personal training maxfit

Afvallen met blijvend resultaat. Dat bereik je bij maxfit

Personal training in Arnhem, Elst, Huissen, Wijchen & Ede

Vrijblijvend kennismaken?

Leden vertellen over hun ervaring bij maxfit

null

Aangenaam, wij zijn maxfit

Wij gaan next level voor jouw ultieme lichaamstransformatie. Het team van maxfit is uiterst gedreven om voor het beste resultaat te gaan én om dit vervolgens duurzaam vast te houden. Onze personal trainers staan voor je klaar in Elst, Huissen, Wijchen, Arnhem en Ede!

team-maxfit-personal-training-elst-huissen-arnhem-wijchen feb '22

Meer dan 2.000 succesverhalen

De personal trainers van maxfit hebben al meer dan 2.000 leden geholpen aan een resultaat dat ze levenslang kunnen vasthouden. Lees en bekijk hieronder het succesverhaal van verschillende leden en zet de stap naar jouw eigen succes. Want als zij het kunnen, dan kun jij het ook!

maxfit TV

Personal training bij maxfit

Blijvend resultaat in vier stappen. Zo werkt het

 • Stap 1: Actieplan 
  We gaan op zoek naar de oorzaken die je hebben gebracht waar je nu bent en wat je zou willen verbeteren. Dit stelt ons in staat om een effectief actieplan op te stellen.
 • Stap 2: Transformatie 
  Je gaat aan de slag met de transformatie naar je nieuwe stralende zelf, met personal training en/of small group training. Ook zorgen we voor een persoonlijk voedingsschema dat makkelijk vol te houden is. Je hebt dagelijks contact met je coach.
 • Stap 3: Meer calorie-inname 
  We voorkomen het “jojo-effect” door je calorie-inname te verhogen. Hiermee zorgen we ervoor dat je meer kunt eten, zonder aan te komen.
 • Stap 4: Behoud van resultaat
  In de private gym val je nooit meer terug, onder begeleiding van een van onze gymmanagers.