16 weken afvallen

Max - 16 weken

maxfit-personal-training-

Naarmate Max ouder werd, merkte hij dat hij in eigen woorden steeds ‘vadsiger’ werd. Hij kwam ieder jaar weer een kilootje aan en zo begon het op te lopen. Toen hij de stap naar Max Fit zette, kon hij de knop omzetten en heeft hij een waanzinnig resultaat neergezet. 16 weken, that’s all it took. Max, grote klasse!


Motivatie om te starten

“Ik merkte dat ik niet meer tevreden was met mijn eigen lichaam. Ik keek met onvrede in de spiegel en dacht: dit moet anders. In het begin bleef het met name bij gedachtes. Vervolgens ben ik gaan hardlopen en mountainbiken, maar dit hield ik niet lang genoeg vol. Het was leuk voor 10 keer, maar daarna was ik er ook klaar mee. Ik zocht naar blijvend resultaat.


Ik heb me een aantal dagen volledig verdiept in Max Fit. Alle succesverhalen gelezen, video’s bekeken en blogs gelezen. Naarmate ik meer materiaal zag van Max Fit, werd ik steeds meer overtuigd en heb ik uiteindelijk de stap gezet voor een intake.”


Investering waard?

“Ik raakte steeds meer overtuigd dat dit de investering zeker waard ging zijn. Uiteindelijk kan ik met 100% zekerheid zeggen dat dit ook echt zo is. Ik ben iemand die een stok achter de deur nog heeft, anders ga ik te snel naar het oude patroon. Daarom is Max Fit voor mij de perfecte plek om resultaat te behalen.”


Het krijgen van complimenten als motivator

“Natuurlijk is het traject een zware klus, maar wanneer je zelf resultaat gaat zien, word je gemotiveerd. Wanneer andere mensen het zelfs gaan opmerken, ga je al helemaal als een trein. Want natuurlijk doe je het voor jezelf, maar het is toch wel erg fijn als je complimenten erover krijgt. Dit zorgde ervoor dat ik mezelf wist te blijven motiveren.


Daarnaast is het heerlijk dat je kleding beter zit. Ik dacht altijd: een man met mijn lengte (1.93) draagt altijd XL, maar ik loop nu rond in maat L. Dat is geen mega verschil, maar je voelt je er wel lekkerder in.”


Max 16 weken progressie 


Traject bij ups en downs

“Ik was gewend om bijvoorbeeld op verjaardagen en andere feestjes wel wat alcohol te nuttigen. Ook bestelde ik weleens op zondagavond Chinees of iets van friet. Ja wanneer dit niet meer mag, merk je wel dat je er behoefte aan blijft hebben. Dit was voor mij best wel een lastig punt. Ik ben soms ook niet naar feestjes gegaan omdat ik er zonder een drankje niet veel zin in had.


Natuurlijk ben ik weleens de fout ingegaan, maar ik heb grotendeels de verleiding kunnen weerstaan. Het fijne bij Max Fit is dat je daarvoor niet op de vingers wordt getikt, ze gaan er eerder een oplossing voor zoeken dan het afstraffen.


Het is dus een traject geweest met hier en daar een dipje, maar ik ben onwijs blij met het eindresultaat.”


Je weg vinden tijdens het traject

“Ik denk dat het per persoon verschilt hoe het traject uiteindelijk is. Ik hou namelijk wel van een drankje of een hapje. Daardoor vond ik dat bijvoorbeeld lastig. Trainen heb ik juist weinig moeite mee gehad. Voeding was voor mij een stuk verleidelijker en lastiger. Met name qua voeding is het even kijken hoe je alles gaat plannen etc.


Met name in het begin was het afwegen van de voeding iets waar ik aan moest wennen. Natuurlijk komen sommige dingen zoals kip op een gegeven moment je neus uit, maar je hoeft dit maar te melden bij je trainer en het wordt aangepast. Het voedingsschema was top en ik heb er eigenlijk geen problemen mee gehad, op het wennen in het begin na.”


Zo trots als een pauw

Max heeft 4 maanden lang keihard getraind voor zijn Beach Body. Hij kan deze zomer heerlijk flaneren met zijn afgetrainde lichaam. Een traject met ups en downs, moeilijke momenten en piekmomenten, maar uiteindelijk heeft Max zijn doel overtroffen en is de sixpack toch tevoorschijn gekomen!


Wacht niet langer en laat de kilo’s er niet stilletjes aankomen. Ga aan de bak en begin vandaag nog. Tot snel!