14 weken afvallen

Richard 14 weken

maxfit-personal-training-

Richard kreeg mede door zijn kantoorbaan last van een zwakke onderrug en torso. Doordat hij dagenlang in een bureaustoel zat, werd het steeds erger. Na zijn traject bij Max Fit heeft hij een waanzinnig sterke rug en torso en voelt hij zich een stuk zekerder in zijn lichaam.


 


Waarom Richard begon bij Max Fit

“Afvallen was voor mij niet meteen het doel. Natuurlijk is dat mooi meegenomen, maar ik wilde met name mijn rug en torso sterker maken. Door mijn kantoorbaan ontwikkelde ik een steeds zwakkere rug en daar wilde ik verandering in brengen. Een sterke rug waardoor ik weer trots en rechtop rond kon lopen.


Daarnaast heb ik anderhalf jaar een abonnement gehad bij de sportschool. Het eerste halfjaar ging ik er nog heen, maar het jaar daarna was de enige interactie tussen de sportschool en mij de bankafschrijving iedere maand. Ik wist dat ik een goede stok achter de deur nodig had en dat was zeker wel de aantrekkingskracht van Max Fit personal training. Zo wist ik dat er wel echt wat ging gebeuren en dat ik moest gaan.”


 


Zijn ervaring na het traject

“Ik ben enorm tevreden over Max Fit. De begeleiding is van hoog niveau en gaat veel verder dan een uurtje sporten. Je hebt intensief contact met je trainer en kan letterlijk altijd bij ze terecht voor vragen of hulp.


“Een waardevolle investering in jezelf, een prachtig cadeau voor jezelf”

Je krijgt een voedingsschema dat perfect op je wensen en behoeftes is aangepast en daar word je ook goed op gemonitord. Ga je minder hard vooruit, wordt daar weer een kleine aanpassing in gemaakt waardoor je weer resultaat behaalt. Je krijgt een volledig pakket, alles-in-een voor het behalen van resultaat.”


 


De trainingen

“Hier haalde ik elke keer weer veel voldoening uit. Ik ging altijd tot het gaatje (ook al wil je het niet, dan zorgen de trainers er wel voor). Als je bij Max Fit bent, krijg je enorme motivatie door je trainer maar ook door je eigen progressie. Je haalt het maximale eruit.


Max Fit is niet te vergelijken met een sportschool, net als het resultaat. Je haalt veel sneller resultaat bij Max Fit dan bij een sportschool. Ze motiveren je week in week uit tot op het bot om resultaat te halen. Dit geeft je een motivatie die je nooit bij de sportschool zou krijgen.”


 


Het voedingsschema

“Hoe moeilijk het was om me aan m’n voedingsschema te houden? Eitje. Supermakkelijk. Ik kreeg het zelfs de eerste weken bijna niet op, zoveel mocht ik eten. Een biefstukje rond 21:00 uur heb ik echt geen moeite mee. Ik had niet verwacht dat ik zoveel mocht/moest eten, dat is toch alleen maar een voordeel?! Het was totaal geen straf, alles wat er in mijn schema staat vind ik lekker. Dan is het heel gemakkelijk.


Ik ben doordat ik zoveel mocht eten en altijd vol zat, nooit in de verleiding gekomen om in de avond nog een zak chips open te trekken.”


 


De verschillen tussen het nieuwe en oude lichaam

“Het doet zowel mentaal als fysiek wat met me. Ik heb veel meer kracht dan voorheen, dat merkte ik eigenlijk na de eerste weken al. Daarnaast was ik in februari een weekje naar Bonaire en dan loop je toch wel met een zekerder gevoel het strand op. Dan denk je wel: ‘met m’n 47 jaar mag ik er nu best wezen’.


Daarnaast ben ik rechterop gaan staan en lopen. Doordat ik meer kracht in m’n torso en rug heb, zit ik niet meer onderuit gezakt op de stoel. Ik voel me fit en zit ook een stuk rechterop. Je houding en uitstraling verbetert daarmee dus ook.


Als laatst voel ik me echt een stuk fitter. Volgens mij heb ik mezelf in 47 jaar nog nooit zo fit gevoeld in mijn leven. Voordat m’n traject begon nam je toch wel eens een broodje kroket en sportte ik niet, ja dan krijg je wel een soort schuldgevoel want je weet dat het niet goed is. Nu pas kom je erachter hoe het ook anders kan.”


 


Persoonlijke aanpak Max Fit

“De manier waarop Max Fit te werk gaat, rechtvaardigt de investering erin. Natuurlijk is het prijziger dan een sportschool, maar je krijgt er niet alleen een uur training voor terug. Je krijgt een volledig nieuwe leefstijl en iedere dag ondersteuning bij je traject. Het is enorm persoonlijk en mede daardoor behaal je grote successen.”


 


Na het traject

“Mensen denken vaak dat er na het traject alleen nog maar achteruitgang plaatsvindt. Dit vind ik onzin. Bij Max Fit word je onwijs goed voorbereid op wat er komen gaat na je traject. Je wordt niet alleen tijdens het traject ondersteunt, maar ook na je traject. Je krijgt tijdens je traject al aanpassingen in je voedingsschema waardoor je na het traject hiermee door kan gaan. Ik heb nu het gevoel dat ik 100% de baas ben over mijn eigen lichaam/fitheid en dat dit succes niet eenmalig is. Met deze leefstijl ga ik nog heel wat jaren door!”


 


‘Waarom je moet starten bij Max Fit?’

“Het is de investering 100% waard. Het kost wat, maar je haalt hier een geheel nieuwe leefstijl uit waarmee je je een hele lange periode fitter voelt dan ooit. En natuurlijk weet je dit niet zeker, maar de kans zit er in dat je hierdoor wat jaren aan je leven vast kan plakken.”