personal training huissen

Personal training in Huissen

Een unieke en persoonlijke sportschool in Huissen, dat is maxfit

Bekijk onze sportschool


sportschool huissen

Met professionele begeleiding snel afvallen en nooit meer jojoën

Als maxfit Personal Training in Huissen helpen wij dag in dag uit onze leden met afvallen. Naast resultaat behalen, vinden wij het net zo belangrijk dat je dit resultaat voor altijd kan blijven vasthouden. Dat is onze specialisatie. Na ruim 1.500 transformaties weten wij exact op welke knoppen we moeten drukken om jou te voorzien van een levenslang resultaat!


  • Gegarandeerd resultaat
  • Persoonlijke voedingsbegeleiding
  • Geen restricties in wat je mag eten 
  • Een Private Gym om na je traject je resultaat vast te houden
  • Je eigen persoonlijke coach die 24/7 voor je klaarstaat
  • Personal Training en Small Group Training


altijd resultaat

Afvallen met blijvend resultaat 

Wij willen jou blijvend laten afvallen in Huissen. Snel afvallen en vervolgens ieder jaar weer een nieuwe poging doen zit niemand op te wachten. 


Ons bewezen 4-fasenmodel zorgt ervoor dat jij afvalt met blijvend resultaat.


In Fase 1 leggen we de fundering en richten we ons op de triggers waar jij moeite mee hebt. Vervolgens zorgen we in Fase 2 met Small Group of Personal Training in Huissen ervoor dat we jouw lichaam transformeren naar jouw ultieme doel. In Fase 3 creëren we de perfecte balans die bij jou past voor de lange termijn. In Fase 4 zorgt de Gym Manager van onze privé sportschool in Huissen ervoor dat je non-stop gemonitord wordt om je resultaat te behouden.

Dit zeggen leden over maxfit Personal Training in Huissen

Wij vroegen leden wat voor impact maxfit met Personal Training in Huissen op hun leven heeft gehad.

Onze Personal Trainers in Huissen zijn er voor jou!

Wij worden met onze Personal Training in Huissen maar van één ding enthousiast: jou zien stralen als je naar je eigen lichaam kijkt. Wij zetten niet één stap extra voor jou, maar net zoveel als nodig is. Jij bent uniek en jouw traject is uniek. In onze sportschool in Huissen hebben we een persoonlijke band met iedereen. Gemoedelijk, laagdrempelig en meteen een vertrouwd gevoel. Daar gaan we voor!

personal trainers huissen maxfit

Succesverhalen en resultaten!

Wij als Personal Trainers in Huissen worden warm van succesverhalen. Wie ken jij allemaal van de mensen die erbij staan? 

Onze sportschool in Huissen

Maxfit is een unieke sportschool in Huissen waar jij je gelijk thuis voelt. Iedereen komt binnen met dezelfde hulpvraag: afvallen, weer lekker in hun vel zitten, fit zijn en gelukkig worden van hun eigen lichaam. Iedereen ondersteunt elkaar en samen creëren we iets geweldigs.
kennismakingsgesprek personal training

Laten we kennis maken!

Wij zijn enorm benieuwd naar wie jij bent en hoe we voor jou een uniek passend traject kunnen opstellen. Kom jij ook binnenkort eens aanwaaien in onze sportschool in Huissen?