12 weken afvallen

Berthilde - 12 weken

maxfit-personal-training-

Mijn doel was 10 kilo lichter, een strakker lichaam én (niet geheel onbelangrijk) dit vasthouden. Nou, dat is gelukt. Max heeft me geleerd wat mijn lichaam kan en wat er nodig is om een goed resultaat te halen. De combinatie voeding en sport (kracht en cardio) heeft ervoor gezorgd dat ik snel resultaat boekte. Ook weet ik nu wat echt afzien is, dat juist de laatste paar reps nodig zijn om een nog beter resultaat te halen. Hoe zwaar en pijnlijk die laatste reps op het moment zelf zijn, naderhand geeft het een enorme boost. De eerste paar keer was het echt even doorbijten, maar vervolgens kwam ik in een flow waardoor ik de 12 weken ‘vliegend’ heb doorlopen.


@Max, ik wil je nogmaals bedanken voor jouw goede en positieve support, zonder jou had ik nooit binnen 12 weken zo’n mooi resultaat behaald en dat nu nog steeds vast weten te houden. Er waren zware momenten, er zijn veel grenzen verlegd en daarnaast is er ook veel gelachen. Dit was voor mij de perfecte combinatie. Ik ben superblij met het resultaat en supertrots op mezelf.