personal training huissen

Personal training in Arnhem

Bekijk onze sportschool


afvallen voor vrouwen

Met professionele begeleiding snel afvallen en nooit meer jojoën

Dagelijks helpen wij als maxfit Personal Training in Arnhem mensen met afvallen. We zorgen er niet alleen voor dat je zo snel mogelijk bij je doel bent, maar ook dat je dit nooit meer kwijtraakt. Duurzaam resultaat is waar we in gespecialiseerd zijn. Na 2.000+ succesvolle trajecten weten wij precies wat in welke situatie nodig is om jou optimaal te kunnen coachen en je resultaat levenslang aan te laten houden.


  • Gegarandeerd resultaat
  • Persoonlijke voedingsbegeleiding
  • Optimale balans tussen gezond en 'ongezond' genieten
  • Een Private Gym om na je traject je resultaat vast te houden
  • Je eigen persoonlijke coach die 7 dagen per week voor je klaarstaat
  • 1-op-1 Personal Training en 1-op-4 Small Group Training


patrick maxfit arnhem

Afvallen met blijvend resultaat 

Wij willen jou blijvend laten afvallen in Arnhem. Snel afvallen om daarna ieder jaar weer opnieuw te moeten beginnen zit niemand op te wachten. 


Ons bewezen 4-fasenmodel zorgt voor afvallen met blijvend resultaat.


In Fase 1  gaan we op zoek naar de triggers waardoor jij in je vorige pogingen niet tot het gewenste resultaat bent gekomen en creëren we de fundering voor de rest van het proces. Daarna zorgen we in Fase 2 met 1-op-4 Small Group of  1-op-1 Personal Training in Arnhem ervoor dat we jou zo snel en efficient mogelijk bij je doel krijgen. In Fase 3 leren we je de optimale balans met voeding en training die bij jou past voor de lange termijn. In Fase 4 zorgt de Gym Manager van onze 'private' sportschool in Arnhem ervoor dat je continu gemonitord wordt om je resultaat te behouden. Iemand waar je altijd op terug kan vallen.

Dit zeggen leden over maxfit Personal Training in Arnhem

Wij vroegen leden welke impact maxfit met Personal Training in Arnhem bij hun heeft gehad.

Onze Personal Trainers in Arnhem zijn er voor jou!

Als maxfit coaches worden wij door onze Personal Training in Arnhem van één ding enorm gelukkig: jou met een big smile weer naar jezelf zien kijken. Wij gaan next level voor jou. Wij doen alles wat nodig is om jou te helpen en niks is teveel gevraagd. Jij bent uniek en jouw traject is uniek. In onze sportschool in Arnhem kennen we iedereen en hebben we met al onze leden en persoonlijke band opgebouwd. Niemand is een nummer. Sfeervol, laagdrempelig en meteen een vertrouwd gevoel. Daar doen we het voor.

personal trainers huissen maxfit

Succesverhalen en resultaten

Wij als Personal Trainers in Arnhem doen het allemaal voor onze succesverhalen. Wie herken jij ervan?

Onze sportschool in Arnhem

Maxfit is een unieke sportschool in Arnhem waar het bij de eerste ontmoeting als thuiskomen voelt. Omdat we ons specialiseren in afvallen, komt iedereen binnen met dezelfde hulpvraag: weer lekker in hun vel zitten, fit zijn en gelukkig worden van hun eigen lichaam. Met jouw inzet, onze expertise en de geweldige vibe creëren we samen iets geweldigs.
kennismakingsgesprek personal training

Nu je ons kent, zijn wij enorm benieuwd naar wie jij bent en hoe we voor jou een uniek persoonlijk afgestemd traject kunnen opstellen. Zien we jou binnenkort in onze sportschool in Arnhem?