Begeleiding en training van topniveau, een torenhoge klanttevredenheid en het creëren van succesverhaal na succesverhaal. Dat is waar wij voor staan en zoals wij vinden dat Personal Training geleverd zou moeten worden.

Wij van maxfit hebben de ambitie om Nederland een nieuwe standaard van Personal Training te geven. We zijn vanaf januari op zoek naar een Club Manager voor onze prachtige vestiging in Arnhem. Hiervoor zoeken wij een leader of the pack. Iemand die ervaring heeft als Personal Trainer en klaar is om next level te gaan.

De kwaliteiten die wij in een Club Manager zoeken

  • 50% Personal Trainer zijn en 50% managen is de magische formule voor jouw werkplezier
  • Je hebt de jerry cans standaard klaar staan om extra gas te geven als het nodig is om de club te laten floreren en mensen gelukkig te maken
  • Je bent een sociaal wonder
  • Je hebt de drive om jouw teamleden zich te laten ontplooien tot wereldsterren
  • Naast ademhalen is jouw tweede prioriteit in het leven topkwaliteit leveren

Jouw dagelijkse werkzaamheden.

50% personal training geven

Als Club Manager ben je ongeveer de helft van de tijd met je passie bezig om mensen te trainen en te coachen met als doel afvallen met blijvend resultaat. Je maakt impact en verandert levens.

50% managen van de club

Daarnaast zorg je er achter de schermen voor dat jouw club uitgroeit tot een begrip in de regio. Je bent het aanspreekpunt van de club, voert intakegesprekken met potentiële leden, waarborgt de kwaliteit van de trainers, voert evaluatiegesprekken met ze en maakt zowel leden als teamleden elke dag een stukje meer fan van jouw maxfit club.

maxfit academy

Zoals het gezegde gaat: Rome is niet door één persoon gebouwd. Toch? Het is belangrijk dat jij bovenstaande eigenschappen hebt, maar wij helpen je jouw missie te volbrengen door:

De 3 pijlers van de  maxfit academy

Een uitgebreide 8-weekse maxfit academy om je niveau op het gebied van training, voeding en coachen te upgraden naar de standaard van maxfit en de werkwijze eigen te maken. We gaan voor niks minder dan het beste. Ervaring als Personal Trainer is vereist.

Een interne Head Trainer opleiding van 4 weken om onze filosofie eigen te maken over hoe je je team vormt tot een dreamteam en klanten for life aan je weet te binden.

Wekelijkse 1-op-1 sturing door de Regio Manager of Max, zodat je er nooit alleen voor staat. Mocht je ambitieus zijn, dan is het altijd mogelijk om zelf door te groeien tot Regio Manager.

Team en werkplezier

Er is niks zo lekker als werken in een team met gelijkgestemden. We zijn kritisch in wie we aannemen en gaan voor niks minder dan een supermatch.

Groeit de club en hebben we nieuwe trainers nodig die onder jouw vleugels terecht gaan komen, dan gaan we op zoek naar trainers met de juiste instelling.

Trainers die willen. Gevonden? Top, groeien we door! (Nog) niet gevonden? Dan gaat de rem erop tot we iemand hebben die past. We willen groeien, maar moeten niks. We willen groeien op een manier waar we ons goed bij voelen en met mensen waar we energie van krijgen.

Ondersteuning

We zoeken iemand die voldoende instap kennis heeft, maar met name de drive om te willen ontwikkelen. Je hoeft niet perfect te zijn, want we vinden het tof om jou bij de hand te nemen en te laten groeien.

Zo krijg je 1-op-1 begeleiding van een doorgewinterde professional die jou helpt met persoonlijke ontwikkeling, je leiderschapskwaliteiten te vergroten en pakt daadwerkelijke casussen op waar je mee worstelt tijdens je werk.

Daarnaast worden er jaarlijks meerdere masterclasses verzorgd door experts uit verschillende vakgebieden die raakvlakken hebben met jouw werkzaamheden. Denk aan communicatie, klantcontact, training, voeding en meer. Allemaal om jou te helpen groeien.

Maandelijks maken we ook tijd vrij voor een 1-op-1 gesprek. Niks formeels, maar een laagdrempelige check-in hoe het met je gaat. Tuurlijk zijn prestaties belangrijk, maar wij geloven dat de prestaties een weerspiegeling zijn van hoe jij in je vel zit. Daar gaan deze gesprekken dan ook over. Jij staat centraal. Hoe het met jou gaat en wat jij nodig hebt of zou willen om door te groeien. Om goed voor anderen (je club) te zorgen, is het belangrijk om eerst goed voor jezelf te zorgen. En daar helpen wij je bij.

Word je er blij van en zie je jezelf dit doen?

We staan te trappelen om je te leren kennen!

Wil je wat meer te weten komen over waar we voor staan?

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden