personal training elst

Personal training in Elst

Bekijk onze sportschool


sporten in elst

Samen succesvol afvallen en ervoor zorgen dat je nooit meer terugvalt

Als maxfit Personal Trainers in Elst zijn wij gespecialiseerd in zo snel mogelijk afvallen op een verantwoorde manier en nooit meer terug te vallen. Na 2.500+ succesvolle transformaties weten we precies waar jij tegenaan gaat lopen en hoe we je verder kunnen helpen.


  • Gepersonaliseerde voedingsschema’s
  • We sluiten geen voedingsproducten uit
  • Samen met jou zoeken naar perfecte balans
  • Een unieke Private Gym om je behaalde resultaat te onderhouden
  • Dagelijks contact met je eigen coach die 24/7 klaar staat
  • Personal Training gericht op progressie en niet op afbeulen


resultaten personal training

Afvallen met blijvend resultaat 

Je wilt waarschijnlijk niet alleen afvallen. Je wilt afvallen en nooit meer terugvallen. Met ons bewezen 4-fasen model zorgen we voor afvallen met blijvend resultaat in Elst.


Kennis maken is fase 1. Door precies te weten wie jij bent, wat jou gevormd heeft en wat je wel/niet prettig vindt weten we exact wat we moeten doen om dit traject zo soepel mogelijk voor jou te laten verlopen. In fase 2 begeleiden we jou met persoonlijke voedingsschema's en training naar je beste shape ooit. Fase 3 staat in het teken van voorzichtig je voeding opbouwen en training eventueel afbouwen zodat we niet gaan jojoën. We sluiten af met Fase 4: de perfecte balans voor jou creëren om het makkelijk vol te blijven houden en we zorgen samen in onze privé sportschool in Elst ervoor dat je altijd in shape blijft!

Ervaringen van onze impact met Personal Training in Elst

Wij vroegen leden hoe maxfit met Personal Training in Elst hun leven heeft veranderd.

Onze Personal Trainers uit Elst staan klaar voor jou

Wij hebben maar één missie met onze Personal Training in Elst. Jou weer gelukkig maken met je lichaam. We zetten alles op alles om dit traject voor jou zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen. Wij gaan niet één, maar twee stappen verder voor jou. In onze sportschool in Elst ben jij allesbehalve een nummer. Jij bent uniek.

team-maxfit-personal-training-elst-huissen-arnhem-wijchen-februari-2022-1

Succesverhalen en resultaten!

Wij als Personal Trainers in Elst worden warm van jou je eigen succesverhaal laten worden! Laat je inspireren door zij die je voorgingen. Word jij ook je eigen succesverhaal?

Onze sportschool in Elst

Maxfit is een unieke sportschool in Elst waar het voor jou als thuiskomen voelt zodra je binnenstapt. We kennen iedereen in onze club door en door en iedereen doorloopt zijn eigen traject. Alle leden om je heen zitten of zaten in hetzelfde proces om te werken aan de beste versie van zichzelf.
kennismakingsgesprek personal training
Wij staan te popelen om jou te leren kennen om te kijken hoe jouw unieke transformatietraject eruit zou zien. Kom je een kijkje nemen in onze sportschool in Elst?