37 kilo afvallen

Kritsa - 37kg

En dan sta je op de weegschaal voor het eerst sinds een jaar of 2.5 en schrik je je kapot! Zoveel heb ik nog nooit gewogen. En nu?


Beginnen bij het begin: beweging en voeding. Zo ben ik de eerste 13.1 kg op eigen houtje kwijtgeraakt. Toen kwam ik stil te staan.


In mijn zoektocht naar “wat nu” kwam ik terecht op de Facebook-pagina van Max Fit. Ik heb een kennismakingsgesprek ingepland met Max en ging met knikkende knieën die kant op.


Zou ik mij beoordeeld en veroordeeld gaan voelen of enorm bekeken? Maar gelijk bij binnenkomst voelde ik mij totaal niet zo bij Max Fit. In tegendeel, er was een warm ontvangst.


Na een erg leuk gesprek te hebben gehad met Max heb ik besloten om all-in te gaan en mijzelf volledig over te geven aan alles wat er ging komen, volle vaart vooruit dus!


De drempel was alleen voor mij nog niet helemaal weg, want erg veel overgewicht hebben betekent niet goed en prettig kunnen bewegen. Hierin voelde ik mij best onzeker en keek ook behoorlijk op tegen de eerste training.


Zowel de training zelf als het in het echt ontmoeten van mijn trainer Dennis heb ik als zeer prettig en fantastisch ervaren en ik kan zeggen dat ik van af dat moment die gevoelens van onzekerheid nooit meer heb gehad en dat ik mij nog nooit beoordeeld, veroordeeld of bekeken heb gevoeld tijdens mijn training(en).


Er hangt een hele relaxte sfeer waarin heel hard wordt gewerkt en waar je gemotiveerd wordt om enkel en alleen maar het beste uit jezelf te halen, maar waar de emotionele kant van het omgooien van je leven ook zeker niet wordt vergeten.


Tijdens dit alles is er ook altijd ruimte voor een praatje en een lolletje.


Je wordt binnen Max Fit op alle fronten ondersteund en geadviseerd. Zo ook toen ik na een aantal maanden lekker op dreef was en een blessure opliep en per direct moest stoppen met trainen.


Nu, bijna 3 maanden verder, heb ik nog steeds dagelijks contact met Dennis en word ik nog steeds begeleid, ondanks dat ik mijn trainingen om mijn einddoel te behalen nog niet kan hervatten!!


Deze fantastische inzet vanuit Max Fit heeft ervoor gezorgd dat ik nog steeds afval en inmiddels op -24 kg zit sinds mijn start bij hun.


Hopelijk ben ik snel hersteld van mijn blessure zodat ik er weer tegen aan kan bij Max Fit!!