07 sep 2019

Wat. Een. Resultaat. Frans kwam naar Max Fit uit nieuwsgierigheid. Hij was benieuwd hoe strak hij nog zou kunnen worden. Eén keer in zijn leven wilde hij zo strak mogelijk worden. Of dat gelukt is? Geen twijfel over mogelijk, wat een resultaat! Hij vertelt hieronder zijn verhaal. 

Waarom ben je hieraan begonnen?

“Ik ben van kleins af aan een duursporter geweest. Nooit heb ik iets met krachttraining gedaan of gehad. Mijn partner had een verbluffend resultaat neergezet bij Max Fit en ik was erg benieuwd wat zo’n traject bij mijn lichaam zou doen. Ik was niet zozeer ontevreden over m’n lichaam, maar er mochten wel een paar kilootjes af. De nieuwsgierigheid naar wat mij te wachten stond, stond bij mij voorop. 

Ik ben in totaal 9,5 kg afgevallen. Mijn doel was om te kijken hoe ver en hoe strak ik zou kunnen gaan. Ik ben al boven de 40, dus wilde dit als een ‘once in a lifetime’ challenge aangaan en daardoor heb ik mezelf uiteindelijk ook strak gehouden aan de schema’s.”

Hoe heb je het traject beleefd?

“De trainers hebben mij enorm goed geholpen. Ze hebben verstand van zaken en doen hun werk met passie. Dat merk je in alles. Ze zitten je echt op de huid, waardoor je ook niks kan verbergen. Ze komen toch overal wel achter haha. Je hebt daardoor ook geen tijd om te verslappen en voor mij was dat de juiste motivatie om door te gaan en niet af te wijken van ons gezamenlijke doel. Gezamenlijk omdat je het echt samen doet met je trainer en er nooit alleen voor staat. Ze weten precies hoe ze je moeten pushen voor het maximale resultaat. Of ik dat irritant vond? Nee alles behalve, ze doen het juist op een hele motiverende, informele en positieve manier. 

Life Changer

Je eet veel gezonder dan voorheen en toch mag je behoorlijk veel eten. Je hebt hierdoor totaal geen honger en dat is wel vaak hoe mensen tegen dit soort trajecten aankijken. Het tegendeel is dus waar! Het is makkelijk in te passen in je dagelijkse leven. In het begin dacht ik af en toe zelfs: ‘hoe krijg ik het op?!’ 

Trainingen

Het trainen was wel pittig, vooral in het begin. Iedere keer voorafgaand aan de training dacht ik: we moeten weer. Ze drukken het namelijk door naar de 110%. Daardoor behaal je ook de snelle progressie. Dat is in het begin wel even wennen, maar iedere keer als ik weer in de auto zat terug naar huis, had ik een goed en vooral voldaan gevoel. Max en Thijmen hebben me tot het maximale gepusht en daar is het resultaat ook naar, mede dankzij hen! Ze trainden me op een plezierige, informele en professionele manier. 

Wat zijn de grootste verschillen met voorheen?

Ik ben ondernemer en daarmee behoorlijk druk. Ik merk dat ik zakelijk profijt heb van dit traject. Waar ik voorheen één probleem als een flinke uitdaging zag, werk ik nu tientallen problemen op een dag makkelijk weg. Fysiek merk ik het grootste verschil in de ochtend. Ik spring in de ochtend als de wekker gaat uit m’n bed in plaats van de wekker vijf keer te ‘snoozen’.  Mentaal ben ik ook veel scherper en ik vlieg zo door de dag heen omdat je je mentaal en fysiek gewoon fit voelt. Daarmee is mijn gemoedstoestand ook positiever. Ik ben ook na mijn traject nog steeds bewust bezig met de juiste voeding en me op dat schema houden. Mijn shirtjes zitten weer goed en ik zit in plaats van standaard een paar kilo boven de 80, nu een paar kilo daaronder. 

Traject in 1 zin?

“Wanneer je je houdt aan het plan, zal het resultaat je verrassen”

Voor de twijfelaar: waarom Max Fit?

In de sportschool word je niet genoeg uitgedaagd en houd je vaak hetzelfde patroontje. Bij Max Fit word je gestimuleerd en raak je in een lekkere flow die goed vol te houden is en waar je daadwerkelijke resultaten mee behaalt. 

Ze vragen bij Max Fit elke training het maximale van je, maar dat zorgt er wel voor dat jij je doelen behaalt en het maximale uit jezelf wil halen. Als je denkt dat je niet zwaarder kan, doen zij er nog wat kilo’s bovenop en zorgen ervoor dat jij jezelf pusht om die stappen te maken. Zo bereik je doelen waarvan je zelf niet had gedacht dat ze mogelijk waren! 

Onderste foto: 8 maanden na zijn traject!
categorieën: succesverhalen  

Wat zou jij willen?

AfvallenOnderhoudenAankomen