19-kilo-afvallen

Monique - 19kg

‘’Ik zeg altijd maar zo; maxfit is écht onderdeel van mijn leven geworden. Voorheen heb ik nooit de juiste methode kunnen vinden om af te vallen en fit te worden. Het welbekende Sonja Bakkeren sloeg niet aan op mijn lichaam. Diëten had ook niet echt zin, omdat ik merkte dat ik hier te weinig over wist. Het ging dus allemaal niet zo voorspoedig, totdat ik werd getipt door een vriendin om een traject bij maxfit aan te gaan. Ik heb gekozen om deel te nemen aan de Small Group Trainingen, die door een vaste coach worden gegeven. Daarnaast heb ik samen met de coach een heel voedingsschema opgesteld. De begeleiding die ik hierbij kreeg was echt ontzettend fijn, want geen enkele vraag is te gek voor de coaches van maxfit en ze staan als het ware dag en nacht voor je klaar om je te helpen de beste versie van jezelf te worden. Ik weet nu precies wat wel en niet verstandig is om te eten, en het mooie is dat er ook ruimte overblijft om af en toe te snoepen.


Naast dat ik het nu überhaupt heerlijk vind om sportief bezig te zijn, heeft het ook geweldige resultaten opgeleverd. Als je mij drie jaar geleden had verteld dat ik op vakantie in mijn bikini door de supermarkt zou lopen, had ik je voor gek verklaard. Toentertijd voelde ik me al niet op mijn gemak om in mijn bikini langs het zwembad te lopen. Ik deed maar al te graag een handdoek om mijn middel. Nu ga ik er gewoon 100% voor en durf ik te zeggen dat ik trots ben op mijn lichaam, al helemaal omdat ik door maxfit mijn zwangerschapskilo’s heb kunnen aanpakken. Fit zijn als moeder zijnde geeft echt een ontzettend krachtig gevoel. Bovendien heeft mijn traject als leuke bijzaak opgeleverd dat ik zomaar een obstacle run van 10km heb kunnen uitlopen. Dat had ik van tevoren nooit verwacht. 


Op dit moment zit ik wel weer even in een klein dipje na de vakantieperiode waarin ik minder tijd heb gehad om te sporten. Gelukkig weet ik dat ik weer heel gauw mijn sportieve en gezonde routine terug inrol. Wat voor mij enorm helpt is de investering die ik heb gemaakt in een abonnement bij maxfit. Er hangt natuurlijk best een prijskaartje aan, maar juist dit geeft mij een extra zetje om door te zetten. Voor ik het weet is het wekelijks sporten en op mijn voeding letten weer een gewoonte geworden die ik met mijn ogen dicht nog zou kunnen uitvoeren,’’ vertelt Monique vol vertrouwen. 


Monique, wij kennen jou inmiddels al flink wat jaren en wat hebben we je zien groeien! Je mag enorm trots zijn op de grote stappen die je hebt gezet aan het begin van je traject en op hoe je dit hebt kunnen vasthouden al die tijd! Je bent een echte topper en we kijken er naar uit om je nog lange tijd te begeleiden in jouw proces.