15kg afvallen

Diana - 15kg

‘Iedere dag hetzelfde riedeltje; vermoeid en met een opgezwollen buik wakker worden. Ik was er zó klaar mee en dus besloot ik actie te ondernemen. Van de ene naar de andere sportschool, maar nergens kwam ik tot mijn recht. Totdat ik begon bij MaxFit. En waarom lukte het mij dan wel bij MaxFit om niet alleen mijn gewenste doel van -4kg, maar zelfs -19kg te verwezenlijken?! Mijn antwoord: persoonlijke aandacht.’


‘Geen mooie verkooppraatjes en financiële rompslomp, maar aandacht voor mijn verhaal, mijn lichaam en mijn wensen. Het is fantastisch om te trainen met mensen die uit pure oprechtheid de beste versie van jezelf naar boven willen halen. Toen mijn ‘before’ foto werd gemaakt, schok ik mij kapot. Een echte reality check. Nu achteraf ben ik alleen maar blij met die foto aangezien deze het vergelijken van de twee foto’s een stuk leuker maakt. Zoals je ziet straal ik weer, voel ik me fit en heb ik ook geen buikklachten meer. Ik ben MaxFit dankbaar voor de begeleiding en stimulans, maar bovenal ben ik trots op mijzelf en mijn transformatie. Het starten van een traject bij MaxFit was voor mij echt een nieuw begin’, vertelt Diana. 


Wat een ongelofelijke transformatie, Diana! Zoals je het zelf al zegt, eentje om trots op te zijn. Tijdens jouw traject hebben wij jou niet alleen fysiek, maar ook mentaal zien opbloeien. Nu zo vrolijk, energiek en vol goede moed! Gelukkig hoeven wij geen afscheid van jou te nemen en zullen wij jou nog vaak terugzien in onze sportschool waar je niet meer weg te slaan bent.