', waarbij ik slechts 500 calorieën per dag naar binnen kreeg. Vanzelfsprekend zorgde deze methode voor een snel en verbluffend resultaat, maar de andere kant van de medaille was minder rooskleurig. Binnen de kortste keren zaten de kilo's er namelijk weer aan, doordat het natuurlijk nooit lang vol te houden was.

Met een wijze les op zak, besloot ik om deze keer de hulp van maxfit in te schakelen. Het ging voor mij vooral om het totaalplaatje. Met alleen een speciaal voedingsschema ga je het niet redden, net als door alleen te gaan sporten. Ook die stok achter de deur en de juiste coaching zijn belangrijk voor een duurzaam resultaat.

En zo startte ik in oktober 2021 bij maxfit in Huissen. We zijn pas een paar maanden onderweg, maar het resultaat dat ik tot nu toe heb behaald doet mij onwijs veel goeds. Ik voel mij heerlijk, word steeds sterker en ook mentaal onderga ik een ijzersterke transformatie. Het feit dat het voedingsschema zorgvuldig en op jouw wensen wordt opgemaakt, zorgt ervoor dat dit ook op lange termijn goed vol te houden is. En dat juist dat belangrijk is, bleek wel uit mijn ervaringen met het skakedieet...''

Romy -20KG

"Wederom die mislukte poging om af te vallen? Gelukkig hoefde ik daar niet voor te vrezen toen ik bij maxfit startte. Mijn negatieve ervaringen met afvallen zorgden er bijna voor dat ik de handdoek in de ring wilde gooien. Telkens ging het even de goede kant op, maar daarna kwam ik dubbel zoveel aan. Toen mijn zus wederom de goede verhalen over maxfit aan mij vertelde, besloot ik om toch nog één keer die poging te wagen.

En achteraf gezien werd dat een poging met enorme impact! Door maar liefst 20 kilo te zijn afgevallen, voel ik mij een compleet ander mens. En dankzij het op maat gemaakte voedingsschema heb ik ook geen stress voor de toekomst. Dit is namelijk enorm goed vol te houden en daardoor weet ik zeker dat terugvallen geen optie is!"

Dolly & Debby -51KG

Debby: "Het goede moment om af te vallen? Tja, tijdens mijn luie avondjes op de bank met wat lekkers hoopte ik tevergeefs op een moment van verandering. Ik wilde dolgraag verandering in mijn (toch best wel) ongezonde leefstijl, maar ik wist niet waar te beginnen.

Koste wat het kost probeerde ik in mijn eentje resultaat te halen. Af en toe ging ik een rondje hardlopen, maar de structuur en regelmaat ontbrak. Telkens ging het even de goede kant op, maar keer op keer viel ik terug in mijn oude patronen. Samen met mijn zusje Dolly heb ik in mei 2021 daarom de stap naar maxfit in Huissen gezet en zijn we volle bak aan de slag gegaan. En nu we 8 maanden verder zijn, merk ik enorme veranderingen aan mijzelf. Ik heb zin om te sporten, ben bewust bezig met gezond leven en ben ontzettend trots op mijn resultaat."

Dolly: "Het traject bij maxfit is ook voor mij echt 'Life Changing' gebleken. De hele dag door was ik futloos en mijn zelfvertrouwen was behoorlijk geslonken. Niet gek, want toen 'sleepte' ik nog 27 kilo extra met mij mee. Het is bizar wat voor impact onze transformaties hebben gemaakt. Stap voor stap vind ik mijn zelfvertrouwen terug en ik barst van de energie om dingen te ondernemen.

Door mijn eerdere, gefaalde afvalpogingen had ik nooit durven dromen dat ik sporten leuk zou gaan vinden. De enthousiaste trainers laten je echter helemaal thuis voelen en slepen je ook door de zware fases heen. Dit zorgde ervoor dat ik aan het einde van mijn training stiekem alweer aan het uitkijken was naar de volgende. Wie had dat ooit gedacht..."

Youri -10KG

"De reden om het roer om te gooien was voor mij vrij simpel. Drie gezellige, jonge kids en een fulltime baan vragen namelijk nogal wat van je lichaam en geest. Ik stuitte vaak op energiedips gedurende de dag en voelde mij uitgeput. Dat gevoel van topfit zijn was weg en daar moest weer verandering in komen!

Bij maxfit ben ik in mijn traject begeleid door Ken, één van de toffe coaches. Niet alleen ben ik aan de slag gegaan met het sporten, ook hebben we structuur aangebracht in mijn eetpatroon. Het resultaat? Mijn energieniveau is flink gestegen en ik voel mij ook aan het einde van de dag nog steeds fit. Het meest waardevolle is nog wel dat ik ook alle tools heb meegekregen om dit op de lange termijn voort te zetten. Want afscheid nemen van mijn topfitte geest en lichaam... Dat doen we niet meer!"

Liz -24KG

"Ieder jaar was mijn ‘goede voornemen’ om te werken aan mijn lichaam; af te vallen en meer te gaan sporten. Maar om eerlijk te zijn kon ik dat agendapunt voor dit jaar wel van tafel gooien. Want jemig he, die weegschaal staat 24 kilo in de min. Nooit had ik gedacht om in een half jaar tijd zo ver te komen. Terwijl ik dit schrijf vliegt er wederom een soort van trots door mij heen...

Zoals vele anderen ook beschrijven, zijn er in mijn leven al verschillende afvalpogingen aan de orde gekomen. "In het begin is alles moeilijk", zeggen ze. Maar toch merkte ik dat niks mij echt triggerde om die knop om te zetten. Toen het concept van maxfit mij passeerde, ging die figuurlijke knop echter wel om. Inmiddels train ik al een half jaar bij de club in Huissen. Met veel plezier overigens, want dit past precies bij mij!

Samen met mijn coach Stijn heb ik vooraf een doel gesteld. Thuis houd ik me aan mijn eigen, fijne voedingsschema, bij ‘Max’ train ik samen met anderen met ieder een eigen doel. Inmiddels ben ik dus ruim 24KG afgevallen en ik had nooit gedacht dat ik mij zou gaan verheugen om 's ochtends op de weegschaal te gaan staan. De complimenten uit mijn omgeving doen mij erg goed en geven mij de bevestiging dat mijn daadwerkelijke doel steeds dichterbij komt."

Mareno -40KG

"Mijn ervaring met afvallen klinkt je vast bekend in de oren. Ik dacht altijd maar dat het neerkwam op steeds minder en minder eten, totdat het punt waarop het gewoon bijna niet meer vol te houden was werd bereikt. Het gevolg? Binnen no-time was ik weer terug bij af en kon er wederom een gefaalde poging worden genoteerd. Ik werd er gek van!

Totdat er bij maxfit een nieuwe deur voor mij werd geopend. In meerdere opzichten heeft mij dit enorm vooruit geholpen, maar het heeft vooral voor een betere balans in mijn eetpatroon gezorgd. De focus ligt hierbij op gezond, voldoende én lekker eten, terwijl ik altijd dacht dat dit onmogelijk zou zijn in je afvalproces. De goede coaching en stimulansen van iedere trainer zijn bovendien tof om van dichtbij mee te maken en geven je telkens weer een boost om net dat stapje verder te gaan."

Bernadette -12KG

"Na mijn herseninfarct in 2019 werd één ding duidelijk: sporten moest op mijn to-do list komen te staan. Na een intensieve revalidatie probeerde ik in mijn eentje de weg te vinden in de sportschool, maar het gebrek aan kennis en de lockdowns maakten het niet makkelijker. Je kon wel zeggen dat ik stond te 'hannessen', met als gevolg dat ook de progressie uitbleef.

Toen ik de enthousiaste berichten over maxfit hoorde, begon het toch wel te kriebelen. Op de social media zag ik bovendien een video over afvallen met een beperking voorbij komen, die mij de knoop liet doorhakken. Ik zou mij hier enorm thuis voelen en zo startte een paar maanden geleden mijn avontuur bij maxfit in Huissen.

Tijdens de PT's van coach Ken heb ik vooral geleerd dat je veel meer kan dan dat je zelf denkt. Krachttraining was zeker in het begin niet mijn grootste hobby, maar wel noodzakelijk ter ondersteuning in mijn dagelijkse bezigheden. Inmiddels heb ik mijn draai helemaal gevonden en ervaar ik veel plezier tijdens de workouts. In combinatie met het persoonlijke voedingsschema ging het afvallen mij overigens best gemakkelijk af. Zo gemakkelijk zelfs dat er inmiddels wel iets meer dan 'een paar kilootjes' vanaf zijn. In de huidige fase van mijn traject bouwen we de calorieën weer op, waarmee we mijn resultaat verzilveren voor de lange termijn."

Bernadette -7KG

"Ook bij mij begon het coronavirus steeds meer sporen na te laten. Mijn actieve en sportieve leven viel stil, met als gevolg dat ik steeds regelmatiger rugklachten ervaarde. En hoe kom je daar het snelst van af? Juist, door met een uitgekiend plan weer te gaan bewegen.

Via via hoorde ik van maxfit en ben ik mij gaan verdiepen in hun succesmethode. Al snel kwam ik tot de conclusie dat hun werkwijze perfect bij mij paste. Kleinschalig, persoonlijk en met een doel voor ogen: als je het mij vraagt de kernwoorden die maxfit perfect omschrijven. Naast de persoonlijke begeleiding en de trainingen, waren ook de voedingsschema's een ware schot in de roos voor mij. Geen speciale (en vaak dure) producten en voedingshypes, maar een realistisch schema met normaal eten. Je wordt je echt bewust van wat bepaalde voedingsstoffen met je doen en hoe het juist voor je kan gaan werken, in plaats van tegen je.

In combinatie met het sporten bleek het ook voor mij een gouden duo, want ik sta een stuk sterker en bewuster in het leven. En het allerbelangrijkste: ik heb alle handvatten meegekregen om dit op lange termijn vol te houden. En daar wil ik maxfit, en in het bijzonder mijn coach Fang, voor bedanken. Mijn lichaam en hoofd zijn weer in balans!"

Jonell -14KG

"Het was ergens in juli toen ik voor het eerst de deur bij maxfit in Wijchen achter mij dichttrok. Weliswaar met een voldaan gevoel, want het was mij direct duidelijk dat dit de 'way to go' was om fitter te worden en mijn streefgewicht te behalen.

Laten we eerlijk zijn: het vraagt absoluut om eigen inzet en doorzettingsvermogen. Maar de persoonlijke begeleiding, de schat aan kennis over voeding en training, en natuurlijk de nodige support hebben bij mij voor een resultaat gezorgd waar ik nooit van had durven dromen. Ik zit zoveel beter in mijn vel en die -14KG voelen onwijs goed. Zo goed zelfs, dat we deze lijn nog gaan doortrekken en lekker blijven doorgaan."

Mahin -10KG

"Een aantal vervelende pijntjes in mijn schouder waren een paar maanden geleden de normaalste zaak van de wereld voor mij. De hele dag door ervaarde ik lichamelijke klachten, zonder duidelijke aanleiding. Ik werd er gek van! Daarnaast wilde ik dolgraag fitter worden en weer kunnen stralen. Ik wist dat het in mijn eentje een behoorlijke opggave zou worden om het tij te keren, vandaar dat ik de hulp van maxfit inschakelde.

De afgelopen maanden heb ik met mijn coach Camiel dan ook keihard gewerkt om maar liefst 10 kilo af te vallen. En nu die kilo's verdwenen zijn, besef ik pas wat de juiste ingrediënten voor succesvol afvallen zijn. De juiste kennis en goede begeleiding zijn van belang, maar misschien wel het allerbelangrijkste: het moet ook op lange termijn goed vol te houden zijn. En dat laatste is met mijn persoonlijke plan zeker aan de orde.

Hoe ik mij nu voel? Ik leef met een stuk meer plezier, barst van de energie en voel mij ijzersterk. Vooral fysiek heeft de transformatie best wel wat impact op mij gehad, want de pijntjes in mijn schouder verdwenen al vrij snel nadat ik was begonnen."

Robin -10KG

"Als ik de stap niet had gemaakt om bij maxfit aan mijzelf te gaan werken, dan had ik nog steeds gedacht dat het allemaal vanzelf wel zou lukken. Mijn tijd zou nog wel komen. Tijdens mijn eerdere afvalpogingen dacht ik telkens dat ik goed bezig was, maar een (blijvend) resultaat bleef alsmaar uit. Van een sportschool was ik nooit echt fan, omdat ik zowel de kennis als de stok achter de deur miste.

Tijdens mijn traject ben ik krachttraining juist leuk gaan vinden en kan ik wel zeggen dat er een nieuwe hobby is bijgekomen. Het concept van maxfit is uniek en zorgt ervoor dat jij centraal staat. Die persoonlijke aanpak was precies wat ik nodig had om dit keer wel een resultaat te behalen, waar ik ook op de lange termijn de lusten van ervaar. En mijn coach Wendy? Wat een topper! Ze denkt met je mee, bezorgt je iedere training een smile van oor tot oor met haar dansjes en bovenal: laat je net weer dat stapje verder gaan dan tijdens de vorige training.

Soms kan ik maar amper geloven dat ik degene ben die nu op de foto staat. Hoewel ik nog niet mijn einddoel heb bereikt, voelt die -10KG echt onwerkelijk als je dit gewicht optilt voor de foto. Wat voelt dit goed!"

Henriette -20KG

"Al tijden zat ik niet lekker in mijn vel en hikte ik steeds vaker tegen die verdomde kilo's aan. De energiedips kwamen met steeds meer regelmaat opzetten en dit was voor mij de druppel die de emmer liet overstromen. Hier moest verandering in komen!

Na het zien van de nodige resultaten op de socials van maxfit, besloot ik om mij aan te melden over een traject. En dat bleek een schot in de roos te zijn. De persoonlijke begeleiding, de toffe trainingen en het contact buiten het sporten om zorgden ervoor dat ik binnen no-time op mijn plek zat. En dan kan resultaat uiteraard niet achterblijven. Het is ontzettend tof dat die eerder gevreesde weegschaal nu 20 kilo in de min staat, maar het meest toffe is wel de enorme energieboost die ik heb gekregen. Zowel mentaal als fysiek. De waarde van een fit, gezond en energiek lichaam ervaar ik nu pas echt."

Lisa -16KG

"Al jaren leek het mij gaaf om hardlopen te kunnen combineren met fietsen. Maar waar ga je beginnen als je hardloopconditie verdwenen is en je nog nooit echt op een racefiets hebt gezeten? Juist, gewoon bij het begin. En door het stellen van een doel: ik wil mij fitter dan ooit voelen. Ik beloofde mijzelf te belonen met een racefiets, zodra mijn doel was bereikt.

En zo stapte ik eind augustus bij maxfit naar binnen, waar ik meteen enthousiast werd van wat ik zag. Lieve en gezellige mensen, een prachtige gym en iedereen werkt er keihard aan zijn of haar doel. Hier zou ik mij wel thuis voelen! Nu we een paar maanden verder zijn, kan ik dit gevoel alleen maar bevestigen.

Ik heb mijn traject gevolgd onder leiding van coach Isabel. Ons dagelijkse contact zorgde ervoor dat de motivatie hoog bleef en dat ik mijn focus op het behalen van mijn doel niet verloor. De trainingen zijn uitdagend en een herhaling smokkelen zat er niet in, maar uiteraard wordt er ook gelachen en plezier gemaakt. Deze combinatie was echt precies wat ik nodig had. Isabel en ik hebben dit dan ook echt 'samen' gedaan!

Fitter dan ooit worden stond in mijn geval gelijk aan -16KG zien verdwijnen in de spiegel. Ik heb ervoor moeten knokken, maar wat ben ik trots op mijzelf. We gaan nu aan de slag met het verzilveren van deze transformatie, zodat terugvallen geen optie is."

Iris -17,5KG

"Nooit had ik gedacht dat afvallen voor mij was weggelegd. Alles wat ik ook maar probeerde, mislukte keer op keer. Met een ontevreden gevoel keek ik altijd naar mijzelf in de spiegel en dit zorgde ervoor dat ik niet lekker in mijn vel zat. Maar dat veranderde compleet sinds ik mijn traject ben gestart!

De persoonlijke aandacht die je bij maxfit krijgt is één van de redenen dat het me dit keer wel is gelukt. Een nummertje? Echt niet, want je wordt door iedereen gezien en gehoord. Niet alleen mijn eigen coach staat altijd voor mij klaar, want ook de andere trainers nemen de tijd voor je als je vragen hebt of als iets niet lukt. Dit zorgt ervoor dat ik, hoe zwaar het soms ook is, met veel plezier ga sporten."

Margreet -12,5KG

"Die pijnlijke, fysieke klachten werden mij echt teveel. Ik wilde weer pijnvrij kunnen bewegen en bovenal: met trots in die spiegel kijken. Daarom ben ik de uitdaging bij maxfit aangegaan en wat een verandering heb ik ondergaan. Natuurlijk voelt die 12,5KG die ik ben afgevallen mega goed. Maar dat ik weer fit ben, met trots in de spiegel kijk en die lichamelijke pijntjes zijn verdwenen, maakt mij nog het meest blij. Maxfit is een plek waar iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, kan werken aan de beste versie van zichzelf!"

Jacob & Rianne -25KG

"De mensen die ons kennen weten wel dat wij echte 'bourgondiërs' zijn. Het weekend staat vaak in het teken van gezelligheid en lekker eten. Een goede fles wijn kan daarbij uiteraard niet ontbreken. Echt iets waar wij ons plezier uithalen! Maar de keerzijde hiervan werd door de jaren heen steeds meer zichtbaar en we begonnen ons steeds meer te ergeren aan die aangesnoepte kilo's. Tijd voor verandering! Toen wij door een oud 'maxfitter' werden gewezen op de persoonlijke aanpak, besloten wij om ook maar eens kennis te gaan maken.

Tijdens het intakegesprek werd ons direct duidelijk dat ze bij maxfit geen 'standaardaanpak' op je loslaten. Naar aanleiding van ons doel werd er een persoonlijk plan opgesteld, waarmee we dat wijntje in het weekend niet over hoefden te slaan. Je leert namelijk echt dat balans de sleutel tot succes. En het resultaat? In slechts twee maanden tijd zijn we samen ruim 25KG afgevallen. Hoe gaaf!"

Solange -5KG

"Na verschillende pogingen om af te vallen en het zoveelste dieet gevolgd te hebben, zakte de moed om mijn droomlichaam te bereiken steeds dieper in de schoenen. Telkens was mijn resultaat maar tijdelijk en ik werd gek van die 'leefregeltjes' bij de verschillende diëten. Enorm frustrerend!

Na wat rondzoeken kwam ik bij maxfit terecht en de persoonlijke aanpak klonk mij als muziek in de oren. Door het dagelijkse contact met je coach en een plan dat afgestemd is op mijn leven, past het programma mij als een handschoen. In de praktijk betekent dit dat ik een goede balans in mijn eetpatroon heb gevonden. Ik kan leuke (en lekkere!) dingen doen, terwijl resultaat niet achterblijft. De trainingen zijn uitdagend en mijn coach Fang motiveert mij telkens om net dat ene stapje verder te gaan. Het resultaat van alle inspanningen is niet alleen die -5KG, want ook het plezier dat ik tijdens mijn traject ervaar is zeker de moeite waard om te benoemen.

