24 weken afvallen

Cindy - 24 weken 

maxfit-personal-training-

Cindy was helemaal klaar met haar eigen lichaam. Ze vond zichzelf te zwaar en was enorm toe aan verandering. Ze wilde het afvallen via de sportschool proberen, maar zag in dat dit geen echte verandering tot stand ging brengen. Via een vriendin werd ze op de hoogte gebracht van Max Fit en toen heeft ze (wel met een zak chips op de bank) alle video’s op onze Facebookpagina bekeken.


 


Motivatie om te starten

“Ja ik heb alle Facebookberichten gekeken en stond versteld van alle resultaten. Ik heb die avond nog gebeld om te zeggen dat ik zo snel mogelijk wilde starten. Geen intake, meteen starten. Zo ontzettend klaar was ik met mijn eigen lichaam.”


 


Doelstelling

“Ik was enorm ontevreden over mijn lichaam, maar nooit echt onzeker. Wel merk ik nu ik in shape ben dat ik me een stuk zelfverzekerder voel. Het doel dat ik voor ogen had gesteld? 10 kilo eraf. Max begon te lachen en zei dat dit geen uitdaging ging worden. Een reële doelstelling volgens Max was 30 kilo eraf. Nou ja, aangezien je geen keuze hebt, gingen we voor die -30 kilo.


Uiteindelijk zijn alle 30 kilo’s eraf gegaan en ben ik onwijs trots over resultaat. Momenteel ben ik weer begonnen met een nieuwe uitdaging bij Max Fit. Ik wil nog meer spiermassa krijgen en de vormen nog beter zichtbaar krijgen.”


 


Verslaafd aan Max Fit

“Zoals ik al zei ben ik nu weer begonnen bij Max Fit. Ik heb genoten van mijn vakanties en wil weer een nieuwe uitdaging. Ik ben van nature iemand die graag uitgedaagd wordt en dan ben je bij Max Fit aan het juiste adres.


Ze denken waanzinnig goed met je mee. Wanneer je lekker gaat, zeggen ze dat en pushen ze je naar een nieuwe hoogte. Wanneer het minder gaat, helpen ze je erdoorheen. Het is niet even trainen en weer weg. Het is zoveel meer, ik heb namelijk een geheel nieuwe levensstijl gekregen.


De persoonlijke ondersteuning die je krijgt is van grote kwaliteit. Ze staan letterlijk altijdvoor je klaar. Tijdens de trainingen zorgen ze ervoor dat je altijd harder gaat dan wanneer je in je eentje traint. Je weet namelijk dat zij alles onder controle hebben en je echt het maximale uit je training haalt. Dat zorgt voor optimaal resultaat”


 


‘Informele sfeer is top!’

“Wanneer je binnenloopt bij Max Fit, voel je je meteen op je gemak. Je kunt altijd met ze dollen en toch heel veel resultaat halen. Een ideale combinatie! Ik heb op een gegeven moment Max zelf mogen trainen omdat ik weer een tussendoel gehaald had. Dat zijn dingen die je heel veel plezier geven tijdens je traject. Je staat er nooit alleen voor.


Wanneer je zo zwaar bent als ik was, moet je gewoon echt een stok achter de deur hebben. Geen dingen meer in het midden laten, maar echt ergens vol voor gaan. Als je die mindset krijgt en de knop kan omzetten, is alles mogelijk… zelfs 30 kilo afvallen in 24 weken!”


 


Voedingsschema

“Ik zit veel in de auto en ben dus veel onderweg. Ik wilde graag een voedingsschema dat hierop aangepast werd. Het liefst een schema dat elke dag hetzelfde was, zodat ik vastigheid had in mijn voedingspatroon. Nou ik kreeg hier een perfect schema voor en dat heeft me geen moeite gekost om te implementeren in mijn leven. Er staan geen rare dingen zoals Chia zaad of iets op, het is echt een goed vol te houden schema met alleen maar dingen erop die je zelf lekker vindt.”


Ben jij opzoek naar caloriearme producten? Shop ze hier: http://www.caloriearmeproducten.nl‘Ik voel me trots en zelfverzekerd’ 

“Zelf merk ik dat ik met name op het gebied van kleding en uiterlijk een boost heb gekregen. Ik kan dragen en doen wat ik wil. Als ik dan mensen met overgewicht een frietje weg zie happen, wil ik die zak het liefst uit hun handen trekken. Je merkt zelf gewoon hoeveel beter je kwaliteit van leven wordt als je in shape bent. Ik voel me gewoon heerlijk nu.”


 


Waarom Max Fit?

“Als ik mensen hoor zeggen dat ze wel willen maar niet kunnen afvallen, vind ik dat echt de grootste onzin. Iedereen kan afvallen, als je maar wilt. Ik ben er heilig van overtuigd dat Max Fit een plek is waar iedereen zijn gewenste resultaat kan halen.


Natuurlijk is de stap naar Max Fit groter dan naar de sportschool, maar dit geldt ook voor het resultaat. Je behaalt bij Max Fit tien keer zoveel resultaat als dat je bij de sportschool behaalt. Heb je discipline en doorzettingsvermogen? Dan is Max Fit de beste plek om jouw droomdoel te behalen.”