30kg afvallen

Noëmie - 30kg

Voordat ik bij Max Fit begon, was ik al 15 kilo zelf afgevallen. Ik voelde me een stuk beter, maar de laatste paar kilo wilde ik beter aanpakken. Ik ken Max en vond het veiliger om dit proces in te gaan met iemand die ik al kende. Daarnaast zag ik de waanzinnige resultaten op Facebook. Daarom ben ik begonnen bij Max Fit.


Ik ben begonnen in november bij Tijmen. Omdat ik Max zo goed kende, vond ik het ergens wel lastig om bij hem te beginnen. Ik heb van tevoren aangegeven dat ik niet wist hoe lang ik door kon gaan. Mijn vader lag op sterven op dat moment.


In die tijd speelde er veel vragen door mijn hoofd. Is dit wel een goed moment om te beginnen? Max stelde me gerust door te zeggen dat er altijd wel iets te verzinnen was om dit proces voor je uit te schuiven.


Vol energie ben ik gestart aan mijn lichaamstransformatie om de laatste paar kilo kwijt te raken. Het ging super en Tijmen wist me elke training weer te motiveren. Vooral op mentaal gebied. Het is fijn dat er iemand is die je altijd kunt appen, even je verhaal kwijt te kunnen en steun te krijgen van je coach. Tijmen is altijd begripvol geweest en voelde precies aan wat ik nodig had tijdens de trainingen en daarbuiten.


In mei is mijn vader overleden, maar ik ben onwijs trots dat ik mijn vader heb laten zien wat ik kan! Het is me gelukt om ook het laatste stukje door te zetten. Die laatste paar kilo’s zijn gesmolten als sneeuw voor de zon.


Het traject was best zwaar zo af en toe. Ik ben iemand die soms makkelijk kan zijn: iets eerder stoppen en niet het maximale uit mijn training halen. Maar Tijmen doorzag dat precies. Hij pushte me verder en verder. In elke training zag ik dat ik sterker werd.


Ook nu gaat het nog steeds goed. Ik blijf gaan onder geweldige begeleiding van Tijmen. Laatst zat ik op de legpress en duwde ik zo 210 kilo. Dat was echt wel een overwinningsmomentje: Wauw, dat is echt veel!