Ik ben nu op een punt beland waar ik voorheen altijd op bleef hangen. Waar ik het eerder 'wel prima' vond op dit punt, barst ik nu van de motivatie om juist door te gaan. En dat is wat je bereikt met een goed vol te houden plan van aanpak, dat is afgestemd op jouw leven. Let's go!"

Leontien -15KG

"Je kan echt een stuk meer dan dat je zelf denkt... Als er iets aan mijn traject bij maxfit is waar ik de rest van mijn leven profijt van ga hebben, dan is dat het wel. Na talloze mislukte afvalpogingen zag ik een nieuwe poging eigenlijk niet meer zitten. Maar dat knagende gevoel om af te vallen en fitter te worden bleef maar aan mij knagen. Na lang wikken en wegen besloot ik dan toch om de stap naar maxfit te maken. En achteraf heb ik daar geen seconde spijt van gehad!

En waarom lukte het nu dan wel? Vooral het persoonlijke contact heeft mij enorm geholpen, ook als het even tegen zat. Op de momenten waar ik zelf zou afhaken of dacht dat ik het niet zou kunnen, zorgde Lars voor de juiste motivatie en woorden om toch door te gaan. En zo hebben we mijn oude patroon al vrij snel doorbroken. Samen met het dagelijkse contact en het voedingsschema op maat, bleek de succesformule ook voor mij te werken. Mijn doelen zijn behaald, ik voel mij beter dan ooit en ik weet ook zeker dat ik dit de rest van mijn leven kan volhouden."

Lot -6KG

"Tijdens mijn tweede zwangerschap was ik vastberaden om dit keer minder aan te komen dan tijdens mijn eerste, in 2018. Het terugkrijgen van mijn oude shape was na mijn eerste bevalling namelijk best een uitdaging, maar uiteindelijk wel een die ik tijdens een traject bij maxfit heb overwonnen. En juist omdat ik wist dat het gewoon mogelijk was om je oude droomlichaam weer terug te krijgen, dacht ik dat ik het na mijn tweede bevalling wel in mijn eentje kon.

Helaas bleek de realiteit anders en bleven de laatste 8 kilo er stug aanzitten, wat ik ook probeerde. Aangezien ik het toch best lastig vind om mijzelf te motiveren en echt een aversie voor sporten heb, besloot ik om maxfit weer te contacteren. Ik wist namelijk dat ik hier echt op mijn plek zat, doordat zij rekening houden met mijn kieskeurige eetgewoontes en de goede begeleiding.

En zo begon ik met twee keer in de week trainen in de Small Group. Het is super fijn om tijdens het trainen een kletspraatje te maken met de anderen en bovendien allemaal hetzelfde doel voor ogen te hebben. In het begin stapte ik met wat tegenzin en gemopper naar binnen, maar uiteindelijk met steeds meer plezier. En dat is voor 100% te wijten het feit dat ik mij zo op mijn plek voel bij maxfit. Uiteraard blijft resultaat ook niet uit en ondertussen pas ik zelfs mijn oude broeken weer. Kortom, ik ben mezelf weer!"

Karen -10KG

"Even heel kort door de bocht: als ik niet aan mijzelf was gaan werken, dan was ik niet -10kg maar +10kg boven mijn oude gewicht. Natuurlijk is mijn fysiek in de afgelopen periode flink veranderd, voel ik mij een stuk sterker en heb ik zoveel meer energie voor leuke dingen. Maar wat dacht je van de mentale veranderingen? Ik durf beter naar mijzelf te luisteren en maak daarom vaker een keuze die voor mij goed voelt. Een hele overwinning!

Ik kan dan ook oprecht zeggen dat ik zo ontzettend veel baat bij dit traject heb gehad. Mijn coach Wendy stond niet alleen op de leuke momenten voor mij klaar, maar ook op de momenten dat ik er even doorheen zat stond ze aan mijn zijde. De eindstreep is nu letterlijk in zicht en alleen al bij die gedachte voel ik mij ontzettend blij, dankbaar en trots."

Edwin -13KG

"Maar Edwin, jij bent toch helemaal niet dik? Mensen om mij heen begrepen totaal niet waarom ik zo graag wilde gaan sporten. De 13 kilo die ik in de afgelopen 3 jaar was aangekomen begonnen mij echter een doorn in het oog te worden. Daarnaast sliep ik steeds slechter en kampte ik met flinke energiedips. Tijdens mijn zomervakantie was ik er zo ontzettend klaar mee, dat ik besloot om hulp in te schakelen.

Maar waar begin je dan? Zodra je het woord 'afvallen' op internet opzoekt, stuit je direct op de een na de andere wondertruc of voedingshype. Dingen die vaak maar tijdelijk werken en daarom wilde ik aan een manier werken om mij de rest van mijn leven gezonder, fitter en energieker te voelen. En dat was het startschot om een traject bij maxfit te starten. Een unieke plek, waar shortcuts en voedingshypes geen bestaan hebben.

En als je dan met volle inzet mee stroomt in de succesformule, doorzet en niet opgeeft, dan van je van de ene in de andere verbazing. Niet alleen ben ik 13KG lichter, maar ik zit heerlijk in mijn vel. Ik heb weer de energie om leuke dingen te doen en slaap als een roosje. En dat is fijn!"

Hester -20KG

"Het was ergens in april dat ik tegen mijzelf zei: "Hester, je moet nu echt actie gaan ondernemen". Al langere tijd worstelde ik met afvallen en mijn eerder gewaagde pogingen eindigden telkens weer met hetzelfde: slechts een tijdelijk resultaat. De frustratie zat daardoor hoog en na het zien van de resultaten van twee vriendinnen, ben ik binnengestapt bij de lieve en fijne mensen van maxfit. Na een gesprek was ik direct om en wat mij vooral aansprak was de prettige sfeer. Iedereen werkt min of meer aan hetzelfde doel en er is dus absoluut niks om je voor te schamen. Let's do this!

Vijf maanden en enorm veel overwonnen twijfels later kijk ik weer vol trots in de spiegel. Ik ben ruim 20 kilo afgevallen, terwijl ik altijd dacht dat ik het maar niet kon. De persoonlijke aanpak van maxfit heeft hier zeker bij geholpen en mijn coach Lars zorgde voor een goed vol te houden eetschema. Met als resultaat: een energieker, sterker en trots persoon, los van de verloren kilo's"

Ellis -14KG

"Na de bevalling van ons derde kindje zat struggelde ik enorm met mijn lichaam. Pijn in mijn bekken, last van mijn rug en een stukje overgewicht is waar ik dagelijks de lasten van ervaarde. Nadat een goede vriendin een onwijs gave transformatie bij maxfit had neergezet, besloot ik om vier maanden geleden ook maar eens de stoute schoenen aan te trekken.

Ik had me voorbereid op een heel pittig traject, maar dat viel eigenlijk heel erg mee. Ik heb vier hele leuke en leerzame maanden gehad, waarbij het soms echt even aanpoten was en we de nodige drempels over moesten gaan. Maar humor, plezier, het zien van mogelijkheden i.p.v. beperkingen en onwijs goede begeleiding waren een des te groter onderdeel van mijn traject. Samen met coach Lars hebben we echt het maximale uit mij gehaald! En een dieet? Zo wil ik het haast niet noemen. Met het persoonlijke plan eet ik de dingen die ik lekker vind en leer je waar je lichaam wel en niet op functioneert. Vroeger vond ik sporten vreselijk, maar nu heb ik ingezien hoe het ook kan en vrees ik dat er een nieuwe hobby is bijgekomen.

En die 14 kilo in de min? Een onwijs tof resultaat na hard werken! En ook iets wat je de hele dag door ervaart. Ik kijk met trots in de spiegel, barst van de energie en alle pijntjes zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik ben enorm veranderd en heb nu ook genoeg houvast om die verandering blijvend te laten zijn."

George -18KG

"Daar sta je dan, met maar liefst 18 kilo in de min. Al langere tijd strompelde ik met die verdomde kilo's en ik zat niet lekker in mijn vel. Alledaagse bewegingen werden steeds lastiger en dat was voor mij het teken dat ik in actie moest komen. Om het gelijk goed aan te pakken, ben ik een traject bij maxfit in Huissen gestart. Samen met mijn coach Stijn heb ik een fijn traject achter de rug, dat bovendien goed vol te houden was. En dat hard werken wordt beloond, bewijst deze foto wel. Een fantastisch gevoel!"

Fay -21KG

"Wauw, wat voel ik mij goed! Met oprechte trots kan ik zeggen dat ik mijn binge-eating eindelijk onder controle heb. Want waar ik tot twee jaar geleden zo goed bezig was, nam mijn oude en ongezonde patroon de laatste maanden weer steeds meer de overhand. Als ik in de spiegel keek was ik ongelukkig, onzeker en zat ik niet lekker in mijn vel. Dit uitte zich in de welbekende 'eetbuien' en soms had ik mijzelf niet meer onder controle. Ik wist dat ik hier hulp bij nodig had en daarom ben ik bij maxfit binnengestapt.

Nu mijn traject met coach Isabel op volle toeren draait, ben ik weer helemaal de 'oude' Fay geworden. Ik ben weer gelukkig met mijzelf en haal meer plezier uit het sporten dan ooit. En over resultaat gesproken? Die -21 kilo op de weegschaal gaan je ook niet in de koude kleren zitten. Voorlopig knallen Isabel en ik nog lekker door en gaan we op naar de finish!"

