3 weken afvallen

Sjors - 3 weken

maxfit-personal-training-

Mijn doel was om een zichtbaar resultaat te behalen in 3 weken tijd. Door middel van een goed opgezet voedings- en trainingschema heb ik in korte tijd zeer veel geleerd. Tijdens het trainen weet hij je goed te motiveren waardoor je niet op wil geven. Ook houdt Max Fit je progressie in de gaten waardoor je tussendoor nog aanpassingen kan doen op de schema’s. Waar ik vooral in het begin moeite mee had was het strenge voedingschema (geen tussendoortjes, alcohol etc.). Toch gaf me dit wel de motivatie om extra mijn best te doen in de sportschool.


Doel behalen

Voor mensen die snel resultaat willen behalen raad ik dit zeker aan! Houd er echter wel rekening mee dat dit een hoop tijd in beslag gaat nemen. Zelf had ik nooit gedacht dat ik met behulp van Max Fit tot dit resultaat kon komen. Het was pittig, maar zeker de moeite waard! Kortom, wil je ook jouw doel behalen? Max Fit is dan dé place to be!