Erwin -12,5 kg


"Afgelopen zomer stond mijn besluit vast: ik moest weer aan mijn gewicht gaan werken, de zoveelste poging. In het begin gaat het afvallen goed, totdat het na enige tijd stagneert, mijn motivatie weer wegzakt en ik de handdoek weer in de ring gooi... Nadat ik in mijn omgeving het succes van de 'maxfit aanpak' had gezien, wist ik het zeker: dit wil ik zelf aan de lijve ondervinden.

Nu ik inmiddels op -12,5KG zit, besef ik pas wat de juiste ingrediënten voor succesvol afvallen zijn. De juiste kennis en goede begeleiding zijn van belang, maar misschien wel het allerbelangrijkste: een plan van aanpak dat op mij is afgestemd. En daar zorgt maxfit tot in de puntjes voor! Mijn coach Mitchell weet mij super te motiveren tijdens de trainingen, maar ook zeker op momenten dat het even tegen zit. En ook die momenten horen erbij. De goede coaching zorgt er echter voor dat ik de flow op dit soort momenten snel weer te pakken heb en we vol gas doorknallen naar mijn uiteindelijke doel."