Silke -12,5KG

"Door mijn transformatie heb ik mijn trots, fitheid en geluk eindelijk weer teruggevonden. Meer bewegen en gezonder eten is iets waar ik al langere tijd mee bezig was. Ik wilde dolgraag veranderen en zette dagelijks alles op alles om resultaat te boeken. Maar na een tal van pogingen kwam ik telkens tot de zelfde conclusie: het lukte mij gewoon niet alleen...

Zo'n 3 maanden geleden zocht ik hulp en ben ik bij maxfit in Huissen terecht gekomen. En die stap heeft mij zoveel geluk opgeleverd! Ik ben ruim 12,5 kilo lichter en het voelt alsof ik alles aankan. Met meer zelfvertrouwen dan ooit sta ik zelfs vrijwillig om 05:15 op, om voor mijn werk nog te gaan hardlopen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan! Ik heb de smaak helemaal te pakken en kan niet wachten om naar de finish toe te werken."

Annemiek-12,5KG

"Wat het allermooiste aan mijn traject was? Ik ben met enigszins wat tegenzin begonnen met sporten, maar gaandeweg mijn traject heb ik ontzettend veel plezier erin gekregen. En dat de dingen die je met plezier doet een stuk makkelijker gaan, blijkt wel uit mijn resultaat. Het is ontzettend tof dat de weegschaal 12,5 kilo in de min staat, maar het meest toffe is wel de enorme energieboost die ik heb gekregen. Zowel mentaal als fysiek."

Dayenne -10KG

"Dat afvallen met een voedingsintolerantie niet makkelijk is, heb ik mijn hele leven al aan de lijven ondervonden. Mijn lichaam reageert anders op bepaalde voedingsmiddelen en bij de meeste voedingsschema's die ik uitprobeerde, kampte ik met lichamelijke klachten. Soms dacht ik wel eens dat afvallen niet voor mij bestemd was, totdat ik met maxfit in aanraking kwam.

Ik heb enorm veel baat gehad bij de persoonlijke aanpak. Je bent geen nummertje en samen met mijn coach Jesper hebben we een plan van aanpak gemaakt, waarbij we rekening hielden met mijn voedingsintolerantie. Oude patronen hebben we doorbroken en ik heb echt inzicht gekregen in hoe ik de juiste balans kan hanteren met voeding en training. Een super tof resultaat kon dan ook niet uitblijven en ik kan niet wachten om naar de volgende -10KG toe te werken!"

Angelique & Sanne -35KG

“Belofte maakt schuld! Samen op de foto was namelijk de deal die we aan het begin hadden gemaakt, wanneer we beiden ons (tussentijdse)doel hadden behaald. Toen Sanne na hard werken eindelijk die -20KG aantikte, werd ik dan ook abrupt uit mijn training gesleurd voor de foto. Een momentje van trots!

Sanne gaat werkelijk als een speer en ze is hard op weg naar de eindstreep. Maar ook ikzelf had niet durven dromen om in zo’n korte tijd mijn doel te behalen. Ruim 15 kilo afvallen gaat je niet in de koude kleren zitten en het zorgt voor een fantastisch gevoel. Uiteraard kwam dit niet vanzelf en heb ik mijn eetpatroon flink op de schop moeten gooien.

Samen met de afwisselende Small Group trainingen, die voor een hoop plezier en afwisseling zorgden, heeft het een resultaat opgeleverd wat ik nooit had verwacht. En dat samen met je dochter. Hoe gaaf?”

Erwin -20KG

"Roep je afvallen? Dan schieten er gelijk allemaal flashbacks van mijn eerdere, mislukte pogingen door mijn hoofd. Telkens hield ik het drie à vier weken vol, maar dan stagneer je en uit frustratie laat je de teugels weer wat vieren. Een soort vicieuze cirkel waar ik in mijn eentje gewoon niet uitkwam. Totdat maxfit op mijn pad kwam!

De afgelopen maanden heb ik keihard gewerkt en nu we maar liefst 20 kilo in de min staan, besef ik pas wat de juiste ingrediënten voor succesvol afvallen zijn. De juiste kennis en goede begeleiding zijn van belang, maar misschien wel het allerbelangrijkste: een plan van aanpak dat op mij is afgestemd. En daar zorgt maxfit tot in de puntjes voor. Zo houd ik het ook op de lange termijn vol en hebben we die vicieuze cirkel voorgoed verlaten!"

Dewi -10KG

"Als er één ding is waar ik enorm veel profijt van heb gehad tijdens mijn traject, is het wel het vinden van de juiste balans. Want welke elementen hebben eigenlijk invloed op mijn lichaam? Een vraag waarbij het antwoord per persoon verschilt en daarom heb ik enorm veel waarde gehecht aan die persoonlijke touch van maxfit.

De succesvolle basis van de trajecten zijn gelijk, maar door de details en persoonlijke aanpassingen ervaarde ik eindelijk wat wel en niet voor mij werkte. Of dit een enorme motivatie boost met zich meebracht? Tja, dat lijkt mij wel duidelijk! Iedere week zette ik alles op alles om mijn resultaten te verbeteren en dat was zonder de goede coaching en begeleiding niet gelukt. En het mooiste van alles? Ik haal er ontzettend veel plezier uit!"

Maria -15KG

"Bij maxfit is er een enorme last van mijn schouders afgevallen. Letterlijk! En wel 15 kilo om precies te zijn. Een koekje bij de koffie, die paar wijntjes bij het avondeten en een zittend beroep zorgden in de afgelopen jaren voor een opeenstapeling van frustratie. Van binnen wilde ik werken aan een betere leefstijl en dat was 4 maanden geleden reden genoeg om het roer om te gooien.

Het was geen makkelijke stap voor mij, maar sinds ik ben begonnen heb ik oprecht geen enkel moment spijt gehad van mijn keuze. Mijn vaste trainer Matthew zorgde voor oprecht, prettig en deskundig contact. Gaat het even iets minder? Ook dan sleuren ze je weer terug in de flow en vormt het team die veelbesproken stok achter de deur. En dat het traject goed vol te houden is kan ik alleen maar beamen. Mijn voedingsschema bestempel ik zelfs als lekker, waardoor mijn eigen boodschappentasje ook op vakantie meeging. Al met al kijk ik ontzettend uit naar de komende periode, waarin we deze stijgende lijn lekker gaan doortrekken!"

Nikki & Dennis -21KG

"Wij waren het plezier in het sporten kwijt. Fitter en gezonder leven wilde wij maar al te graag, maar waar moet je dan beginnen? Zoek het woord 'sporten' één keer op en je wordt overspoeld met de meest tegenstrijdige informatie. Simpele dingen om onze leefstijl te verbeteren deden we al, maar we hadden iemand nodig die echt kennis van zaken had. Iemand die speciaal op ons een persoonlijk plan opstelt, die tevens een stok achter de deur vormt. En dat is waar ons avontuur met maxfit startte.

Het is gewoon zo frustrerend als je maar weinig progressie ziet, terwijl je voor je gevoel zo goed bezig bent. Ons avondeten hadden we immers al omgegooid, net als die bak kwark die we 's ochtends beiden aten. Door het traject bij maxift hebben wij veel meer inzicht gekregen in hoe ons lichaam werkt en ook op trainingsgebied is ons een hoop bijgebracht. Hierdoor is het plezier in het sporten echt terug! En als je dan samen onderaan de streep een resultaat van -21KG neerzet, dan kan de vreugde al helemaal niet meer op. Wij gaan in ieder geval lekker door en samen met de hulp van maxfit zorgen we dat we niet in ons oude patroon gaan terugvallen."

Maaike -35KG

"Ik had nooit durven dromen dat dit resultaat voor mij was weggelegd. Aan al die eerdere, mislukte afvalpogingen had ik gewoon niet moeten beginnen. Het werkte alleen maar op mijn zenuwen en vormt daarmee het perfecte bewijs dat goede begeleiding en coaching essentieel is voor resultaat. En het meest bizarre van alles? Het is perfect vol te houden en goed te combineren met je dagelijks leven.

Tijdens mijn Small Group trainingen zet ik alles op alles om door te gaan, waarbij ook de maandelijkse afwisseling van training meespeelt. Dit geeft mij echt een zetje in de rug om ook op de nieuwe onderdelen weer beter te presteren."

Doranne -15KG

"Een fulltime baan, opgroeiende kinderen en een druk sociaal leven... Allemaal welbekende 'excuses' om 's avonds maar niet van die bank af te komen. Jaren lang nam ik maar voor lief dat er een kilootje bijkwam en doordat ik al genoeg ballen had om hoog te houden, ontbrak de motivatie om er iets aan te doen.

Toen er eind vorig jaar opnieuw een lockdown werd afgekondigd, kwam er meer tijd en rust om eens kritisch naar mijzelf te kijken. Eigenlijk wilde ik dolgraag werken aan mijn gezondheid, maar verschuilde ik mij achter mijn drukke leven. Een logische stap was dan ook om hulp in te schakelen bij dit proces. Ik wist immers dat een stok achter de deur essentieel voor mij zou zijn. Vlak voor de feestdagen stapte ik voor het eerst bij maxfit binnen en wat een verandering heeft dat met zich meegebracht!

Natuurlijk voel je je fitter, gezonder en zit je lekkerder in je vel, maar het is vooral tof om die strijd met jezelf aan te gaan. Met ups en downs ben ik bijna bij mijn einddoel en het gevoel dat dat met zich meebrengt is amper uit te drukken. De persoonlijke begeleiding van mijn vaste coach Isabel sleurt mij door die 'down momenten' heen, terwijl de ups worden geprezen."

