Nikki -8kg

Nikki haar verhaal

"Maar Nikki, jij bent toch al zo dun?" Mensen om mij heen begrepen totaal niet waarom ik zo graag wilde gaan sporten. Voor mij ging het niet zozeer over de kilo's die ik kwijt wilde, ik wilde mij vooraal weer fitter voelen. Want door twee maanden thuis te hebben gezeten door mentale problemen voelde ik mij allesbehalve fit.

Voorheen was ik altijd iemand die met veel plezier, energie en passie de gym in dook. Maar dit gevoel was ik helemaal kwijt. Ik zat niet lekker in mijn vel en was verre van blij met hoe ik eruitzag. Samen met mijn vriend probeerde ik al een tijdje gezond te eten, maar we struggelden beiden met de weg terug naar de gym. Terug naar zoals het was? In ons eentje leek het haast een onmogelijke opgave.

Daarom besloten mijn vriend en ik om samen het traject in te gaan. Want waarom alleen als het samen kan? Het zorgde voor een extra stok achter de deur en iemand die ervoor zorgt dat je niet alleen tijdens je training het uiterste uit jezelf haalt. En dat is inmiddels aardig gelukt! Samen met mijn coach Matthew heb ik niet alleen fysiek een mooie transformatie ondergaan, want ook mentaal ben ik zoveel sterker geworden. Ik zit heerlijk in mijn vel en het plezier in het trainen is weer helemaal terug. Yes!", vertelt Nikki.