personal training elst

Personal training in Elst

Een unieke en persoonlijke sportschool in Elst, dat is maxfit

Bekijk onze sportschool


sporten in elst

Samen succesvol afvallen en ervoor zorgen dat je nooit meer terugvalt

Als maxfit Personal Trainers in Elst zijn wij gespecialiseerd in zo snel mogelijk afvallen op een verantwoorde manier en nooit meer terug te vallen. Na 1.500 succesvolle transformaties hebben wij de kunst van afvallen geperfectioneerd.


  • Gepersonaliseerde voedingsschema’s
  • We sluiten geen voedingsproducten uit
  • Samen met jou zoeken naar perfecte balans
  • Een unieke Private Gym om je behaalde resultaat te onderhouden
  • Dagelijks contact met je eigen coach die 24/7 klaar staat
  • Personal Training gericht op progressie en niet op afbeulen


resultaten personal training

Afvallen met blijvend resultaat 

Je wilt waarschijnlijk niet alleen afvallen. Je wilt afvallen en nooit meer terugvallen. Met ons bewezen 4-fasen model zorgen we voor afvallen met blijvend resultaat in Elst.


Kennis maken is stap 1. Door precies te weten wie jij bent, wat jou gevormd heeft en wat je wel/niet prettig vindt weten we exact wat we moeten doen om dit traject zo soepel mogelijk voor jou te laten verlopen. Vervolgens trainen we jou in je beste shape ooit. We sluiten af met de perfecte balans voor jou creëren om het makkelijk vol te blijven houden en zorgen samen in onze privé sportschool in Elst ervoor dat je altijd in shape blijft

Ervaringen van onze impact met Personal Training in Elst

Wij vroegen leden hoe maxfit met Personal Training in Elst hun leven heeft veranderd.

Onze Personal Trainers uit Elst staan klaar voor jou

Wij hebben maar één missie met onze Personal Training in Elst. Alles op alles zetten om dit traject voor jou zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen. Wij gaan niet één, maar twee stappen verder voor jou. In onze sportschool in Elst ben jij allesbehalve een nummer. Jij bent uniek.

maxfit personal trainers

Succesverhalen en resultaten!

Wij als Personal Trainers in Elst maken van iedereen een succesverhaal. Laat je inspireren door hun traject. Word jij ook je eigen succesverhaal?

Onze sportschool in Elst

Maxfit is een unieke sportschool in Elst waar het voor jou als thuiskomen voelt. We kennen al onze leden door en door en iedereen doorloopt zijn eigen traject. Alle leden om je heen zitten of zaten in hetzelfde proces om te werken aan de beste versie van zichzelf.
kennismakingsgesprek personal training

Laten we kennis maken!

Wij staan te popelen om jou te leren kennen om te kijken hoe jouw unieke transformatietraject eruit zou zien. Kom je een kijkje nemen in onze sportschool in Elst?