Joyce -10KG

"Na een eerder, succesvol traject bij maxfit in Elst bleef het maar aan mij knagen. Ik was blijvend 10 kilo afgevallen, waardoor ik lekkerder dan ooit in mijn vel zat en barstte van de energie. Ik ervaarde mijn traject als goed vol te houden en makkelijk te combineren met mijn dagelijks leven. Zou ik dan nóg een stapje verder kunnen gaan? Die gedachte spookte zo vaak door mij heen, dat ik besloot om mij nogmaals aan te melden. Ditmaal in Huissen.

En wie had ooit gedacht dat er gewoon nog een keer 10 kilo van afging? Stiekem droomde ik er van, maar dat het na een eerdere transformatie nog een keer zou gaan lukken? Ik ben onwijs blij en trots op mijn prestatie! De drang en motivatie om door te gaan is er, dus voorlopig begraven we die strijdbijl nog niet."

Gerda -10KG

"Ik wilde geen typisch dieet meer volgen, dat heb ik genoeg gedaan in mijn leven. Je mag dit niet, dat niet en gaat uiteindelijk enorm verlangen naar die 'verboden vruchten'. Ik wilde normaal eten, genieten van het leven en lekker sporten. Tegelijkertijd ook nog 10 kilo afvallen? Ik had er aan het begin van mijn traject direct voor getekend. Nooit had ik durven dromen dat het zo goed vol te houden was, terwijl ik bijvoorbeeld regelmatig uit eten ga bij mijn favoriete Griekse restaurant.

Dit kan namelijk omdat ik heb geleerd hoe je de 'schade' van het uit eten gaan kunt beperken. En ja, ook ik heb wel eens lastige momenten gehad. Maar mijn coach Stijn bezorgde mij tijdens ons dagelijkse contact altijd weer een flinke dosis positieve motivatie. Tijd om bij de pakken neer te gaan zitten was er dus niet!

Tijdens de trainingen, in de mooie gym in Huissen, heerst er een leuke sfeer waar je je al snel thuis voelt. De trainingen zijn altijd uitdagend, gezellig en er is ook nog tijd voor een lolletje. Heerlijk voldaan ga ik na de training weer naar huis en zag ik steeds meer resultaat van mijn harde werk. Zonder de professionals van maxfit lag een verandering als dit buiten handbereik voor mij, dus ik ben ontzettend gelukkig met mijn keuze."

Irene & Cheyenne -20KG

"Na een pittige, eerste lockdown barstte ik van de motivatie om aan de welbekende coronakilo's te gaan werken. Ik snakte naar een nieuwe start, waarbij ook het stoppen met roken hoorde. En dat ging mij goed af! Totdat er in december een tweede lockdown van kracht ging en mijn leven in één klap weer op zijn kop stond. Ik moest wederom de deuren van mijn zaak sluiten en belandde steeds dieper in de spreekwoordelijke put.

Door de vele stress en onrust, snakte ik weer naar een sigaret en plofte ik 's avonds op de bank neer met een zak chips. Mijn kleren zaten niet meer mooi en ik was doodongelukkig vanbinnen. Ik wilde weer het goede voorbeeld voor mijn prachtige dochtertje zijn en zelf kunnen stralen.

Voor mijn gevoel had ik maar één keuze: de juiste hulp inschakelen om weer fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Immers, een nieuwe garderobe aanschaffen is uitstel van executie. Na een ontzettend fijn gesprek bij maxfit, besloot ik om samen met mijn dochter Cheyenne een nieuwe start te maken.

En wat ben ik daar dankbaar voor! Zowel Cheyenne als ik zijn in korte tijd ontzettend veel veranderd. Cheyenne straalt aan alle kanten en staat bloeiender dan ooit in het leven, terwijl ik mijn oude zelf weer terugvind. Zonder deze stap was ik ongetwijfeld nog steeds aan het struggelen en had ik geen idee waar te beginnen. Kortom, deze stap heeft ons leven enorm op de schop gegooid. Uiteraard in positieve vorm!"

Milou -12KG

"Jaren lang struggelde ik met mislukte afvalpogingen. De stimulans, zelfdiscipline en de durf om mijn lichaam te belasten miste ik gewoon. Door een hernia en een ongezond leven ben ik mijn 'originele vorm' volledig kwijtgeraakt. Ik was slap, had weinig energie en liep altijd snel voorbij de spiegel. Van binnen wilde ik zo graag anders.

Na jaren voor mijn kinderen en voor anderen te hebben gezorgd, was het op mijn vijftigste eens tijd om mijzelf weer op nummer één te zetten. Ik las over maxfit en haar unieke aanpak, iets dat mij direct aansprak. Het is niet drie keer per week een uurtje sporten in een sportschool, het is het totaalpakket met coaching, begeleiding en voeding dat zo ontzettend waardevol is. Twee maanden geleden heb ik de sportieve schoenen aan getrokken en ik kan nu vol overtuiging zeggen dat dat complete plaatje mij als een handschoen past. Mijn voedingsschema is makkelijk vol te houden, ik ben omringd met kundige en gedreven trainers en zeker niet onbelangrijk: er heerst een hele goede sfeer.

Nu, 2 maanden later, ben ik al op de helft van mijn doel om 25KG af te vallen. Ik ga echt met plezier naar maxfit toe om de beste versie van mijzelf te maken. En dat gaat goed! Want dankzij het vertrouwen van mijn coach Mitchell, blijf ik stappen maken. En dat gevoel is fantastisch!"

Rozanne -27,5KG

"Shoppen... De meeste vrouwen houden ervan, maar ik verafschuwde het jaren lang. Niks stond mij en ik durfde niet in de kleren te lopen die ik het mooist vond. Maar nu? Ik zou bijna zeggen dat ik er een nieuwe hobby bij heb gekregen! Wat voelt het goed om je grootste struggle in de prullenbak te kunnen gooien en de kleren aan te trekken waar je het mooist in bent. Ruim 27,5KG afvallen doet zoveel meer met je dan alleen het fysieke plaatje. Natuurlijk zit ik lekkerder in mijn vel en ben ik gelukkiger dan ooit met mijn shape, maar ik heb ook een heerlijke uitlaatklep gevonden. Deze transformatie heeft mij op alle vlakken gewoon zo veel gelukkiger gemaakt."

Michiel -7,5KG

"Zoveel meer plezier, vreugde en kracht uit het leven halen door een transformatie? Het kan, echt! Zo'n 4 à 5 maanden geleden ben ik samen met mijn vriendin Merel een traject gestart bij maxfit in Huissen. Stapje voor stapje dichterbij ons droomlichaam komen, dat was het doel.

Tijdens deze periode merkten we echt dat het professionele trainers zijn die weten wat ze doen. Het team levert een traject dat op jou persoonlijk is afgestemd en verliest jouw doel nooit uit het oog. En geloof me: dat klinkt makkelijker dan dat het is!

Nu Merel en ik beiden ons doel hebben bereikt, heeft de kwaliteit van ons leven echt een boost gekregen. We genieten iedere dag van een fit en krachtig lichaam, waarin we ons fijn voelen. Twijfel je of een traject bij maxfit wel wat voor jou is? Niet doen, want je haalt hier zoveel voldoening uit!"

Sanne -12,5KG

"Een zomer waarin ik met trots in zomerse kleding kan lopen? Nog nooit heb ik dat meegemaakt! Ik dacht altijd dat slank worden en afvallen niet voor mij was weggelegd. Maar feitelijk was het een fabel die zich puur in mijn hoofd afspeelde en die realisatie heb ik dankzij maxfit eindelijk gekregen.

Doordat de coaches mij de juiste vragen stellen en er voor mij zijn, lukt het nu om bewust te kiezen voor hetgeen wat goed voor mij is. Niet alleen op sportgebied, ook qua voeding en mindset. Maxfit pleit ervoor dat hun trajecten 'For Life' vol te houden zijn. Nu ik het zelf heb ervaren kan ik niks anders dan deze toppers gelijk geven.

Zijn we al bij de finish? Nog niet, maar ik ben er dit keer wel van overtuigd dat dit gaat lukken. De trots kan ik met -12,5 KG dan ook niet onderdrukken. Yes!"

Gabriella -12,5KG

"Wanneer ik uit bed stap en naar mijn kledingkast loop, verschijnt de eerste glimlach al op mijn gezicht. Waar ik een aantal maanden geleden echt moest zoeken naar een passend shirtje, broek of trui, heb ik nu zowaar keuzestress! Ruim 12,5 kilo afvallen doet wat met je figuur, gemoedstoestand en zelfvertrouwen. De zelfverzekerde Gabriella die energie en blijdschap uitstraalt, komt stap voor stap terug. En dat voelt zo ontzettend goed!"

Sophie -15KG

"Wat als er geen maxfit in mijn leven zou zijn? Heel plat gezegd: waarschijnlijk stond ik dan vooraan in de rij bij een fastfoodketen... Ik lette nooit op mijn voeding en vond situaties waarin lekker eten op tafel stond altijd lastig. Toen mijn moeder Carin een onwijs goed traject had neergezet bij maxfit, wist ik het zeker: hier moet ik ook van proeven!

Tijdens mijn traject werken we niet alleen aan de fysieke transformatie, want ook mentaal word ik met de dag sterker. Ik durf de juiste keuzes te maken in situaties waarin lekker eten aanwezig is en zit beter in mijn vel dan ooit. Ik had niet verwacht dat het zo goed vol te houden is en dat het mij ook daadwerkelijk zou lukken om blijvend af te vallen. Maar hier sta ik toch echt, met -15 kilo aan schijven in mijn handen. Heerlijk!"

