11 maanden afvallen

Dominique - 11 maanden

maxfit-personal-training-

Het doel van Dominique was helder: 15 kilo afvallen en strakker worden. Naarmate het traject vorderde, werden zijn doelstellingen bijgesteld: richting die sixpack!


“Zonder tegenslag bestaat er geen overwinning”


“Ik wilde weer strakker worden. Er moesten flink wat kilo’s af en ik was bereid om dit samen met Max Fit te gaan doen. In een jaar tijd was ik 15 kilo aangekomen en mensen begonnen er wat van te zeggen. Ja, dat hoor je nooit graag natuurlijk. Ik zag zijn succesverhalen en dacht dat dit mij ook wel moest gaan lukken.”


Hoe Dominique het traject heeft beleefd

“Makkelijker dan ik verwacht had. Ik had namelijk verwacht dat ik veel moest inleveren op het gebied van voeding, maar dit is flink meegevallen. De schema’s waren goed, zodat ik er erg weinig moeite mee gehad heb. Het enige nadeel was dat ik niet mocht drinken. Ik werk namelijk in een wijnhandel, wat wel zwaar is af en toe. Toch, omdat je zo gefocust bezig bent met je traject, blijf je daar wel van af.”


Dominique succesverhaal


Sportschool vs Max Fit

“Er is een groot verschil tussen de sportschool en trainen bij Max Fit. Ik ging op ten duur zo’n 5 keer per week sporten. Wanneer je bij Max Fit traint, ga je toch altijd nog een stapje hoger. Een trainer die je altijd pusht tot het maximale zorgt voor meer resultaat, absoluut.


Ook de sfeer bij Max Fit is heel anders. Er leeft een hele andere cultuur dan in de sportschool. Je begint veel mensen te kennen die allemaal dezelfde mindset hebben. Een ontspannen en gemotiveerde sfeer zorgt ervoor dat je altijd hard gaat bij Max Fit.


In de sportschool doe je echt je eigen ding. Oortjes in en gaan, dat zorgt gewoon voor minder resultaat. Je mist die 3 extra herhalingen die je bij Max Fit wel maakt.”


 


‘Persoonlijke benadering is top’

“Ik moest elke dag mijn gewicht doorgeven. Daarbij merk je dat er aandacht voor je is, want wanneer ik het niet deed, kreeg ik een appje of ik het wilde doen. Zo zijn je trainers standaard op de hoogte van je resultaten en kom je er ook niet onderuit. Een goede stok achter de deur is het zeker. Wanneer je niet afvalt zoals je hoort af te vallen, gaan de trainers je vragen stellen. Niet om je neer te halen, maar om erachter te komen wat de oorzaak is. Vervolgens zoeken ze naar de juiste oplossing om toch weer resultaat te halen.”


 


Fysiek en mentaal vooruitgegaan

“Ik merk dat ik fysiek een stuk vooruit ben gegaan. Ik ben sterker geworden en alle kleding zit gewoon net wat lekkerder. Daardoor zit je ook zelf beter in je vel en geniet je meer van je eigen lichaam. Ik voel me echt een stuk fitter, waardoor je ook het gevoel hebt dat je als gezond persoon door het leven gaat.


Daarnaast voel ik me nu behoorlijk slecht als ik een keer naar de snackbar ga. Vroeger stopte je alles naar binnen, maar nu ben je zo bewust van je voeding dat minder goede voeding een beetje pijn doet.”


 


Waarom Max Fit dé plek is voor resultaat

“Je krijgt een intensieve en persoonlijke behandeling bij Max Fit. Geen standaard schema’s of oefeningen, maar alleen het beste om je zo snel mogelijk in shape te krijgen. Per week kijken ze naar wat je kan en mag eten en dit passen ze precies op jouw lichaam aan.


Ook qua training helpen ze je waanzinnig. Je kunt wel zelf aanpassingen maken, maar bij Max Fit hebben ze zoveel verstand van de invloed van oefeningen op je lichaam, waardoor je altijd meer resultaat haalt. Voor kennis betaal je en daarom is Max Fit dé plek waar je resultaat kan boeken en kennis opdoet.”