16 weken afvallen

Ronald - 16 weken

This is your content unit title

Roland kwam bij Max Fit sporten nadat hij zelf al behoorlijk actief was geweest in de sportschool. Helaas lukte het niet om na een tijdje gestopt te zijn, het sporten weer op te pakken. Hij had een steuntje in zijn rug nodig. Samen met zijn vrouw is Roland begonnen bij Max Fit en het resultaat is verbluffend! Wat een prestatie! Goed gedaan Roland, wij zijn trots op je.


‘Op Facebook zag ik de resultaten die mensen boekten bij Max Fit. Omdat ik erg druk was met mijn eigen bedrijf, lukt het me niet om het sporten weer op te pakken. Ik wilde echt een goede start maken en daarna weer zelfstandig gaan sporten. Met behulp van Max Fit heb ik een fit lichaam gekregen en kan ik zelf weer verder.’


Roland sportte twee keer in de week, maar hij was zo druk met zijn eigen bedrijf dat het er vaak bij inschoot. Roland kwam bij ons en wilde zich voor 100% inzetten om zijn doel te behalen. Hij wilde van zijn suikers af, beter op zijn voeding letten en resultaat neerzetten. Na de intake belde Roland binnen een uur al op om te vertellen dat hij direct wilde starten.


‘Er was eigenlijk geen twijfel mogelijk of ik dit zou gaan doen of niet. Ik wilde resultaat behalen en helemaal fit worden. Max Fit leek me hiervoor de aanwezen partij.’


Nu Roland zijn droomlichaam heeft bereikt, merkt hij in het dagelijks leven hoe goed het is om fit te zijn. ‘Je wordt niet alleen sterker, maar ook je uithoudingsvermogen is een stuk beter. Je bent minder snel moe. Echt fit dus!’


Er zijn eigenlijk geen momenten geweest waarop Roland het traject zwaar vond. De begeleiding vond hij super en elke training was weer een feestje. Roland omschrijft het hele traject in één woord als perfect.


‘De belangrijkste tip die ik heb gekregen is dat je er met alleen meer bewegen niet komt: je moet je voedingspatroon aanpassen. Dat betekent niet dat je minder moet eten, maar anders. Ik heb altijd veel gesport, maar toen ik onder begeleiding van Max Fit op mijn voeding ging letten, boekte ik pas echt resultaat.’