Manon -8KG

"Stoppen met roken en gewoon 8 kilo afvallen... Als je het een paar maanden geleden aan mij vroeg, dan had ik gezegd dat het onmogelijk was. Maar hier sta ik dan: vol positieve energie in een lichaam waar ik trots op ben. De afgelopen tijd heb ik keihard gewerkt en ik kan wel zeggen dat het starten van een traject bij maxfit één van de beste keuzes is die ik ooit heb gemaakt.

Het leukste is nog dat het helemaal niet zo heel erg moeilijk is. Je krijgt inzicht in hoe je het beste met je voeding kan omgaan en je hoeft niks te eten wat je eigenlijk niet lust. Sterker nog, op zijn tijd kon ik zelfs genieten van wat lekkers en zonder zorgen een restaurantje instappen. Is het een investering in jezelf? Ja, maar het is mij elke cent waard en ik kan het dan ook aan iedereen aanbevelen."

Edith -8KG

"Stoppen met roken, die gevreesde overgang en het zelf maar niet voor elkaar krijgen om die laatste paar kilo's eraf te krijgen. Een korte samenvatting van dingen waar ik met mijn eigen afvalpogingen tegenaan liep. Hoe graag ik het ook wilde, die laatste stappen richting mijn doel leken echt onmogelijk.

Daarom besloot ik om de hulp van maxfit in te schakelen. Samen met mijn drive moest dit ervoor gaan zorgen dat ik dit keer wel die laatste paar kilo's zag verdwijnen. Ik was natuurlijk al een heel eind op weg, maar de persoonlijke begeleiding en goede trainingen waren net dat laatste zetje dat ik nodig had om op die -8KG te eindigen."

Ellen & Ellen -20KG

"Zonder de begeleiding bij maxfit zou ik niet zo sterk zijn als ik nu ben. Ik maak ondertussen met gemak wandelingen van 15 kilometer en heb veel meer energie. Iets waar ik altijd al van droomde!", aldus Ellen.

"En dat 'gejojo' met je gewicht... Afvallen en weer aankomen, zo ging dat al mijn hele leven. Door de dagelijkse begeleiding, persoonlijke voedingsschema’s en de PT's van maxfit is daar voor goed een einde aangekomen. Het typische 'sportschool cultuurtje' is bij deze club overigens totaal niet van toepassing. De sfeer is gezellig en ik weet zeker dat wij ons einddoel binnen no-time gaan behalen. Wij gaan ervoor!", vult Ellen nummer twee aan.

Cisca -7,5KG

"Roep je chocolade, dan roep je nog net niet mijn naam. Sinds kleins af aan ben ik namelijk verzot op deze lekkernij en door de jaren heen is gebleken dat dit (zonder balans) niet heel erg goed voor de lijn is. Bij elke nieuwe afvalpoging veranderde mijn gewicht in een jojo en ik was niet langer blij met mijn lichaam. Vandaar dat ik bij maxfit aanklopte om hier voor goed een einde aan te maken.

Momenteel volg ik een makkelijk eetschema, waarbij ik zelfs iedere dag pure chocolade mag eten. Eerlijk, in het begin moest ik best wennen. Maar door het verwerken van die chocolade in mijn schema kan ik het meer dan prima volhouden! In combinatie met twee keer per week trainen voel ik mij een stuk fitter en zie ik mijn lijf veranderen. Inmiddels zit ik al op -7,5KG en ben ik over de helft van mijn doel. Op naar de laatste kilo’s!''

Petra -14KG

"Enorm gefrustreerd, futloos en ontevreden... Dat zou mijn gevoel geweest zijn wanneer ik niet bij maxfit had aangeklopt. In de praktijk bleek namelijk dat ik niet de kennis en te weinig motivatie had om in mijn eentje te werken aan die overtollige kilo's. De stap naar maxfit is dan ook de doorslaggevende factor geweest waarom het nu wel lukt. De kennis, toffe coaching en goede begeleiding zorgen ervoor dat ik nu wel de motivatie heb om er echt voor te gaan."

Bram & Loes -20KG

Bram vertelt: "Ik had met afvallen, sporten en gezonder leven altijd zo'n 'moet' gevoel. Je moet concessies doen en je meest lekkere cravings laten staan om die kilo's kwijt te raken... Totdat ik samen met mijn Loes bij maxfit binnenstapte. Door de juiste begeleiding, coaching en training heb ik ingezien dat je ook zonder het gevoel van 'moeten' naar een fitter en energieker lichaam kan werken. En dat gaat goed! Niet alleen barst ik van de energie, maar ik voel mij ook een stuk prettiger in mijn eigen lichaam."

"Zonder mijn traject bij maxfit was ik nooit bewust geweest van wat ik allemaal op een dag eet", vult Loes aan.

Colette -10KG

"Het lopen van de Nijmeegse Vierdaagse... Een ware droom voor mij! Mijn verhaal bij maxfit begon eigenlijk 5 jaar geleden al, in 2016. Door een vervelende blessure zag ik mijn droom wel in het water vallen. Max heeft mij toen zo goed begeleid en getraind, waardoor ik de vierdaagse toch heb kunnen uitlopen.

Een paar jaar later en een aantal zwangerschappen verder, ben ik weer bij maxfit terecht gekomen. Niet voor blessures, maar om simpelweg weer in shape te komen. Tijdens de zwangerschappen heb ik gewoon door kunnen trainen, door goede begeleiding en korte lijntjes. Na de komst van onze derde spruit Bas, kwam 5 maanden geleden onze Frederiek op de wereld. Mijn doel was om weer snel in shape te komen en inmiddels ben ik met -10KG weer 'back on track'"

Kirsten -10KG

"Waarom ik bij maxfit ben begonnen? Om weer te kunnen stralen in mijn droomjurk! Met een fantastische bruiloft in het vooruitzicht, die eerder werd gecanceld vanwege covid, was dit het moment om aan mijzelf te gaan werken. Ik wilde niet alleen afvallen en fysiek een transformatie ondergaan, ook mentaal wilde ik mijzelf weer goed voelen. En dat is zeker gelukt! Zonder de begeleiding en expertise van maxfit zou ik dit nooit voor elkaar hebben gekregen. Iets waar ik ontzettend blij mee ben.''

Angela -7KG

"Na het zien van zoveel positieve resultaten bij maxfit, kriebelde het bij mij ook enorm. Ik vond het spannend op de eerste stap te maken. Ik ging iets compleets nieuws doen, maar wist ook dat een stok achter de deur essentieel voor mij zou zijn. Ik las altijd wel dat mensen zich een stuk fitter en gelukkiger voelen na het behalen van een resultaat, maar nu heb ik het aan de lijven ondervonden.

Het heeft mij oprecht een 'brain switch' gegeven, mijn leven gelukkiger gemaakt en ik straal aan alle kanten. Ik ben anders naar dingen gaan kijken en mijn energie heeft een boost gekregen. En dit is pas het begin, want het einddoel moet nog behaald worden. Maar ik weet zeker dat ik er met maxfit ga komen. Let's go!"

Lola -10KG

"Zonder maxfit zou ik nog steeds bezig zijn met die teveergeefse pogingen om af te vallen. Het klinkt vast heel herkenbaar, maar in je eentje is het gewoon onwijs moeilijk om op lange termijn stappen te maken en dit vol te houden. Maxfit heeft mij net dat laatste duwtje in de rug gegeven om door te zetten. Precies waar ik behoefte aan had!

Door mijn traject heb ik veel geleerd over afvallen en de juiste voeding. Want hoe werkt je lichaam nou eigenlijk als je wilt afvallen? We denken het allemaal wel te weten, maar de realiteit ligt vaak ergens anders. Ik ben onwijs blij dat ik de stap heb ondernomen, want ik zit weer top in mijn vel en weet van mijzelf dat ik dit op lange termijn kan volhouden."

Monika -10KG

"Sinds lange tijd heb ik weer een positieve kijk op mijn lichaam. Beetje bij beetje is mijn zelfvertrouwen teruggekomen, om nog maar niet te spreken over de bak aan energie die je krijgt. De begeleiding bij maxfit is van een ander niveau. Krachttraining in combinatie met de juiste voeding en coaching, zorgden ervoor dat ik in 8 weken maar liefst 10 kilo ben afgevallen. En dat voelt goed!"

Marion -7KG

Marion slaagde er maar niet in om de laatste kilo's er zelf af te krijgen. Samen hebben we een goed plan van aanpak gemaakt en kijk nu eens: een stralende, fitte vrouw die op en top in haar vel zit!

Het allerbelangrijkste voor Marion was dat ze hier echt voor haarzelf is ingestapt. Puur om die prestatie aan zichzelf te bewijzen.

Ray -12KG

Kennen jullie Ray al? 3 maanden geleden besloot Ray de stoute schoenen aan te trekken en bij ons op gesprek te komen. Na lang te hebben getwijfeld, waren de resultaten van andere deelnemers dan toch de doorslag om eens contact op te nemen. Het resultaat mag er zeker zijn, want in die 3 maanden zag hij maar liefst 12 kilo verdwijnen in de spiegel!

Carin -21KG

"Het klinkt hard, maar zonder maxfit zou ik nog steeds het gevoel hebben dat ik nou eenmaal 'dik' ben. Ik legde mij continu neer bij deze gedachte en ging er niet vanuit dat dit ooit nog zou kunnen veranderen. Ik was simpelweg niet happy met mijzelf en dit kwam mede door mijn eigen, mislukte afvalpogingen. Het was voor mij dan ook een enorme opluchting om te ervaren dat het wel degelijk mogelijk is om op een prettige manier op lange termijn af te vallen. Waar ik zelf wel eens een paar kilootjes er vanaf kreeg (en waar vaak enkele weken later niets meer van te zien was), heeft Max en zijn team mij laten inzien hoe het ook kan. Die -21KG is nu gewoon een feit!"

