8 weken afvallen

Chantal - 8 weken

maxfit-personal-training-

Roald had een steeds slechter wordende levensstijl. Hij deed eigenlijk nooit boodschappen en at altijd wat onderweg. Door zijn drukke baan ontwikkelde hij een slechte levensstijl. 16 weken later heeft hij een nieuwe leefstijl en een droomlichaam waar hij waanzinnig trots op is. Alles is mogelijk, zo bewijst deze topper!


Roald ’s motivatie om te starten

“Ik at eigenlijk wat me het best uitkwam iedere dag. Een broodje bij het tankstation en een pizza laten thuisbezorgen, dat was het. Een heel slecht eetpatroon en ik merkte dat ik steeds dikker werd.


Vervolgens ben ik begonnen bij de sportschool, zonder enig resultaat. Geen vast ritme, schema of iets in die richting en ik behaalde 0 resultaat. Ja, dat gaat je irriteren en vervolgens stop je ermee. Ik wilde dat de knop voorgoed omging en dat is de motivatie geweest op te starten bij Max Fit. Een goede stok achter de deur en een plek waar je gegarandeerd resultaat gaat behalen onder uitstekende begeleiding.”


Zijn doel

“Ik wilde me met name weer fit voelen. Ik voelde me echt een slome zak en ik voelde aan alles dat ik hier verandering in moest gaan brengen. Op deze voet doorgaan ging echt niks worden. Ik sportte totaal niet en ging alleen maar achteruit. Ik wilde ervaren hoe het zou zijn om wel volledig in shape te zijn.”


Denk je dat Roald de enige is met een droomresultaat? Dan moet je deze pagina bezocht hebben!


Roalds traject in één zin:

“Ik zou haast weer 10 kg aankomen om vervolgens het traject opnieuw aan te gaan bij Max Fit.”


Verschillen oude vs. nieuwe lichaam

“Ik ben veel fitter en vrolijker. Ik merk gewoon dat mijn humeur beter is dan voorheen. Daarnaast voel je je trots op je eigen prestaties. Je kijkt met trots in de spiegel en ik voel me mentaal veel sterker dan ik verwacht had. Het geeft je leven een enorme positieve kick.


Roald sixpack 


Mijn zwembroeken kon ik laatst bijna allemaal weggooien. Ze waren veel te wijd. Ja, dat voelt gewoon waanzinnig lekker. Als ik op het strand liep, was ik toch niet ontspannen. T-shirt aan, veel op m’n rug liggen, dat soort dingen. Nu loop ik vol trots over het strand.”


Zwaar traject? Nee, alleen een knop die om moet

“Ik heb echt een bepaalde knop omgezet. Ik denk dat wanneer je die knop kunt omzetten, dat je gegarandeerd je doel gaat behalen. Als je er 100% voor gaat, is het traject niet moeilijk vol te houden. Ga je er niet 100% voor en cheat je nog weleens? Dan wordt het heel lastig om je doel te behalen in zo’n korte tijd.


Door de juiste mindset ging m’n voedingsschema ook gemakkelijk. Ik kocht gewoon wat er op mijn schema stond en meer niet. Hierdoor kom je ook niet in de verleiding. Ik heb daardoor geen enkel probleem gehad met mijn voedingsschema. Iedere rozijn of kruimel ging bij mij op de weegschaal. Als je het zo strikt volhoudt, ga je niet de fout in.”


Persoonlijke aanpak Max Fit

“Ik denk dat naast mijn eigen inzet de begeleiding de grootste succesfactor is geweest. Het heeft me echt enorm geholpen. De momenten waarbij je zelf even in de put zit, helpen je trainers je erbovenop. Je krijgt zelf best wel een mentale klap als je ineens geen gewicht meer verliest, maar m’n trainer legde rustig uit waar het aan lag en liet zo merken dat er niks aan de hand was.”


Motivatie

“Als jij zelf echt dit doel wilt behalen en er vol voor gaat, is het gewoon een zekerheid dat je gaat slagen bij Max Fit. Als je intrinsieke motivatie er is, dan is Max Fit hét adres om binnen no-time jouw droomdoelstelling te behalen.”


Ben jij klaar voor de eerste stap? Zet ‘m hier en wacht niet langer. Je hebt lang genoeg met ontevredenheid gelopen!