post thumbnail

Hoe Theo’s droomlichaam werkelijkheid werd

- Afvallen

Theo heeft laten zien dat alles mogelijk is. Van 103KG naar 57KG! Zijn gewicht is bijna gehalveerd. Theo dacht dat hij op 33-jarige leeftijd nooit meer een afgetraind lichaam ging krijgen. Het droomlichaam was volgens hem onbereikbaar. Hier kwam verandering in toen hij Peter op onze Facebookpagina zag verschijnen en vervolgens onze website bezocht en hier nog meer bizarre transformaties zag. In de laatste 4 maanden is hij van 68KG naar 57KG gegaan, INCLUSIEF SIXPACK!

Theo vertelt hier zijn verhaal. Van hoe hij begon tot aan hoe hij zich nu voelt in zijn droomlichaam.

Hoe beschrijf je jouw traject in 1 zin?

“Nooit gedacht dat ik een sixpack kon krijgen, maar dankzij Max Fit en je eigen 100% inzet is een droomlichaam mogelijk!”

Wat was je motivatie voor Personal Training?

“Ik dacht altijd dat het niet beter ging worden dan 68KG lichaamsgewicht en was alleen al blij en tevreden dat ik het zo ver had geschopt. Ik had het voor m’n gevoel vroeger al te veel verpest en had niet in gedachten dat er echt nog een strak lichaam kon komen.

Toen ben ik naar Max Fit gestapt voor een intake om erachter te komen wat er volgens hen mogelijk was. Een sixpack. Dat kreeg ik te horen. Natuurlijk WIL je een sixpack, maar of dat ook KON was voor mij maar de vraag. Toen verklaarde ik ze bij Max Fit namelijk voor gek. Dat ging voor mijn gevoel nooit, maar dan ook echt nooit lukken.”

Na veel wikken en wegen hakte Theo de knoop door en is hij begonnen  bij Max Fit met de gedachte: ‘kijken wat we er nog van kunnen maken’.

Bij Max Fit doen we alleen niet aan deze attitude. We gaan het maximaal haalbare eruit halen en zijn pas tevreden met het uiteindelijke doel. Geen kinderspel en voor niets minder gaan dan waar we naar streven.

“Ik ben gestart bij Max Fit om in eerste instantie vooral mijn ‘lovehandles’ weg te werken. Uiteindelijk is het zoveel meer geworden dan dit. Ik stoorde me mateloos aan m’n heupen en wilde me gewoon een stuk fitter voelen. Sporten deed ik bijna niet meer door een drukke baan, dus ik hoopte dat ik in z’n geheel gezonder ging leven.”

Bewustwording

“Naast dat er puur aan m’n uiterlijk zaken veranderd zijn, ben ik ook een stuk bewuster gaan leven. Het rekening houden met voeding en training zorgde er voor mij voor dat ik me een stuk gezonder ging voelen. Je weet namelijk wat je doet en dit helpt je om ook niet snel op te geven. Hierdoor zat ik echt letterlijk en figuurlijk beter in m’n vel.”

Hoe traject beleefd?

“Na de eerste training heb ik zeker 5 dagen knallende spierpijn gehad haha… Eén ding wist ik toen echter wel zeker: deze trainingen gaan me naar m’n gewenste resultaat helpen. Zulke intensieve trainingen werpen 100% z’n vruchten af.

Het gaat niet vanzelf natuurlijk, maar hier heb ik heel bewust voor gekozen. Ik heb ook momenten gekend dat ik de gewichten na een oefening van me af smeet en dacht: ‘bekijk het alsjeblieft maar lekker, ik stop’.

Hierin speelt het hele Max Fit team een essentiële rol. Juist op dit soort cruciale momenten hielpen zij me erdoorheen. Ze zijn er altijd voor je en verzinnen altijd iets waarmee je weer nieuw resultaat blijft behalen.

Zonder de uitstekende begeleiding had ik het nooit kunnen bereiken. Als ik zelf naar de sportschool was gegaan, had ik dit nooit bereikt. Je leert de juiste technieken, de juiste houding bij elke oefening en alles op het gebied van voeding.”

Benieuwd naar andere Max Fit lichaamstransformaties? Bekijk ze hier!

IEDEREEN kan resultaat behalen

“Tegenwoordig stoor ik me aan de mensen die zeggen dat ze proberen af te vallen, maar waarbij het niet lukt. ‘Ik kan het niet’ etc. Je kan het wel, je moet het alleen echt willen. Waar een wil is, is een weg. Als je er een aantal weken/maanden intensief voor gaat, dan ga je resultaat halen bij Max Fit. Dat durf ik iedereen hier en nu te verzekeren.”

DUO Personal Training

“Ik heb het traject samen met m’n vriendin gevolgd. Dit is oprecht een verademing geweest. Doordat je in hetzelfde schuitje zit, is het ideaal te combineren met bijvoorbeeld het eten thuis. Je eet beiden volgens een voedingsschema dat bij ons past en hierdoor raak je een stuk minder snel in de verleiding.

Als je partner iedere avond tegenover je zit en alles naar binnen schuift waar hij of zij zin in heeft, dan brengt dat je niet veel positiefs denk ik. Als de één een slechte dag heeft, springt de ander bij om je er toch doorheen te slepen. Dit is dus echt een aanrader voor ieder stel dat samen een doel wilt bereiken.”

Hoe voel je je nu in je droomlichaam?

“Ik voel me oprecht zoveel beter. Toen ik 103 kilo woog, kon ik niet eens fatsoenlijk m’n eigen veters strikken. Dit kostte zoveel moeite en energie dat ik al buiten adem was als dit gelukt was. Die pens zat me enorm dwars.

Ik voel me met name ’s avonds fitter. Voorheen kwam ik uit m’n werk en plofte ik op de bank. Ik was moe en ging vrij snel naar bed of in ieder geval niks meer uitvoeren. Nu voel ik me veel frisser en onderneem ik steeds vaker dingen in de avond. Daar heb ik nu veel meer puf voor. Het is echt niet alleen de uiterlijke verandering, maar ook juist de energie die je hebt.”

Tips of motivatie?

“Wil jij je doelen behalen en vooruit gaan op het gebied van je gezondheid? Dan is Max Fit by far de nummer 1 keuze in de wijde omgeving. Wil je jezelf zelfverzekerder voelen en ben je klaar met het lichaam waar je nu in leeft? Waag dan gewoon de stap en blijf niet meer twijfelen. Alle tijd waarin je aan het twijfelen bent, had je al kunnen leven in je droomlichaam. Verspil geen tijd meer en ga ervoor!”

Wanneer kom jij je droomlichaam ophalen? Start nu jouw lichaamstransformatie!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden