Ben jij klaar voor de methode die wél voor jou werkt en je leven verandert?

1: De methode die jou je oude lichaam teruggeeft;


2: De methode die jou weer trots naar jezelf laat kijken in de spiegel;


3: De methode die ervoor zorgt dat jouw zwangerschapskilo's tot het verleden behoren;

4: De methode waarmee jij eindelijk weer tijd voor jezelf kunt vinden.

personal training afvallen

"Maxfit is voor mij een en al feel good! Je resultaat geeft je een goed gevoel, maar ook de warmte en de steun van m'n omgeving en de andere mensen bij maxfit zorgen voor die feel good vibe!

Inge en haar life changing traject!

"Mijn traject in één zin?‘ Confronterend en mooi in de puurste vorm, een life changing traject van onzeker naar “on top of the world!’ Conclusie; geef nooit op! 🙏🏼 Inge

Marlies, die verliefd is geworden op haar nieuwe leefstijl!

"Ik ben krachttraining oprecht leuk gaan vinden, iets dat ik nooit had verwacht haha! Door de intensieve en persoonlijke begeleiding voelt het zo goed dat je je doelen zonder twijfel behaalt! De progressie die ik daadwerkelijk boek en zie in de spiegel, geeft me alle motivatie om er een succesvol traject van te maken."

Wij zijn er voor JOU!

Wil jij nét dat extra stapje zetten en denk je dat je daar wel wat hulp bij kunt gebruiken? Weet dat we een bakje koffie bij je vandaan zijn. Onze trainers staan te popelen om kennis met je te maken en jouw doel te gaan realiseren samen met jou!

null


Dit is waarmee wij jou helpen

voordelen maxfit

Je eigen 24/7 coach

24/7 staat je coach voor je klaar zodat je er nooit alleen voor staat, want alleen de strijd aangaan is nooit fijn. Samen staan we sterker dan alleen! Jouw coach sleept je door je mindere momenten heen. Iemand waar jij je ei dagelijks bij kwijt kan.

Geen dieet

Wij kijken naar wat jij wil kunnen blijven eten of drinken en verwerken dit in je schema. Goed of slecht kennen we niet. Perfecte balans wel. Wij begrijpen namelijk dat jij niet een dieet aan wil gaan met kwark, rijst en broccoli. Wij doen het anders.

Jouw doelen behalen


Alles wat we doen is doordacht en brengt ons dichter bij jouw doel. Samen stellen we jouw persoonlijke doel samen en daar gaan we voor! Is dat 30 kg minder of net even een strakkere jij? Bij elk doel komt er een persoonlijk plan aan te pas.

Nu je weet wie wij zijn, leren wij jou graag kennen!