Mirre -10KG

Sommige mensen hebben een enorm doorzettingsvermogen en willen kosten wat het kost hun doelen behalen. Zo ook Mirre, die zich door niks uit het veld laat slaan! Tijdens haar wekelijkse Small Group training doet ze fanatiek mee en dat wordt beloond met -10KG!


Wilma -15KG

Een bizarre transformatie neerzetten terwijl je een ontzettend drukke baan met nachtdiensten hebt? Klinkt als een lastige opgave! Maar Wilma bewijst met haar welverdiende transformatie het absolute tegendeel.

Het vinden van een bepaalde structuur in je voeding en training is ontzettend belangrijk bij onregelmatigheden in je dagelijkse leven. We hebben Wilma dan ook gedeeltelijk kunnen ontzorgen door onze Fit Meals aan haar aan te bieden. Het hebben van te weinig tijd of zorgen over het bereiden van de juiste voeding hebben we hierdoor getackeld!


Robin -15KG

Ruim 15 kilo afvallen, studeren in Amsterdam én af en toe genieten van een glas wijn? Een behoorlijke opgave zou je zeggen, maar niet voor Robin! Een goede balans vinden in regelmatig trainen en bewust omgaan met voeding heeft ervoor gezorgd dat ze met een big smile de -15KG schijf mocht optillen voor de foto.

Een prestatie om trots op te zijn, Robin! Jij bent het levende bewijs dat je ook met een druk leven en een drankje met vriendinnen op vrijdagavond je doelen kunt behalen. The smile says it all...


Linda -15KG

"Na twee zwangerschappen, een bourgondische eerste lockdown en al een half jaar thuis achter de laptop werken waren er stiekem toch behoorlijk wat kilootjes blijven plakken. Het roer moest en zou om en zo startte ik eind 2020 bij maxfit.

Net als met alle nieuwe dingen, was het in het beginnen even wennen voor mij. Zwaar heb ik het traject nooit echt gevonden, want voor ik het wist waren de eerste 5 kilo al verdwenen. Nu we een goede 4,5 maand onderweg zijn kan ik met trots vertellen dat ik mijn doel heb bereikt en die -15KG gewoon een feit is. Yes!"


Anne -14KG

Anne geniet van haar traject! De coronatijd heeft ze nuttig besteed door ontzettend hard aan zichzelf te werken en een resultaat neer te zetten om trots op te zijn. Vol energie en maar liefst 14 kilo lichter!

Haar oorspronkelijke doel is gehaald en nu gaan we samen werken aan het vinden van de juiste balans om dit top resultaat vast te houden. Ga zo door!


Jessica -15KG

"Nadat er in de afgelopen 8 jaar geleidelijk steeds meer kilo's bijkwamen, was ik er plots klaar mee! Mijn motorpak zat niet meer lekker en ik wilde het niet langer accepteren. Sinds de start bij Max Fit voel ik mijzelf zoveel energieker, fitter en zit ik beter in mijn vel. De dagelijkse coaching zorgt echt voor die stok achter de deur en ik was verbaasd dat het eigenlijk zo goed vol te houden is. En het allerbelangrijkste: inmiddels is het geen gezeur meer om mijn motorpak aan te trekken!"


Maike en Diana -20KG

Deze twee hartsvriendinnen zijn intussen samen maar liefst 20 kg afgevallen. Na een vliegende start met de PT's en Small Group trainingen, blijven ze ook nu in corona tijd resultaat boeken door samen gezellig buiten te blijven sporten.

Jullie zijn nu exact 4 maanden bezig en het is ontzettend gaaf om jullie resultaat te mogen aanschouwen. Op naar die laatste kilo's of zoals jullie zelf zeggen: 'En door!"


Desiree -10KG

"Just do IT! Dat is het enige wat ik kan zeggen tegen mensen die twijfelen om de stap te nemen. De juiste en leuke trainingen samen met de gezonde voeding en coaching hebben mij zoveel verder geholpen. Je leercurve is enorm en het resultaat liegt er niet om. Een absolute aanrader!"


Romy -21,5KG

Kennen jullie Romy nog? Het is niet voor het eerst dat we haar progressie met jullie delen, maar haar huidige resultaat is wel heel erg gaaf. Inmiddels zijn we 22 weken onderweg en ze gaat letterlijk als een raket!

We hebben je letterlijk met de week zien veranderen, Romy. In sneltreinvaart vloog jij door je traject heen. Inmiddels zit je op de -21,5 KG en nog steeds weet je niet van ophouden.

Wees trots op jezelf, want dat zijn wij zeker. Binnenkort ben je in onze 'Gym For Life' te vinden, waar je jouw motivatie en enthousiasme lekker doorzet. Op naar een levenslang resultaat!


Ellen -4KG

"Zonder maxfit was ik nog steeds ontevreden over mezelf en zou ik dat gevoel 'wegpoetsen' met eetbuien uit emotie. Ik kon maar niet uit dit cirkeltje stappen, totdat ik besloot om de stoute schoenen aan te trekken en bij Max en zijn team binnen te stappen.

Nu ik 4 kilo in 4 weken kwijt ben, voel ik mij sinds lange tijd weer happy. 4 kilo afvallen gaat niet om het cijfertje op die weegschaal. Dat volwaardige gevoel dat dit nu gelukt is, daar draait het om! Je broeken zitten weer lekker en stiekem ga je zelfs in dat 'kansloze hoekje' van je kledingkast kijken wat je eerst allemaal niet meer paste. Kon ik dit dan niet zelf? Nee, anders had ik dat wel gedaan!

Het is gewoon heerlijk om samen met je coach een plan op te stellen en het vervolgens te laten lukken. Je krijgt een hart onder de riem wanneer je het nodig hebt, maar ook een schop onder je kont als je wilt opgeven. Van samen doorzetten word je gelukkig!"


Miranda en Monique -25KG

Monique vertelt: "Als ik dit traject niet met mijn schoonzus was ingegaan, had ik mij nog zo ongelukkig gevoeld! Ik had totaal geen idee waar ik op het gebied van voeding mee bezig was en ik 'veroordeelde' een sportschool altijd enorm. Mijn periode bij maxfit heeft echt ogen geopend. Dat onzekere gevoel is gewoon weg en ik voel mij gewoon zo fijn in mijn eigen lichaam. Dit had ik nooit durven dromen!"

De schoonzusjes Miranda en Monique zijn eind vorig jaar bij ons gestart en wat moeten we zeggen... Zij leveren het perfecte bewijs dat sporten op zoveel meer gebieden dan alleen je lichaam positiviteit uitstraalt. Monique zet met haar -15KG de draad nog even door met PT's, zodat ook die eindstreep dubbel en dwars behaald gaat worden. Miranda heeft haar doel van -10KG behaald en gaat dit knappe resultaat vasthouden in onze (tijdelijk buiten) 'Gym For Life'.


Kim en Lizan -60KG

Kim en Lizan vertellen: "Wij hebben ons nog nooit zo fit en energiek gevoeld. Het is werkelijk waar een verademing en waren verbaasd over hoe 'makkelijk' het eigenlijk wel niet ging. Max Fit geeft alle tools, wij hadden de juiste instelling en dan zie je dat je met weinig tegenslagen een 'life changing' resultaat kunt neerzetten. Yes!"


Shelly -10KG

"Ineens ging de knop om... Ik was er klaar mee om maar niet fit te zijn en wilde werken aan de beste versie van mijzelf. Daarom ben ik de uitdaging bij Max Fit aangegaan. Iets waar ik geen seconde spijt van heb gehad! Met behulp van mijn coach Matthew, hebben we een plan van aanpak gemaakt met een paar belangrijke elementen. Voldoende beweging, home workouts en de juiste voeding waren de sleutel tot succes. Door hier vastberaden mee bezig te zijn, zag ik al snel resultaat en inmiddels is de -10KG gepasseerd. Heerlijk!"


Anouk -15KG

Wat een prestatie, wat een doorzettingsvermogen! Anouk had een doel voor ogen en door keihard te werken heeft ze het gehaald. De wind waaide niet altijd in de rug en kwam soms recht van voren. Ze liet zich echter niet uit het veld slaan en kijk nu eens...

Je kan oprecht enorm trots zijn, Anouk. Niet altijd behaal je je doelen in één rechte lijn. Je besloot om niet op te geven en dat werd beloond. Ruim 15 kilo lichter en een berg energie.


Cynthia -8KG

Niet alleen super blij, maar ook nog eens super fit! Ondanks een wisselvallige en drukke baan heeft Cynthia een onwijs tof resultaat neergezet. Je gaat nu zelfstandig verder in de 'Gym for Life', om te zorgen dat jij dit welverdiende resultaat voor altijd vasthoudt.

Laura -13KG

"Ik ben zo ontzettend blij dat ik deze stap genomen heb! Van 0,0% energie, naar een veel fittere versie van mijzelf. Het ging door mijn wisselende diensten en weinig slaap niet altijd even gemakkelijk, maar toch heb ik heel veel resultaat bereikt in een vrij korte periode. Wat ben ik blij!"


Door -20KG

Een smile van oor tot oor en een resultaat om U tegen te zeggen... Door trapte het nieuwe jaar al goed af door meer dan 15 kilo kwijt te raken, maar inmiddels zijn we ook het -20KG station gepasseerd. Een hele toffe prestatie!

Woorden kunnen niet beschrijven hoeveel lekkerder jij in je vel zit en hoe erg je straalde tijdens de fotoshoot. Dat doet ons goed! Dat is precies de reden waarom wij elke dag opstaan.

