Kilo's kwijtraken met een methode die wél vol te houden is?

  • Weer lekker in je vel zitten;
    • Niet meer schommelen in gewicht;
    • Geen lekkernijen hoeven laten staan;
    • Afvallen tijdens de overgang;
    • Kortom: een methode met blijvend resultaat.

Hetty is 25KG afgevallen...

en gestopt met jojoën

Hetty heeft talloze diëten geprobeerd en eindigde bij ons. Geen diëten meer maar een volledig nieuwe leefstijl. In haar eigen tempo kilo's kwijt raken en toch bij gezelligheid genieten van een borrel of hapje eten buiten de deur.


"Na al die pogingen is het een heerlijk gevoel dat je iets aan het doen bent waar je jezelf fijn bij voelt en ook het resultaat geeft waar je op hoopt." - Hetty

 

Ze is tijdens haar traject 25 kilo kwijtgeraakt, gestopt met schommelen in haar gewicht en houdt haar gewicht waar ze tevreden mee is op pijl.

Afvallen met een druk en onregelmatig leven?

Waar vele mensen roepen dat dit onmogelijk is, was het voor Wilma de motivatie om het tegendeel te bewijzen.

 "Ik heb alle soorten diëten al geprobeerd. Dit 'dieet' is zonder honger, mét lekker eten en resultaat met afvallen. Ik voel mij fit, energiek en heb geen last meer van mijn schouderblessure. Ook ben ik al flink afgevallen. Je kan zelfs maaltijden op maat meenemen, ideaal voor mijn avond dienst." - Wilma
15kg afvallen

DIANA STRAALT

"Ik heb mijn opgewekte karakter weer terug. Door de extra kilo's zat ik niet lekker in m'n vel en ook mijn omgeving had dat door. Nu zien ze me stralen!" - Diana

 

Naast dat zij 15KG verloor tijdens haar traject, kwam ook haar vrolijke en opgewekte karakter weer helemaal terug. Waar ze voorheen alleen maar beren op de weg kon zien, heeft ze voor haarzelf de weg vrij gemaakt. En dat als hardwerkende onderneemster.

Wij zijn er voor JOU!

Wil jij stoppen met schommelen in gewicht en denk je dat je daar wel wat hulp bij kunt gebruiken? Weet dat we een bakje koffie bij je vandaan zijn. Onze trainers staan te popelen om kennis met je te maken en jou weer gelukkig te maken in je eigen lichaam!

null


Dit is waarmee wij jou helpen

voordelen maxfit

We doen het samen

24/7 staat je coach voor je klaar zodat je er nooit alleen voor staat, want alleen de strijd aangaan is nooit fijn. Samen staan we sterker dan alleen! Jouw coach sleept je door je mindere momenten heen. Iemand waar jij je ei dagelijks bij kwijt kan.

Geen dieet

Wij kijken naar wat jij wil kunnen blijven eten of drinken en verwerken dit in je schema. Goed of slecht kennen we niet. Perfecte balans wel. Wij begrijpen namelijk dat jij niet een dieet aan wil gaan met kwark, rijst en broccoli. Wij doen het anders.

Afvallen in overgang 

Zwembandjes tijdens de overgang... Niet fijn, maar wel degelijks iets tegen te doen. Ook tijdens de overgang kun je je namelijk fit voelen en lekker in je vel zitten. Paddy is hier het levende bewijs voor, wat een doorzetter.

Sluit jij je binnenkort aan bij deze doorzetters?

Nu je weet wie wij zijn, leren wij jou graag kennen!