8 weken afvallen

Bo - 8 weken

maxfit-personal-training-

Bo ging voor next level training. Ze wilde ervaren hoe ver je kan gaan voor je droomlichaam en had hier alles voor over. In 8 weken dit resultaat behalen is waanzinnig knap en dit kan alleen met discipline en consistentie. Dedication as hell! We zijn trots op je topper!De Doelstelling

“Ik wilde altijd al een keer kijken hoe ver ik kon gaan op het gebied van fitness. Ik was altijd al bezig met training en ook redelijk veel met voeding, maar niet met zo’n goede coaching erbij. Eén keer ervaren hoe het is om next level training te volgen en echt binnen een paar weken flink resultaat zien. Binnen een kort tijdsbestek van 8 weken wilde ik zo droog mogelijk worden.”


Haar Traject In Één Zin:

“De lifestyle die Max Fit mij in 8 weken heeft geboden is er eentje die ik levenslang met me mee draag!”


Bo 8 weken progressie rug


Waarom Bo Is Gestart Bij Max Fit

“Ik weet uit ervaring het verschil tussen een sportschool en een Personal Trainer. Daarom wilde ik zelf meemaken hoe het is om goede coaching en ondersteuning te krijgen bij een intensief traject.”


‘Ik Keek Uit Naar Elke Training’

“Ik vond het traject echt super. Iedere keer als ik weer mocht trainen, vond ik het ook leuk om er weer te zijn. Als er een wat langere tijd tussen de trainingen zat, keek ik ernaar uit om naar Max Fit te gaan.


Eigenlijk vond ik het traject niet heel erg zwaar. Ik kon namelijk vrij veel eten, meer dan ik gewend was. Daarnaast waren de trainingen meer een motivatie dan een straf. De laatste week had ik het wel wat moeilijker, omdat ik toen de laatste uitputtingsfase inging. Dat was in combinatie met veel werkuren wel een lastigere week.”


Het Voedingsschema

“Ik vond het voedingsschema echt een makkie! Doordat ze bij Max Fit rekening houden met wat je lekker vindt en wat je niet lust, krijg je een perfect voedingsschema. Er stonden dingen in zoals kwark, havermout, fruit en salade. Het fijne hieraan was dat ik dit allemaal al at voordat ik begon bij Max Fit. Ik hoefde maar weinig aanpassingen te maken in m’n voedingspatroon. Het enigste verschil is dat ik nu precies weet hoe mijn macro’s verdeeld zijn.


Ze helpen je niet alleen met je voeding, maar ze leren je ook alles aan zodat je zelf begrijpt waarom je eet wat je eet. Overal zit een gedachte achter en iedere aanpassing wordt gemaakt met een reden. Het voedingsschema was voor mij echt perfect en blijf ik nu ook zeker aanhouden.”


Persoonlijke Aanpak Max Fit

“Bij Max Fit word je nooit in het diepe gegooid. Je hebt dagelijks contact met je trainer en je kan alles vragen wat je maar kan bedenken. De hulp en ondersteuning die ze je bieden is echt van heel hoog niveau en dat helpt je door je traject heen.”


Bo 8 weken achterkant


‘Ik Voel Me Een Stuk Energieker’

“Het grootste verschil tussen m’n lichaam nu en mijn lichaam vóór het traject is echt mijn energielevel. Ik voel me fit, heb geen opgeblazen gevoel in m’n buik en alle kleding zit net even wat lekkerder. Ik at veel groentes en fruit, dus je pakt ook meer vitamines mee. Het zorgt overall gewoon voor een lekkerder en frisser gevoel, een nieuwe levensstijl.”Waarom Max Fit?

“Het belangrijkste wat ik mee wil mee geven is dat je met ieder doel naar Max Fit kan. Ik was zelf namelijk al redelijk fit, maar wilde droog gaan trainen. Ook voor de mensen die dus al bezig zijn met fanatiek fitnessen is Max Fit de perfecte stap omhoog naar succes.


Dus ook als je jong en fit bent, is Max Fit dé manier om je droomresultaat te kunnen behalen. Wil je net wat meer begeleiding, informatie over voeding en training en net dat laatste stapje naar je uiteindelijk doel? Dan kan ik niks anders dan Max Fit aanraden.


De begeleiding is enorm goed en je wordt heel persoonlijk geholpen, dat is echt iets waar je sneller resultaat mee gaat halen. Constant een-op-een training en altijd in voor aanpassingen aan je voedingsschema. Het complete plaatje voor next level training!”


Wanneer zet jij deze stap? Begin jouw nieuwe leefstijl!