nick 12 weken afvallen

Nick 12 weken

maxfit-personal-training-

Na een lange tijd wikken en wegen, heb ik de knoop doorgehakt. Ik sportte al een tijdje, maar eigenlijk zonder resultaat. Vooraf was het voor mij onduidelijk wat ik fout deed. Ik ging zeker 4 keer in de week naar de sportschool, nam zo nu en dan een shake en at wat rijst met kip. Waarom groei ik niet?? Juist, het is de hoogste tijd voor Max Fit. Nadat ik een mailtje de deur uit had gedaan, kreeg ik al snel reactie. Max wilde een intake gesprek houden om zo te weten te komen wat ik wil bereiken. Na dit gesprek was ik overtuigd. Ik ging daardoor met een voldaan gevoel naar huis, omdat ik zeker wist dat dit is wat ik zocht. Eindelijk klaar om te knallen! Om via deze weg een mooi resultaat neer te zetten binnen 90 dagen!


Nadat Max mijn trainingsschema opgesteld had, ben ik aan de slag gegaan met een voedingsschema. Dit had ik nog nooit gedaan, maar heb hierbij goede ondersteuning gekregen van Max. Geheel de dag stond Max stand-by om mij te voorzien van advies.


De eerste training was even wennen. Deze heeft er voor gezorgd dat ik het woord “trainen” eindelijk begreep. Gedurende het traject heb ik erg veel geleerd. Focus je op techniek, let op je tempo, let op je rust; enkele aspecten waar ik in het verleden niet over na dacht. Ook besef ik dat een mooi lichaam niet zomaar aan komt waaien. Het vergt een grote hoeveelheid discipline, motivatie en een strak voedingsschema.


Al met al heb ik geen enkel moment spijt gehad dat ik dit traject heb gevolgd. Het is een investering in jezelf, waar je je hele leven profijt van zult hebben. De hoeveelheid kennis die je aangereikt krijgt, de discipline die je bijgebracht wordt en de manier waarop Max Fit je motiveert, is perfect!