Je had nooit gedacht dat poseren met die -20KG schijf mogelijk zou zijn, maar toch heb je het geflikt. En daar zijn wij, net als jou, erg trots op. Ga zo door en dan zorgen wij er samen voor dat je dit welverdiende resultaat 'for life' vasthoudt.

Jaap en Hanneke -20KG

Corona een excuus om niet achter je doelen aan te gaan? Niet als het aan Jaap en Hanneke ligt! Deze twee toppers hebben tijdens de corona periode enorm veel inzet getoond tijdens onze trainingen en dat resulteert in een transformatie waar je U tegen zegt.

Zelfs met af en toe een avondje Italiaans eten of een glaasje champagne op zijn tijd, hebben Jaap en Hanneke enorme stappen gezet. Het kwam niet zomaar aanwaaien, ze hebben er keihard voor gewerkt.


Paula en Alex -18KG

In de Small Group trainingen heeft dit koppel flinke inzet en wilskracht getoond. Die -18KG die jullie samen kwijt zijn, hebben jullie dan ook meer dan verdiend! Daarnaast hebben ze buiten deze trainingen om hun sportieve flow doorgezet door regelmatig te gaan hardlopen. In de weekenden kon er daardoor op zijn tijd genoten worden van een lekker wijntje.

En kijk ze eens stralen met z'n tweeën! Trots op hun behaalde resultaat en dat zijn wij ook. Blijf in die 'flow' en dan gaan we er samen voor zorgen dat jullie dit stralende resultaat nooit meer kwijtraken.

Zwanida -20KG

“Het begin van mijn traject was hobbelig en ging niet altijd van een leien dakje. Maar daarom ben ik des te blijer met wat ik, samen met de coaches van Max Fit, nu heb bereikt. Ik het nooit durven dromen om in zo'n relatief korte periode ruim 20 kilo af te vallen. Het is echt tastbaar dat je kunt zeggen dat je het gewicht van je zoon bent afgevallen. Dit geeft nog meer motivatie om keihard naar te eindstreep te knallen!"


Anne -5KG

"Kleine Pip, daar is ze dan! Na de nodige kilo’s te zijn aangekomen tijdens de zwangerschap, was het tijd voor verandering. Door zelf te letten op mijn voeding en regelmatig te trainen, verloor ik al de nodige kilo's. Maar dat laatste zetje... Net die paar kilo's die mij weer terug in mijn oude shape brachten. Het lukte gewoon niet! Teveergeefs probeerde ik om mijn einddoel te halen, totdat ik bij Max Fit aanklopte. Door een goed plan op te stellen en hard te werken is het dan eindelijk gelukt. Een heerlijk gevoel!"

Dennis -15KG

"De dagelijkse check-ups, in combinatie met een gepersonaliseerd voedingsschema en trainingen, waren voor mij dé perfecte stok achter de deur om maar door te blijven gaan. Het is een heerlijk gevoel om niet meer die 15 kilo 'mee te sleuren."


Karine -15KG

"Persoonlijke coaching is voor mij heel erg belangrijk. Het aanpassen van trainingen, voeding en coaching op jouw eigen behoeften is zo ontzettend waardevol! Zo loop ik met een erg vervelende blessure, maar door mijn trainingsschema wederom om te gooien, kan ik alsnog trainen. Altijd weer kijken naar die mogelijkheden, dat is wat Max Fit doet!

En o ja, ik stond gisteren trouwens echt van blijdschap te springen toen 'die ene spijkerbroek' weer paste!"

Sandra -20KG

Wauw! Wat een compleet andere vrouw staat hier zeg. Sandra, je straalt aan alle kanten. Je doet het fantastisch en ga zo door!

Op naar nooit meer terug.

Janet en Stuart -25KG

De energie en blijdschap spat van dit powerduo af!

Janet en Stuart zijn afgelopen zomer begonnen met trainen bij ons en zijn keihard aan de slag gegaan. Dat betaalt zich meer dan terug, want dit duo heeft al dik 25 kilo zien verdwijnen in de spiegel. Hoe gaaf is dat?!

Joyce -15KG

Wat een prestatie, Joyce! Je hebt het werkelijk fantastisch gedaan en kijk je eens stralen.

Voor dit soort resultaten staan wij iedere dag vol goede moed op!

Ferdy en Marjon -20KG

Het lukte ze maar niet om weer in shape te komen en hun oude energie terug te krijgen.

Een enorm drukke eigen zaak helpt dan ook niet altijd mee, maar wat een inzet hebben ze getoond.

Fantastisch!

Caroline -10KG

Toen Caroline bij ons kwam zei ze dat ze met 'een paar kilo eraf al de hele wereld aan zou kunnen'.

Nu hebben we die paar kilo nog even doorgetrokken en staat er een vrouw met energie voor tien, zelfvertrouwen van heb ik jou daar en elke dag een gelukkig gevoel bij haar lichaam alsof ze net de lotto heeft gewonnen.

Danny -15KG

Bam! In korte tijd afscheid nemen van maar liefst 15 kilo, terwijl hij als chef-kok dagelijks in de keuken staat en alles moet proeven wat voorbij komt.

Waar een wil is...! 

Rob en Ursula -52KG 

Niet één, niet twee, maar meer dan VIJF schijven van 10KG viel dit powerduo af! Deze toppers hebben alles gegeven en dat betaalt zich terug.

De energie spat er vanaf!

Jeanine -30KG

"Een jaar geleden stapte ik bij maxfit binnen. Ik ben toen op zoek gegaan naar hulp van buitenaf, want ik wist dat een stok achter de deur van essentieel belang zou zijn om mijn doelen te behalen. Het was financieel een flinke investering, maar het heeft mij oprecht gelukkiger gemaakt. Ik ben meer gaan stralen, voel mij veel gezonder en barst van de energie!"

Sonja -7KG

"Hoe mijn leven zonder maxfit eruit zou zien? Nou, dan had ik waarschijnlijk niet lachend in een pull up gehangen... Die lach zegt denk ik wel voldoende! Zonder mijn traject bij maxfit was ik waarschijnlijk voor de zoveelste keer met een ontevreden gevoel de zomer in gegaan. Wederom zou ik balen dat het mij niet gelukt was om zelf naar een strak, fit en gezond lichaam toe te werken. En nu is het gewoon wel gelukt!"

Martine -16,5KG

"Ik voel mij zowel lichamelijk als geestelijk zoveel beter... Ik kan het soms nog maar amper geloven, maar de energie die je hiervan krijgt is ongekend. Het is zoveel meer dan alleen het getal op die weegschaal. Als ik deze stap niet had genomen, dan zou ik mij lang niet zo fit en energiek voelen als hoe ik nu in het leven sta.

Eind 2020 ben ik na een tip van een vriendin naar maxfit in Elst gereden. Tijdens het intakegesprek vroeg Max; "Martine, wat wil je bereiken?", waarop ik antwoordde dat ik 15 kilo wilde afvallen en vooral een fitter wilde worden. Kort hierna ben ik gestart met de pittige (maar ook zeker gezellige!) Small Group trainingen".

John -18KG

Waar zijn artsen geen raad meer wisten, is John eindelijk de kilo's kwijt waar hij altijd al van droomde. De gouden combinatie van de juiste voeding én krachttraining waren het 'medicijn' voor het punt waarvan niemand dacht dat hij het ooit zou halen.

Topfit en vol energie! Klasse John!

Margo 15kg

Margo -15KG

Yeah! Weer een fantastisch traject in de boeken. Margo, wat goed gedaan van je! Je bent vol gas door de Small Group Trainingen heen gegaan en je inzet was oneindig. Ondanks je drukke leven wist je tijd voor jezelf te maken en een geweldig resultaat neer te zetten. Geniet van de 15 kilo die je kwijt bent! Wij kijken terug op een fantastisch traject! Op naar levenslang onderhoud.

Marjolijn -10KG

De resultatenregen klettert door.  Marjolijn doet het SUPER en kijk haar stralen!
Een veel vrolijkere, gelukkigere en zelfverzekerdere Marjolijn die op is naar de laatste loodjes en levenslang behoud.

Katinka -18KG

Katinka 18KG afgevallen! 

Anne-Sophie & Therese

Wat prachtig! Samen hebben Anne-Sophie en Therese de keuze gemaakt om de beste versie van hunzelf na te jagen. Kijk ze eens stralen, dat is gelukt! Samen met hun trainer Mitchell hebben ze alles gegeven om zichzelf weer vrolijk, opgewekt en fit te voelen. Wat een powervrouwen zien we hier. Het voordeel? Ze hadden elkaar tijdens het traject. Zo hadden ze niet enkel hun trainer als stok achter de deur, maar ook elkaar. Een enorm goede motivatie om het uiterste uit hun traject te halen. En het resultaat mag er absoluut zijn. Goed bezig toppers!

Suzan

Jarenlang streed onze topper Suzan om die kilo's te zien verdwijnen, maar tevergeefs... Totdat zij begin februari bij ons aanklopte en zei: "Krachttraining, dat is toch helemaal niks voor mij!". Toch heeft zij met deze knallende transformatie het absolute tegendeel bewezen!

Suzan vertelt: "krachttraining in combinatie met cardio en een goed voedingsplan, zorgden ervoor dat ik mij ontzettend blij en een stuk fitter voel dan eerst. Ondanks dat er maar liefst 20 kilo vanaf is, ga ik zeker door met hard trainen, mealpreppen en goed eten. Fit zijn voelt goed!".

Wat fijn om te horen Suzan en wat heb jij het goed gedaan! Samen gaan wij ervoor zorgen dat jij je welverdiende resultaat nooit meer kwijtraakt!

Minder professioneel gefotografeerd,
maar net zo indrukwekkend!

Voeg jij je hier binnenkort aan toe?