16 jun 2015

Snel, veel én blijvend afvallen!

Bij afvallen richten we ons met Max Fit op het verliezen van vetmassa en daarbij het opbouwen van spiermassa. Dat is namelijk precies wat je wil. Afvallen is namelijk nooit je hoofddoel, ook al denk je dat misschien wel. Het hoofddoel is vaak: er beter uit zien in je ondergoed of je gezondheid bevorderen. In beide gevallen is alleen afvallen niet de sleutel tot het resultaat.

Als je ‘gewoon’ afvalt, dan betekent dit dat je vaak naast vetmassa ook spiermassa verliest. Hierdoor ga je er niet strak, fit en gezond uitzien, maar juist mager en dun. Spiermassa is van cruciaal belang om er goed uit te zien en een optimale gezondheid te bereiken. Door vetmassa te verliezen en spiermassa op te bouwen zal je ervaren dat je lichaam in enkele weken echt een ontzettende transformatie kan ondergaan! De combinatie van spiermassa opbouwen en afvallen is essentieel voor het creëren van een droomlichaam.

Ondanks dat je ook kilo’s spiermassa aan zal komen, kan je gewicht nog steeds dankzij de juiste voeding en training ontzettend hard naar beneden gaan. Anne is hier het perfecte voorbeeld van. In slechts 16 weken verloor zij 18kg!  Nu 4 weken later staat de teller op 24,5kg! En dan te bedenken dat ze nog een paar kilo spiermassa is aangekomen in de tussentijd. Bij Max fit gaan we voor afvallen next level!

Jouw droomlichaam

Naast snel afvallen en veel afvallen vinden we het bij Max Fit net zo belangrijk dat je dit ook vol kan houden. Ons doel is om jou zo snel mogelijk naar je droomlichaam te brengen en je eigenlijk vervolgens nooit meer terug te zien. Dit betekent dat je geheel op eigen benen kunt staan en zelf de kennis en ervaring hebt om door te gaan! We leren je tijdens het traject waarom je doet wat je doet. Je wordt dus je eigen professional op het gebied van voeding, training en leefstijl!

Door het vertalen van de theorie naar de praktijk gaan wij jou aanleren om deze levensstijl te behouden. Geen terugval meer, maar blijvend resultaat. Afvallen is niet het hoofdzakelijke doel meer,  een afgetraind lichaam creëren is waar we naar streven. En geloof ons, met jouw 100% inzet gaan we jouw Beach Body zonder twijfel bereiken.

Time for your change?

Wil jij afvallen, spiermassa opbouwen en jouw droomlichaam creëren? En ben jij bereid om een gezonde levensstijl te creëren of wil je gewoon graag wat meer informatie? Neem geheel gratis en vrijblijvend contact op en vertel ons jouw verhaal!

Een kijkje in onze keuken? Bekijk onze Facebookpagina!

Neem contact op

categorieën:

Wat zou jij willen?

AfvallenOnderhoudenAankomen