personal trainer elst

Personal training Wijchen

Een unieke en persoonlijke sportschool in Wijchen, dat is maxfit

Bekijk onze sportschool


Afvallen Wijchen

Met professionele begeleiding effectief afvallen zonder jojoën

Als maxfit Personal Training in Wijchen helpen wij iedere dag mensen met duurzaam afvallen. We begeleiden je niet alleen zo snel mogelijk naar je doel, maar zorgen er samen met jou ook voor dat je niet terugvalt. Langdurig resultaat onze kracht. Na meer dan 3.000 succesvolle trajecten weten wij precies welke obstakels jij gaat ervaren en hoe we je daar zo goed mogelijk doorheen kunnen coachen. Geen standaard plan, maar precies afgestemd op jouw dagelijkse leven.

  • Gegarandeerd resultaat
  • Persoonlijke voedingsbegeleiding
  • Optimale balans tussen gezond en 'ongezond' genieten
  • Een exclusieve Gym om na je traject je resultaat vast te houden
  • Je eigen persoonlijke coach die 7 dagen per week voor je klaarstaat
  • 1-op-1 Personal Training en 1-op-4 Small Group Training


afvallen voor vrouwen

Afvallen met blijvend resultaat 

Wij helpen jou met blijvend afvallen in Wijchen. Wat we niet willen is snel afvallen op een ongezonde manier om vervolgens weer keihard terug te vallen.


Ons bewezen 4-fasenmodel zorgt voor afvallen met blijvend resultaat.


In Fase 1  gaan we op zoek naar jouw persoonlijke valkuilen bij het afvallen en maken we een persoonlijk actieplan. We leggen hier de fundering voor het komende traject. Daarna in Fase 2 met 1-op-4 Small Group of  1-op-1 Personal Training in Wijchen zorgen we ervoor dat we jou zo snel en efficient mogelijk naar doel trainen. In Fase 3 leren we je hoe je zelf de touwtjes in handen kan nemen en met de juiste balans in voeding en training jezelf op gewicht kan houden. In de laatste fase, Fase 4, blijft de Gym Manager van onze 'privé' sportschool in Wijchen je non-stop begeleiden om je resultaat vast te houden. Zo sta je er nooit alleen voor en kan je altijd op iemand terugvallen.

Dit zeggen leden over maxfit Personal Training in Wijchen

Wij vroegen leden hoe maxfit met Personal Training in Wijchen hun leven heeft veranderd.

Onze Personal Trainers in Wijchen zijn er voor jou!

Wij als maxfit coaches hebben met onze Personal Training in Wijchen maar een doel: jou weer gelukkig maken met je lichaam. Waar andere coaches stoppen, beginnen wij pas. Wij doen wat nodig is om jou bij je doel te krijgen en niks is teveel gevraagd. Jij bent uniek en jouw traject is uniek. In onze sportschool in Wijchen kennen we iedereen door en door. Niemand is bij ons een nummer. Sfeervol, laagdrempelig en direct een vertrouwd gevoel. Dat is waar we het voor doen.

personal trainers huissen maxfit

Succesverhalen en resultaten

Wij als Personal Trainers in Wijchen worden gelukkig van onze succesverhalen. Wie herken jij ervan?

Onze sportschool in Wijchen

Maxfit is een unieke sportschool in Wijchen waar je je gelijk thuis voelt zodra je binnenstapt. Vanwege onze specialisatie in afvallen, komt iedereen binnen met hetzelfde doel: afvallen, weer lekker in hun vel zitten, fitter voelen en gelukkig worden van hun eigen lichaam. Met jouw inzet en onze expertise maken we er een geweldig traject van.
kennismakingsgesprek personal training

Laten we kennis maken!

Nu je weet wie wij zijn, zijn wij enorm benieuwd naar wie jij bent en hoe we jou met een uniek persoonlijk afgestemd traject kunnen helpen. Zien we jou binnenkort bij onze sportschool in Wijchen?