Femke - 8 weken

maxfit-personal-training-

Deze topper wilde ervaren hoe het zou zijn om onder begeleiding van een Personal Trainer voor maximaal resultaat in een minimale periode te gaan. Voor de grap gaf ze aan dat ze wel voor een sixpack wilde gaan.


Bij Max Fit nemen we deze grappen alleen iets te serieus, dus hier staat ze: Femke met een kneiterharde sixpack!


Haar traject in één zin

“Maximale inzet voor maximaal resultaat”


Waarom gestart met Personal Training?

“Ik was altijd al bezig met sporten bij verschillende sportscholen. Ik was al redelijk fanatiek met sporten, hardlopen, boodcamps en lette ook al op mijn voeding. Toch merkte ik dat dit niet de maximale voldoening gaf. Ik wilde meemaken hoe het zou zijn om zo fanatiek onder begeleiding te sporten voor maximaal resultaat in een korte periode. Het trok mijn interesse om eens te kijken hoe ver ik zou kunnen gaan.


Ik ben niet ontevreden over mijn lichaam, maar was met name benieuwd welke veranderingen mijn lichaam zouden doormaken met zware trainingen en een strak voedingsschema.”


Femke ’s doel

“Tijdens mijn intake maakte ik de grap dat ik wel een sixpack zou willen. Ik had namelijk geen specifiek doel, maar wilde kijken hoe ver ik kon gaan. Ze overtuigden me redelijk snel dat die sixpack er ging komen en dit was daarmee m’n doel. Nou, volgens mij is dat wel behaald!”


Femke heeft een waanzinnige transformatie neergezet. Meer dan 50 andere toppers gingen haar voor. Bekijk alle Max Fit succesverhalen.


“De eerste twee weken ging het kelderen van gewicht nog niet superhard. Dit had mede te maken met het feit dat ik bij aanvang van het traject ook al niet dik was. Er waren niet veel kilo’s die eraf moesten, waardoor het meer tijd kostte voordat ik verschil merkte. Ik merkte wel meteen dat ik sterker werd, maar de kilo’s an sich gingen er niet snel af. Aan het eind van de rit ben ik toch zo’n 6 kilo kwijtgeraakt!”


Femke 8 weken progressie rug


Voedingsschema

“Het voedingsschema is me echt 100% meegevallen. Ik at altijd al gezond, maar dit was toch weer even anders. Het schema was perfect. Ik heb er geen moeite mee gehad om de gerechten die erop stonden naar binnen te krijgen. Sterker nog, er stonden alleen maar dingen op die ik lekker vond om te eten!


Wanneer ik minder progressie maakte, hielpen de trainers me met het aanpassen van het voedingsschema. Dan werd er bijvoorbeeld wat fruit of noten verwijderd uit het schema en vervolgens boekte ik weer meer resultaat.”


Je doet het niet alleen, maar samen met Max Fit

“Uiteraard moet je zelf discipline hebben en keihard werken, maar je staat er nooit alleen voor. Het gaat veel verder dan dat uurtje trainen, ook daarna staan ze klaar voor je. Wanneer ik minder resultaat behaalde, kon ik terecht bij de trainer en werd ik binnen no-time geholpen en gemotiveerd om vervolgens weer te knallen!


Tijdens de training word je altijd tot het uiterste gepusht. Mede hierdoor haal je waanzinnig (snelle) resultaten. Na de training heb je een enorm voldaan gevoel, omdat je alles geeft en daarna ook echt kapot bent. Maar nogmaals, ook alles daar omheen helpt je en blijft je motiveren.


De persoonlijke begeleiding is het grootste verschil tussen de sportschool en Max Fit. Je wordt expert van je eigen lichaam en je weet precies hoe de oefeningen uitgevoerd moeten worden. Je gaat door tot je echt niet meer kan, waar je in de sportschool al eerder stopt omdat je het wel best vindt.”


Discipline

“De weken dat ik met mijn traject bezig ben geweest, ben ik altijd gedisciplineerd gebleven. Etentjes met vriendinnen minderde ik in zodat ik volle focus op het traject had. Je bent er intensief mee bezig, je betaalt er genoeg voor en je hebt natuurlijk je doel voor ogen. Dat waren voor mij genoeg stokken achter de deur om niet te cheaten.”


‘Jammer dat het traject bijna stopt’

“Ik vind het iedere keer weer leuk om naartoe te gaan. Doordat er steeds een uitdaging is, verleg je je grenzen. Ik vind het jammer dat mijn traject er bijna op zit en ga zeker niet helemaal weg bij Max Fit. De omgeving is zo waanzinnig vertrouwd en fijn dat ik hier blijf trainen.”


Femke ’s tips voor jou

“De persoonlijke begeleiding is de sleutel tot je succes. Ze motiveren je tot op het bot en halen alles uit je. Dit doen ze op zo’n positieve en informele manier dat het een hele fijne omgeving is om je resultaat te behalen. Natuurlijk kost het meer dan bij de sportschool, maar ik heb er iedere cent voor over gehad. Je behaalt namelijk niet alleen je doel, maar je creëert een hele nieuwe lifestyle waarmee je na je traject door kan gaan.”