10kg afvallen

Tamra - 10kg

Dit is haar verhaal.

Ik had geen overgewicht, maar ik was niet happy met wat ik zag in de spiegel. Ik was ooit een stuk lichter en wilde daar weer naar terug.


Ik had periodes van streng lijnen en sportief leven, maar ik kreeg de kilo’s er niet structureel af.  In mijn omgeving gingen mensen naar Max Fit, en het feit dat deze mensen ook na langere tijd nog steeds slank en fit waren maakte dat ik naar Max belde voor een intakegesprek. 


1 april: mijn intake met Max. Terwijl ik twijfelde of ik überhaupt wel een cappuccino kon bestellen toen Max vroeg wat ik wilde drinken 🤭 was ik onder de indruk van de omgeving waar ik in zat. Aan al die apparaten was te zien dat hier trainen echt menens was. 


Het gesprek verliep heel relaxed en uit dit gesprek rolde een voedingsschema en een vervolggesprek met Nele, mijn coach. Bij vragen kon ik 24/7 bij haar terecht.


Mijn voedingsschema werd bijgesteld indien nodig en onder begeleiding van Nele heb ik leren bikkelen en doorbijten tijdens de trainingen. Doordat de begeleiding 1-op-1 was hielp Nele me over grenzen heen waar ik normaal gesproken al gestopt was. Ik werd fitter, sterker, sliep beter waardoor ik minder moe was, en ik had regelmatig flink spierpijn. Die spierpijn gaf me vooral voldoening. 💪


Het belangrijkste was misschien wel dat ik leerde over voeding en wat het met mijn lijf doet. Door dat ik hier meer kennis over kreeg en bewuster ging eten viel ik af.


Het werd anders eten in plaats van lijnen. Doordat je ziet wat je zelf kunt bereiken door de juiste kennis op te doen krijg je echt een boost. Ik ging naast mijn training bij Nele 2 keer per week naar de sportschool. 


Stukje bij beetje ging ik mijn eten meer zelf indelen en had ik Nele als back-up bij vragen. Tot het moment dat ik mijn calorieën heb opgebouwd tot onderhoudsniveau ben ik 15 kilo lichter en is het traject nu afgerond. Sporten is mijn uitlaatklep geworden in plaats van iets dat vroeger voelde als een noodzakelijk kwaad. 


Trainen bij Max Fit is zoveel meer dan afvallen. De persoonlijke begeleiding is super en de opgedane kennis over voeding is ontzettend waardevol. Je kunt best een keer genieten van uit eten en een wijntje, omdat je leert hoe je het daarna weer verder op kunt pakken. 


Tegen iedereen die zich fitter wil voelen maar twijfelt zou ik willen zeggen: gun het jezelf! 


Liefs, Tamara